Co Was denerwuje?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 10 cze 2005, 17:59

Nie lubie jak ktos mlaska- NIENAWIDZE
nie lubie jak ktos zmienia zdanie na ostatnią chwile
nie lubie jak moj maz za długo siedzi przy kom.
nie lubie stac w kolejkach
nie lubie robic opłat- wolałabym to wydac na zakupy
a jak juz ktozs mnie na maxsa wkurzy to klne jak szewc :wink:

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 10 cze 2005, 18:39

denerwuje mnie to ze ludzie sa egoistami,denerwuje mnie ta ch.. pogoda ( teraz):twisted:

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 10 cze 2005, 19:39

Masz racje ta pogoda to jest do kitu....mam ochote krzyczeć :evil:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 23 cze 2005, 14:42

glupi ludzie :!: kurde ze tez nie da sie unikac spotkan z nimi....gryhhhh :evil: ; poza tym wkurza mnie prostactwo, chora zazdrosc, brak empatii, egoizm, sztucznie maskowane wlasne kompleksy /chodzi mi o tych, ktorzy zeby ukryc jakies swoje braki wywyzszaja sie albo ponizaja innych... :evil: /..........niom i na razie to by bylo na tyle :roll:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 23 cze 2005, 21:39

Nienawidze ludzi zarozumialych i zadufanych w sobie, glupoty, obłudy i zakłamania. Denerwuje mnie niesamowicie mlaskanie, mowienie z pelnymi ustami i takie powtarzajace sie odglosy ( jakies stukanie itp.). Wtedy robie sie bardzo wybuchowa 8)

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 23 cze 2005, 22:53

wlasnie......wkurza mnie brak znajomosci /i stosowania.........../ zasad dobrego wychowania.......szczegolnie przy stole :!: :roll:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 09 kwie 2006, 18:49

nie znosze gdy kros wtyka nochal w nie swoje sprawy :evil: moja kolezanka ma niestety te wade :/ starsznie mnie wkurzaja jej wscibskie pytania a ostatnio przegiela pale - mialam doline o ktorej powodach nie chcialam nikomu mowic, wiedzieli tylko moi rodzice i facet. powiedzialam jej ze wydarzylo sie cos zlego ale nie chce o tym rozmawiac a ta drazyla temat dalej dopytujac o co chodzi a najbardziej dobijajace bylo to ze nie pytala z troski ale ze zwyklej CIEKAWOSCI :evil: przestala dopier gdy nie wytrzymalam i puscilam bekse .. bosche niektorzy to naprawde za grosz wyczucia nie maja :x

a jak bylysmy mlodsze i przychodzila do mnie do domu a ja wychodzilam z pokoju to zagladala mi do szuflad.... :roll: co za ludzie :!: teraz juz jej nie zapraszam :lol:

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 09 kwie 2006, 22:15

Tak jak Kamila :P -jestem straszna "gadula"(ale nie plotkara :!: )-nie lubie innych "rozgadanych" (co nie znaczy,ze nie daje"dopuscic do slowa" )pozostalych rozmowcow.... :lol: :lol:
nie lubie chamstwa,prostactwa i co mnie najbardziej dobija...brak tolerancji :twisted:
Nie nawidze zadufanych,zarozumialcow,ktorzy uwazaja sie za "pepek swiata" :evil:
Nie lubie jak jakies panienki "wdziecza sie do MOJEGO meza" :evil:
Ale tak ogolnie zecz biorac...nie naleze do jakis specjalnie nerwowych osob... :roll: zadko "podnosze glos",zyje w swoim swiecie"w koncu kazdy ma wybor (mam tu na mysli narkomanow,alkocholikow)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 09 kwie 2006, 22:53

agnieszka21 pisze: Nie lubie jak jakies panienki "wdziecza sie do MOJEGO meza" :evil:
)
ojj ja tez tego nie znosze... robie sie wtedy BARDZO niemila... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2_109v.gif

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 09 kwie 2006, 22:55

1. denerwuje mnie bezsilność, wtedy kiedy nie można nic zrobić i jedyne co nam zostaje to czekanie na nieuniknione;
2. brak działania, zastój, brak rozwoju
3. denerwują mnie ludzie, którzy podchodzą do mnie zbyt blisko i rozmawiając ze mną naruszają moje pole prywatności (lubię patrzeć ludziom w oczy gdy mówię, a to jest cięzkie gdy mogę dostrzec czyjeś pory na twarzy :)
4. nienawidzę chrapania, poprostu doprowadza mnie do pasji
5. wszelkiego rodzaju niezamierzony kontakt fizyczny, np. dotykanie osoby, którą mało znam, popychanie w kolejkach, ocieranie się ludzi w tłumie brrrr
6. nienawidzę fałszywych i cwanych ludzi, mam na nich alergię
7. nienawidzę też plotek i ludzi, którzy żyją cudzym życiem
8. denerwują mnie ludzie, którzy wiedzą lepiej co mam zobić ze swoim życiem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”