MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 26 kwie 2006, 08:49

Nie, no dziewczyny, 30-latek to jeszcze nie jakis staruch :D i moze miec zarowno kondycje jak i ochote (sprawdzone dane na wlasnej skórze, hmm... moze niekoniecznie skórze ;) )

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 26 kwie 2006, 11:18

jesli facet ma około 30 to roznica wieku 10 lat nie jest istotna w materii seksu, ale jak dziewczyny zaczniecie dochodzic to 40, a wasze potrzeby beda w tym wieku duzo, duzo wieksze niz teraz (uwierzcie na slowo:) to facet pod 50 nie da rady:) i wcale sie nie dziwie kobietom, ktore w tym wieku szukja duzo młodszych partnerow!!

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 26 kwie 2006, 11:55

Jezu przeciez ja o tym mowie :!: Ze 20 latek bzyka sie 4-5-20 razy dziennie a 30 latek 2 .Jesli komus to wystarcza to swietnie. :roll: :? Tyle na ten temat
basiq pisze:jesli facet ma około 30 to roznica wieku 10 lat nie jest istotna w materii seksu, ale jak dziewczyny zaczniecie dochodzic to 40, a wasze potrzeby beda w tym wieku duzo, duzo wieksze niz teraz (uwierzcie na slowo:) to facet pod 50 nie da rady:) i wcale sie nie dziwie kobietom, ktore w tym wieku szukja duzo młodszych partnerow!!
Nie chce wiedziec jaki bede miala temperament w tym wieku. :roll: Licze ze ucichnie :?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 26 kwie 2006, 12:50

savanna pisze:Jezu przeciez ja o tym mowie :!: Ze 20 latek bzyka sie 4-5-20 razy dziennie a 30 latek 2 .Jesli komus to wystarcza to swietnie. :roll: :? Tyle na ten temat
liczy się jakość a nie ilość :wink:

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 26 kwie 2006, 12:56

wiem :?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 kwie 2006, 16:45

mnie jakos nigdy nie krecili starsi faceci, a tacy w tatuskowym wieku czyli powiedzmy powyzej 35 to juz wogole. jak widze ich zapuszczone brzuchy i wysoko na nich wyciagniete pod pachy spodnie to mnie rozwala. co za antyseksualny widok :? :lol:

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 26 kwie 2006, 19:00

no wiesz nie wszyscy tak wyglądają.... :roll:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 kwie 2006, 20:13

absolutnie nie twierdze ze wszyscy, pewnie zdarzaja sie panowie sexowni w tym wieku na przyklad brad pitt. ale to wyjatki. powiedzcie czy nie

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 26 kwie 2006, 21:47

No i tu wlasnie tkwi sedno sprawy - na pewno sa sexowni faceci po 30-tce (sama znam takich 30-latkow, ktorym nic nie brakuje) ale czemu to sa wyjatki? My o siebie dbamy, zeby jakos wygladac i uplywu czasu nie bylo widac, a panowie?
A mnie osobiscie wkurza co innego: jesli facet po 30-tce robi sie taki "wapniakowaty", smętny, zero fantazji, polotu, spontanicznosci. Chcialby taki sobie spokojne gniazdko uwic i juz sie o nic nie starac. I nawet nie o sex chodzi, bo jak pisalam, znam takich, co i kondycje, i checi maja ;)

Awatar użytkownika
Bianca
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Bianca » 29 maja 2006, 20:47

W końcu doszłam na koniec wątka...
Teraz ja dorzucę coś tutaj:
otóż jestem od kilku lat z facetem o 4 lata starszym. Kocham go, ale jednocześnie od kiedy pamiętam zawsze byłam zakochana jeszcze w kimś innym . Ta druga miłość zawsze była platoniczna. Facet ten jest starszy ode mnie o 23 lata. Myślałam, że jak będę z kimś w realu to mi przejdzie. No ale nic z tego. W międzyczasie on rozwiódł się i ożenił poraz drugi. Jest dla mnie ideałem, wygląda lepiej niż niejeden 20 latek (wliczając w to mojego obecnego). Chyba zawsze będę go kochać. Trochę czuję się jakbym oszukiwała obecnego faceta, ale nic na to nie poradzę (próbuję zapomieć o tamtym od jakichś 10 lat) i tak już chyba zostanie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”