Wasze telefony komórkowe

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 10 kwie 2006, 13:51

A ma któraś z Was Sony Ericssona K750i ? ;> Bo się właśnie przymierzam do jego zakupu :)
Polecacie czy może odradzacie?:>
pozdrawiam,
Zuza

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 10 kwie 2006, 13:52

Dzieki wielkie Merlinka , jak mozesz to dowiedz sie jeszcze ktory ma najlepszy aparat fot. :D
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 10 kwie 2006, 13:55

nie ma sprawy:)
jak sie dowiem to dam znac ale cos mi sie wydaje ze odpwowiedz bedzie jedna - samsung ;)

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 19 kwie 2006, 18:19

savanna pisze:Wrocilam z lunchu..Namacalnie tylko to mi sie podobalo (a bylam w Vodafone,Meteor,O2,oraz Cardphone House-cos takiego jak polski Germanos)
....http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a_6680.jpg

chyba kusza mnie zintegrowane dwie kamery...ale to i tak h...ja potrzebuje czegos wypasionego..kamere cyfrowa i cyfrowy aparat z b. wysoka matryca mam w domu-i tak rzadko kiedy z nich korzystam.Wiec chyba te "bajery" w telefonie przestaly mnei kusic.
Moj tel moglby miec wbudowany port usb (zamiast uzywac nosnika-uzywac telefonu)
gdzies tez slyszalam o lusterku?Co to byl za telefon?
2 tyg temu dostalam od BooBoo ten telefon,Nokia 6680,cena 250 euro.Fajna ,brakuje tylko radia i musze sciagnac program do ciecia mp3 bo zanim mi sie muza rozwinie,musze odebrac tel :x Ma super profesjonalny aparat z flashem wiec robi dobrej jakosci zdjecia.Duzy wyswietlacz.
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 19 kwie 2006, 22:53

ooo Savana ja własnie sie zastanawialm czy istnieje takie cos do cięcia mp3 bo mam ten sam problem z muzą :?

daj namiary prosze jak cos znajdziesz :D
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 20 kwie 2006, 09:28

Moj absolutny faworyt na chwile obecna: Nokia 7370. Jest super!!!!

Gucci
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Gucci » 01 maja 2006, 16:43

Duzo pisalyscie tutaj o Motoroli V3, duzo tez czytalem na jej temat w internecie i pomimo niegatywnych opinii jednak ja kupilem.
Zawsze uwazalem, ze telefony z klapka sa odpowiednie tylko dla kobiet, jedyny kolor tego modelu jaki mi sie podoba to czarny. Ten telefon spelnia moje wymagania, nie sa zbyt wysokie bo nie potrzebuje w telefonie odtwarzacza mp3 i aparatu cyfrowego. Lubie piekne przedmioty a ten telefon jest piekny.
Bateria po sformatowaniu trzyma bardzo dlugo, smsy dochodza, nic sie nie psuje i jedynie co mi przeszkadza to slady, ktore zostaja na obudowie i nie wiem jak sie ich pozbywac, moze ktos zna jakis produkt do czyszczenia obudowy tego telefonu?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 01 maja 2006, 17:06

i mam wreszcie nowy tel,chlopiszcze kochane zrobilo mi niespodzianke i kupil motorolke V360 podoba mi sie bardzo.Podobno jest lepsza od tej V3 ale ja sie na tym zupelnie nie znam.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 01 maja 2006, 17:26

Ja mam czarna motorole v3i razr i sony-er.k700i.z wygladu lepsza motorola,ale jesli chodzi o bajery to sonka duzo lepsza.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 maja 2006, 20:56

no i nareszcie po około 3 miesiącach mma nowy telefonk... ciesze się jak dziecko :)
zakupiłam sobie tym razem Nokie 7370 tą bursztynową..... jaka jest cudna, słodka i zalotna..... 8)
polecam strone http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/7370/
a dla szybkiego podglądu wklejam foto:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 110328.jpg
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”