i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sty 2006, 10:35

Szyszunia, striptiz podzialal... :lol: 8) :wink: GRATULUJE !!! :) (zreszta,wiedzialam... ;-P)

Monisia- powodzenia !!!!!!!!!! 8)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 30 sty 2006, 11:37

Samanthii pisze:Szyszunia, striptiz podzialal... :lol: 8) :wink: GRATULUJE !!! :) (zreszta,wiedzialam... ;-P)

Monisia- powodzenia !!!!!!!!!! 8)
spotkam sie z nim za 2 tyg,wiec striptizu nie bylo ale kto wie moze bedzie! :wink:

jestescie kochane babeczki :D

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 30 sty 2006, 14:57

Ja tak jak Samantii trzymam swojego mezczyzne na takiej "smyczce" ,ale jemu nie daje tego odczuc :oops: przynajmniej staram sie jak moge "robic to delikatnie",bo jak facet czuje sie za bardzo "szpiegowany" to tez nie dobrze.O nocnych eskapadach z kolezkami musial niestety zapomniec,jesli chce byc dalej moim mezem... :lol: :lol: ....ale niestety to dziala rowniez w druga strone....nie usmiecha mu sie kiedy ja chce wyjsc "sama" z kolezankami :cry: .Mam do niego zaufanie,chocby z racjii tego,ze praktycznie na codzien ma kontakt z kobietami na dodatek te "kobiety" to w wiekszosci mlode,ladne tancereczki :twisted: :cry: ...wiec...chyba bym zwariowala gdybym miala ciagle myslec...co on robi podczas prob,zajec,przerw....Od czasu do czasu "zagladam"na sale podczczas tych zajec,ale wychodze po nich jeszcze bardziej "chora"kiedy naslucham sie jaki on to zdolny,przystojny,cierpliwy,jak zaje....tanczy :evil: .Nigdy jednak sie na nim jeszcze nie zawiodlam,wiem,ze on rowniez mi ufa a swoja prace traktuje bardzo powaznie,dziewczyny tanczace w tych zespolach to dla niego "rekwizyty",on pisze uklad choreograficzny,"pokazuje" jak to sobie wyobraza,one tancza i sluchaja....

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 30 sty 2006, 15:32

szyszunia :P CZYLI JEDNAK HAPPY END 8) :gg:
CIESZE SIE RAZEM Z TOBA :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sty 2006, 16:48

agnieszka21 pisze:Ja tak jak Samantii trzymam swojego mezczyzne na takiej "smyczce" ,ale jemu nie daje tego odczuc :oops: ...
;-P :lover: :siffle:

Agnieszka-a Ty tez tak zaj...tanczysz ,jak Twoj mezulek...??? (jakiego tanca on uczy??? Moze sie zapisze do niego na zajecia... :-)))

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 30 sty 2006, 20:34

Samanthii,ja tez tancze...ale nie prowadze zadnych zajec,na razie... :lol: .Moze kiedys zalozymy wspolnie z mezem taka" szkole" tanca wspolczesnego i towarzyskiego,bardzo bysmy chcieli,na razie jednak w swoim zawodzie pracuje tylko on.Jest choreografem,wiec pisze uklady do roznego rodzaju show,teledyskow,programow...przy tym tanczy "wszystko"- towarzyski,wspolczesny,latyno-amerykanski,prowadzi kilka zespolow naraza.Wczesniej pracowal i studiowal gl.za granica,teraz wynajmuje studio w Warszawie i 2 razy w tyg.znika...na 1,2 dni :cry: .Czasem jade z nim,czasem dojezdzam,albo zostaje... :roll: (nie mieszkamy w Wawie)ale zastanawiamy sie nad ew.przeprowadzka...wiec jak kiedys cos podzialamy to dam Ci znac :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 sty 2006, 21:28

-ale Ci zazdroszcze http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ieszek.gif- moj maz ma dwie lewe nogi do tanca (kazdego)! :niak: Nie dosc ,ze nie umie " wywijac",to robi jeszcze glupie miny... :evil: Na Naszym slubie wspolny taniec (walc!) byl totalná PORAZKÁ ! :X-/:
Czasami ,na jakies imprezie uciekam daleko ,zeby tylko z nim nie tanczyc -no chyba ,ze wypije sobie, to wtedy tancze jak on... ;-P

sama uczylam sie salsy -ale nie mam partnera i nie mam z kim pocwiczyc... :( :wink:

a... ...ja tez nie jestem z W-wy! :lover:

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 27 mar 2006, 12:47

zainteresowani beda wiedziec,wrocilismy do siebie :D i jestem szczesliwa,choc jestem jescze przez mc za granica on w kraju to z niecierpliwoscia czekamy na siebie :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 27 mar 2006, 12:56

szyszunia pisze:zainteresowani beda wiedziec,wrocilismy do siebie :D i jestem szczesliwa,choc jestem jescze przez mc za granica on w kraju to z niecierpliwoscia czekamy na siebie :wink:
szyszunia to gratuluje!!!
oby to trwalo i trwalo i trwalo!!!!!!!
az do slubu a potem i dluzej i dluzej i dluzej....
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 28 mar 2006, 13:25

angelika pisze:
szyszunia pisze:zainteresowani beda wiedziec,wrocilismy do siebie :D i jestem szczesliwa,choc jestem jescze przez mc za granica on w kraju to z niecierpliwoscia czekamy na siebie :wink:
szyszunia to gratuluje!!!
oby to trwalo i trwalo i trwalo!!!!!!!
az do slubu a potem i dluzej i dluzej i dluzej....
dzieki angelika :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”