I dalej o seksie na poważnie. Rozmowa długa, bo aż na 26 stron. Wrzucam linka:
http://users.nethit.pl/forum/read/erotyki/1218535
Ale muszę chociaż fragmenty wkleć. :D Po resztę przejdzcie się na stronę.
Małgorzata: "Z dużym zainteresowanie i nadziejami przyjęłam powstanie tego forum, mając nadzieję że znajdzie się tu miejsce na rozmowy o seksie, ale na poważnie i po katolicku".
"Otóż, drogie koleżanki i drodzy koledzy, jestem praktykującą katoliczką i wierze, że o seksie, czyli o pięknym cudzie przekazywania życia, można rozmawiać kulturalnie. Zamiast wulgarnych określeń w stylu "członek męski" ( i pochodne ), mówmy "pielgrzym". Zamiast "pochwa kobieca" mówmy "jaskinia miłości dziewcząt", zamiast "kopulacja" - "wędrówka pielgrzyma do jaskini miłości", zamiast "wytrysk nasienia" - "cudowny akt przekazania nowego ludzkiego istnienia". Co wy na to najmilsi w wierze?
Pokój ludziom dobrej woli".
Józefa: "Absolutnie się zgadzam z nadobną koleżanką Małgorzatą. Mnie również interesuje taki dialog dotyczący cudu przekazywania życia i piękna poczęcia nowej istoty ludzkiej. Mam 32 lata i kochającego męża. Mamy 2 dzieci a więc 2 razy dostąpiliśmy tego cudu. Mąż ( Stefan Jarosław, z bierzmowania Izydor ) w chwili słabości chciał żebyśmy ten cud sprofanowali i aby nie zakończył się przekazaniem życia. Gwałtwownie zaprotestowałam i zapowiedziałam, że poskarżę się proboszczowi ( Maciejowi Ildefonsowi, z bierzmowania Rochowi ). Mąż zrozumiał mnie i przyznał mi rację. Cóż mogę powiedzieć, te 2 razy to było cudowne.
Pokój Tobie Małgorzato
Pokój Tobie Administratorze
Pokój reszcie ludzi dobrej woli"
Antoni Siur: "Bardzo się cieszę nadobne niewiasty, że w waszej skromności i czystości ducha, zdecydowałyście się zabrać głos w tak ważnych sprawach. Całkowicie się z wami zgadzam. Moja żona ( Pelagia z domu Kureska, z bierzmowania Gustawa ) nie rozumie mnie jednak i rząda abym codziennie swojego pielgrzyma trzepał nad jej ustami. Następnie chce abym wylizywał jej jaskinie miłości oraz wsuwał pielgrzyma w jej dupę ( jakim słowem po chrześcijańsku zastąpić "dupa" lub "odbyt"? ). Nie wiem co mam robić, mój wacek, to znaczy pielgrzym, jest już zmęczony. Jak pytałem się proboszcza ( Jana Fagasa, z bierzmowania Alfonsa ) to on kazał mi ssać swojego pielgrzyma. Co się dzieje??
Pokój Tobie Administratorze
Pokój Tobie Józefo Roguszowska, z domu Bukcza
Pokój wszystkim umiłowanym braciom i siostrom z długimi pielgrzymami i głębokimi jaskiniami".
A Stefan Jarosław, z bierzmowania Izydor, to ma mocno przerąbane. Były cudy dwa, i więcej cudu ni ma... Biedny jego pielgrzym. :lol: