MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 25 kwie 2006, 07:12

mój jest straszy o 3 miesiace ;) więc nie mam tego "problemu" ;)
a tak poważnie 3 lata to nie jest dużo, mogłabyś się nad tym zastanawiać jakby to było 33 ;). a poza tym to kto powiedział ze musi być starszy wyższy i mieć wiecej pieniędzy. Wystarszy, że Cię kocha i szanuje to jest warunek konieczny i wystarszający

Awatar użytkownika
cass
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: cass » 25 kwie 2006, 08:40

Mój facet jest młodszy ode mnie o 2,5 roku ale powiem szczerze cały czas mam wštpliwoœci :? Czy się z nim wišzać na stałe czy nie :?:

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 kwie 2006, 12:33

Bylam kiedys z facetem starzym o 10 lat...Moja opinia (mowie o regule nie o ich odstepstwach :!: :!: ) Starsi faceci sa mniej aktywni seksualnie.Rzadziej,krocej no wogole na nie...Moze za 10 lat nie bedzie mi to przeszkadzac :twisted:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 25 kwie 2006, 13:22

Savanna ubawilas mnie do lez........ "faceci starsi sa mniej aktywni seksualnie" :lol: :lol: :lol: rycze ze smiechu......
jestem z facetem starszym o 12 lat i zaden podlotek nie byl nigdy tak aktywny seksualnie jak mis..... czesto nawet mi to przeszkadza.... wszedzie i o kazdej porze jest w stanie sie ciachac....... :shock: dlatego tak czesto wyjezdzam sama...zeby odpoczac :!: :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 25 kwie 2006, 13:38

w wieku 20 lat mialam krotka 'przygode' z facetem ktory mial 39 :? nie wiem czemu ale fatalnie sie czulam ze swiadomoscia ze roznica wieku jest tak spora i szybko z tym skonczylam :? :roll:

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 kwie 2006, 13:44

GAGA pisze:Savanna ubawilas mnie do lez........ "faceci starsi sa mniej aktywni seksualnie" :lol: :lol: :lol: rycze ze smiechu......
jestem z facetem starszym o 12 lat i zaden podlotek nie byl nigdy tak aktywny seksualnie jak mis..... czesto nawet mi to przeszkadza.... wszedzie i o kazdej porze jest w stanie sie ciachac....... :shock: dlatego tak czesto wyjezdzam sama...zeby odpoczac :!: :twisted:

Gaga mowilam Ci ,nie rozmawiamy o "wyjatku od reguly",bo nie twierdze,ze tak jest,,,Ale generalnie taki 20 latek,ma 1000 razy czesciej ochote na seks niz facet 30 pare letni..kondycha nie ta :twisted:
To tak do tematu.Sprawdzilam :twisted: :twisted: :twisted:

ps.To chyba tez zalezy od temperamentu.Ja moglabym zyc tylko seksem :wink: :lol:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 25 kwie 2006, 13:49

Ja mam 3 lata starszego czyli 28 lat bedzie mial w tym roku,mamy prawie 3letnia core.mojej mamy facet tez ma 28lat i tez maja prawie 3 letnia core.Mam tez siostre czyli tez corke mojej mamy ktora ma 29lat i jest rok starsza od tatuska:) :roll:

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 25 kwie 2006, 14:12

savanna pisze:Bylam kiedys z facetem starzym o 10 lat...Moja opinia (mowie o regule nie o ich odstepstwach :!: :!: ) Starsi faceci sa mniej aktywni seksualnie.Rzadziej,krocej no wogole na nie...Moze za 10 lat nie bedzie mi to przeszkadzac :twisted:

Savanka, potwierdzam (10 lat starszy partner), choć pewnie nie jest tak zawsze (miż GAGI) :)

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 kwie 2006, 14:28

Zaryzykuje nawet stwierdzeniem,ze mniej chetnie ucza sie nowosci,sa mniej otwarci,bardziej ugruntowani..W materii seksu to wogole nie pomaga :?

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 25 kwie 2006, 22:57

savanna pisze:
GAGA pisze:Savanna ubawilas mnie do lez........ "faceci starsi sa mniej aktywni seksualnie" :lol: :lol: :lol: rycze ze smiechu......

Gaga mowilam Ci ,nie rozmawiamy o "wyjatku od reguly",bo nie twierdze,ze tak jest,,,Ale generalnie taki 20 latek,ma 1000 razy czesciej ochote na seks niz facet 30 pare letni..kondycha nie ta :twisted:
To tak do tematu.Sprawdzilam :twisted: :twisted: :twisted:

ps.To chyba tez zalezy od temperamentu.Ja moglabym zyc tylko seksem :wink: :lol:
He he moze taki 30 latek ochote ma taka sama ale sprawnosc juz nie ta ;-) :lol:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”