Jestem wkurzona- zejść mi z drogi bo zabiję ! ;-))

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 19 kwie 2006, 14:39

A jak wogóle to dzisiaj tez mam kiepski dzień, nie wiem co mi jest, chyba faktycznie HORMONY :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 19 kwie 2006, 15:20

dzwonil wlasnie do mnie Łątek ze rozmawia z anestezjologiem i w ciagu 1 godz ma dac mi odpowiedz czy mnie zoperuje.

nie dostałam nic od doktora, chciałam oddac moj termin Doni 24 i dopiero ona przysłała mi faxem liste zalecen przed zabiegiem, jestem w szoku i bardzo zla ze doktor mi o tym nie powiedzial.

a to ze nie wyczytałam tego na forum, to tylko moja wina, to fakt i teraz ponosze za to konsekwencje.

nie wiem jak to bedzie.
wzięłam urlop z pracy na 2 tyg. , mam teraz zadzwonic do szefa ze jednak jutro przyjde do pracy. o losie ale klops!!!!

za 4 tyg. pomału zacznie mi sie sesja i sama juz nie wiem na kiedy mialabym przelozyc zabieg.
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 20 kwie 2006, 20:12

:evil: :twisted: :evil: :twisted: zaraz mnie trafi ..... mialam dzisiaj sprawe rozwodowa a ten idiota :evil: powiedzial ze mnie kocha i nie chce rozwodu zeby mi zrobic na zlosc i przeciagnac sprawe http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /bitwa.gif
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 20 kwie 2006, 20:19

Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 20 kwie 2006, 20:37

Az mi sie slabo robi jak sobie pomysle ze nadal moglabym byc z nim dajac soba manipulowac :evil: jestem tak wsciekla ze az nie potrafie o tym pisac
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 20 kwie 2006, 20:58

Szpaczek szkoda Twoich nerwow. szkoda ze on nawet teraz nie pokazal klasy tylko nadal kreci :x

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 21 kwie 2006, 19:47

szczpaczku nie powinnaś mu dawać satysfakcji! Trzeba było potem się uśmiechnąć i powiedzieć, że przecież to tylko kwestia czasu i nikt, choćby Sąd Najwyższy, nie zmusi Cię do życia z takim nieporozumieniem ;) Niech zrozumie, że nic nie zyska a Ty masz czas - w końcu to tylko papier!
Mój też się odgrażał, ale wzięłam go na przetrzymanie i po 2 latach od rozstania wystąpiłam o rozwód, po tym czasie był już pewien że mnie nie odzyska i kiedy już doszło do sprawy to słowa nie pisnął i grzecznie zgodził się na wszystko. :lol: wlasnie w zeszlym tygodniu dostalam odpis wyroku (jestem znow panną od 3 miesięcy!! czego i Tobie życzę)
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 21 kwie 2006, 20:07

Sylwik ale ja wlasnie czekalam :? dobrych para lat..... Malo tego jestem z kims i mamy wspolne dziecko, a ten matol dalej takie cyrki robi....tez go wlasnie na przeczekanie wzielam ale jak widac bez rezultatu :evil: :evil: :evil: :evil:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 21 kwie 2006, 20:10

Szpaczek olej to w koncu to tylko pare miesiecy(tak mi sie wydaje ze max na rok mozna zawiesic :roll: ),a on i tak nic nie wskora.

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 21 kwie 2006, 20:25

oj to wybitny egzemplarz Ci się trafił :evil: w takich sytuacjach nie ma pomysłu na dobrą radę, bo tu o ludzkie charaktery i humorki się rozchodzi a z tym róznie... Bądź dzielna! I nie daj się zgnoić! Nie daj mu satysfakcji! Głowa do góry!!
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”