czego się boicie?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 17 kwie 2005, 17:40

Obsesyjnie boję się sama spac i chociaz mam kocią naturę,boję się ciemności.Latami jako dziecko walczyłam z nocnym budzeniem się,wtedy przez pierwsze 5 min bałam się otworzyc oczy w obawie,że coś zobaczę,a potem gdy otworzyłam bałam się zamknąć.Teraz od 5 lat spię z ukochanym,ale jak wyjeżdza,na szczęście b.rzadko,zasypiam przy włączonym świetle,telewizorze i właściwie czuwam całą noc.To okropne.
Boję się też duchów,wszelkich o nich opowieści,programów itd.To dla mnie 10 kolejnych nocy z bani.Jak się obudzę w środku nocy to zaraz przypominam sobie takie historie o duchach,horrory itp.
Może to objaw jakiejś choroby psychicznej? :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 kwie 2005, 18:48

Cleo ja ma to samo... Moj maz wyjezdza czasami i te samotne noce sa dla mnie koszmarem :?
Siedze zawsze przed telewizorem do pozna(ok.2:00.,3:00 nad ranem)i ...probuje nie spac... Zawsze musi cos grac-histeryzuje jak jestem sama i jest ciemno i cicho. W mieszkaniu wszystkie swiatla musza byc zapalone! Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze czasami przebudze sie w nocy i wtedy zaczynam myslec o wszystkich zmarlych-najbardziej o jednym takim co sie powiesil...!!! Przykrywam sie koldra i probuje znowu zasnac. Taka spocona(od goraca i strachu)probuje nie myslec ,tylko spac. Potem prawie zawsze chce mi sie siusiu ale... ... nie wyjde z lozka, bo jest ciemno...
Przezywam po prostu tortury. Na szczescie mam pieska w domku i zawsze jak jestem sama biore go do siebie do lozeczka... Mimo wszystko -boje sie strasznie!!!

Awatar użytkownika
Surmia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Surmia » 17 kwie 2005, 20:41

Ja się najbardziej boję duchów... To taki irracjonalny strach, ale jeśli kiedys jakiegoś spotkam, to chyba umrę ze strachu, choć przecież nie wszystkie duchy są złe....

A poza tym wciąż mam stracha jak łażę w nocy po lesie, bo dużo wtedy zwierząt słychać, coś tam zawsze w krzakach zaszeleści i po prostu nie widząc prawie nic wyobrażam sobie nie wiadomo co... O.O Ale powoli się przyzwyczajam do tych nocnych odgłosów przyrody...
Dark Sorceress
http://hobbiton.neostrada.pl/s_sign.jpg
Op. nosa - 15.III.2005

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 17 kwie 2005, 21:12

eee ja tam w duchy nie wierze to wszytsko nasza podswiadmosc tak na nas dziala op jak jestem sama w domu tez tylko nadsluchuje i odrazu sie boje

Marta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Marta » 18 kwie 2005, 09:00

Bardzo boję się zamachów terrorystów,wojen,boję sie każdaj kolejnej operacji nosa,mam również lęk wysokości.Niecierpię gryzoni,owadów typu:osy,bąki,trzmiele.Bardzo boję się szczypawic,natomiast pająków sie nie boję.

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 18 kwie 2005, 13:18

Cleo, mam to samo :roll:

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 18 kwie 2005, 13:34

Jak bylam mala to pomimo, ze spalam z bratem w pokoju, zawsze budzilam sie na rano w jego lozku, oj biedny ten moj brat, bo dosyc ze spal na waskim fotelu rozkladanym to jeszcze ja sie tam wciskalam.
:lol: A teraz to na szczescie spie z ukochanym i jakos ten strach spania samej mi minal- moze dlatego ze kochany chrapie i czesto budze sie w salonie :wink: a synek sie rozpycha, bo w poprzek lozka spi :wink:
a tak na marginesie jest jakeis lekarstwo na chrapanie??? :lol:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 18 kwie 2005, 13:53

Jak moj chranie to ja gwizdze! i pomaga! :) Mam to samo co wy ale balam sie przyznac :roll: nie nawidze sama spac! To jest obsesja! Mam jakies natrectwa, musze byc szczelnie owinieta koldra. :oops:
Po obejrzeniu The ring chcialam wyniesc Tv z sypialni! Kto widzial ten wiem to co chodzi! Potwor wylazacy z TV!! Koszmar!

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 18 kwie 2005, 14:00

oj monisiu u mnie nie pomaga!! szturcham go bez przerwy hahahha, sie nerwicy biedaczek nabawi hahahahh! TEraz sie wzielam na sposob i wychodze do salonu! :wink:

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 11 cze 2005, 11:53

yyy a moze macie jakies rady -wprawdzie nidy jescze nie lecialam samolotem ale strasznie sie boje leciec( moze to strach przed tym co nowe) -a mnie czeka taka podroz w te wakacje- jak to przełamac ,jak juz wejde do srodka przciez nie bede miec odwrotu a jak tam bede sie zle czuc?...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”