Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 kwie 2006, 12:17

Ja w sumie też...... :(
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 04 kwie 2006, 16:15

:twisted: Egipt, Francja, Hawaje- tez bym tak chciala, ja nigdy nie bylam za granica :( Teraz szukam czegos nad naszym zimnym, krajowym morzem na te wakacje :) Mysle glownie o Ustce. Jesli znacie jakies fajne miejsca, dobre kwatery, to prosze o namiary :D

Awatar użytkownika
Joanne
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Joanne » 04 kwie 2006, 16:30

DorAga,bylam w Ustce w zeszlym roku.Bardzo mi sie tam podobalo .Jedyny minus to pogoda.Bylo zimno cale dwa tygodnie :cry: :cry: .Mielismy super kwatere jak chcesz to poszukam namiarow i ci podam.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 04 kwie 2006, 16:31

Dziewczynkii-spokojnie :) - ja mam domek w Szwajcarii i naprawdę blisko do Francji- rzut beretem, więc dla Nas to żadne wakacje...
Jasne,że może być fajnie -ja kocham góry, ale nie wyjątkowo... :(

Do Egiptu jeżdże tylko na sporty wodne, Dahab- ale jakoś specjalnie "rozerwać" się tam nie mogę... :roll:

Planujemy pojechać za rok na zajebistą wyprawę ,więc w tym roku normalka, no chyba że coś nagle wypadnie... :wink:

Strasznie marzy mi się Ameryka, Karaiby... ...albo chociaż imprezka na Ibizie... :P :cry:

Wy możecie zwiedzać za to całą Polskę, a ja nie za bardzo... :roll: :? :x

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 04 kwie 2006, 21:22

SAM ladne mi marnie!!!!!!!!!!!!!!! :roll: tez bym tak chciala

[quote="Samanthii
Strasznie marzy mi się Ameryka, Karaiby... ...albo chociaż imprezka na Ibizie... :P :cry:

mi tez sie marza Karaiby...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 04 kwie 2006, 22:28

Joanne pisze:Wczoraj wrocilam z Meksyku.Bylam w Los Cabos
może wkleisz jakieś foto?? :wink:

chętnie bym gdzies wybyła bo już nie moge patrzeć jak "zycie mi uplywa w szarosci naszego kaczorowego panstwa popierajacego homofobow" -jak to ktoś ładnie wyraził.....
na szczęście 20.04 jakiś mini trip kierunek Bukareszt. ostatnio byłam tam chyba z 15 lat temu.... :lol: więc dla mnie to jak dziewicza wyprawa.
Viki nie zapomnij dać znać jakimi liniami leci mój towarzysz podróży :wink: 8)
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 06 kwie 2006, 17:21

Joanne pisze:DorAga,bylam w Ustce w zeszlym roku.Bardzo mi sie tam podobalo .Jedyny minus to pogoda.Bylo zimno cale dwa tygodnie :cry: :cry: .Mielismy super kwatere jak chcesz to poszukam namiarow i ci podam.
poszukaj, bede wdzieczna :) Zawsze lepiej trafic w jakies sprawdzone miejsce :)

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 06 kwie 2006, 18:03

Ja z polskiego morza najbardziej i dotychczas najlepiej bawilam sie w Dziwnowie i Dziwnowku..Uwiebiam latem uliczki w nadmorskich miejscowosciach,rybki,frytki...Zawsze jem i sie nie oszczedzam..Nadrabiam plywaniem.Miedzyzdroje te sa fajne,tyle ze plaza nie dla mnie,za bardzo "twarda".Miedzyzdroje sa tez przereklamowane-Amber ,juz dawno moim zdaniem stracil status hotelu na poziomie :roll: Swinoujscie ciekawe,bardzo fajna promenada..Wogole ja lubie "zaliczac" miejscowosc jadac wzdluz wybrzeza. :)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 kwie 2006, 18:28

mi podobalo sie bardzo na gomerze, dzika gorzysta wysepka ludzie utrzymuja sie wlasciwie wylacznie z rolnictwa, nieiwelki procent stanowi turystyka, postaram sie zeskanowac kilka zdjec to wkleje

amelja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: amelja » 08 kwie 2006, 19:04

dzis bylam na szkoleniu i facet prowadzacy pytal o marzenia , sam powiedzial ze jego marzeniem jest jeszcze raz byc w nowej zelandii, wedlug niego bosko tam jest! byl Ktos?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”