A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 mar 2006, 20:49

julka, nawet kilka stron wczesniej rozmawialysmy na temat tego teledysku...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 mar 2006, 20:55

mi chodzilo konkretnie o to- zdjecie bez retuszu, sutki wysoko, takie troche stozkowate jakby... jeszcze w jej 3 sesji dla ckm bylo widoczne to jest nie halo, jak znajde to wam wkleje.
Próżność to mój ulubiony grzech...

julka28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: julka28 » 17 mar 2006, 21:33

mara, wszystko się zgadza ...... wiem, że był poruszany już temat tego teledysku dlatego między innymi napisałam swoją opinię i swoje spostrzeżenia. Zdjęcia powyższe widziałam już setki razy i wcale na nich nie widzę nic co mogło by mi się nie podobać. Czy mam prawo do subiektywnej oceny? "jedziecie" tu z dodą równo, ja mam inne zdanie co do tego. jeszcze raz podkreślam, że cycki Dody bardzo mi się podobają. Pozdrawiam.
wrzesieñ 2005 - mentor 450cc hp - dr £Â±tkowski

julka28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: julka28 » 17 mar 2006, 21:37

kamila k pisze:Julka! Jak myślisz Twoim zdaniem ile ona ma włożone?
kamilka, nie mam pojęcia ile ma dokładnie włożone, ale mogę Ci powiedzieć, że kiedyś na konsultacji z łątkiem rozmawiałam na ten temat i powiedział mi, że na jego oko ona nie ma dużych wkładek.
Ja uważam, że Ona po prostu potrafi je"eksponować". Na 100% 500cc to dużo za dużo. :D

julka28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: julka28 » 17 mar 2006, 21:43

Gdzieś był tu poruszany temat dość widocznych blizn u Dody i pytanie czemu ona z tym nic nie robi.... Może jej to nie przeszkadza... po prostu. Dla mnie to też detal i zupełnie nie przywiązuję wagi do tedo czy widać moje cięcia czy nie. Nie smaruję żadnymi specyfikami. Olewam to. Mogę, co nie? I doda chyba też ? :D

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 17 mar 2006, 22:50

julka28 pisze:mara, wszystko się zgadza ...... wiem, że był poruszany już temat tego teledysku dlatego między innymi napisałam swoją opinię i swoje spostrzeżenia. Zdjęcia powyższe widziałam już setki razy i wcale na nich nie widzę nic co mogło by mi się nie podobać. Czy mam prawo do subiektywnej oceny? "jedziecie" tu z dodą równo, ja mam inne zdanie co do tego. jeszcze raz podkreślam, że cycki Dody bardzo mi się podobają. Pozdrawiam.
W końcu cię znalazłam chyba się nie myle,a mnie podobają się twoje cycki ,takie chcę mieć :wink:Doda ma rewelacyjne,popieram
"Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie".

Ewcia35
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewcia35 » 18 mar 2006, 03:35

Mnie też się podobają cycory Dody:) Nie powinno się tak negatywnie oceniać ich wygladu ,czy był na zdjeciach retusz czy też nie było.
Nie wiem dlaczego Mara w większej części postów negatywnie oceniasz wygląg, dopatrujesz się detali a przecież sama w temacie : "Ładne fotki,nasze fotki " wklejasz swoje zdjęcia dopiero po dokładnym retuszu i nie ma w nich naturalności .Nikt z nas nie jest aż takim ideałem aby wszystko co do mm. było na swoim miejscu, więc czasami tzreba "przymknąć oko" i troszkę sie wyluzować :wink:

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 18 mar 2006, 09:11

Cieszę się że odezwały się jakieś kobitki którym cycuszki Dody się podobają, bo przeglądałam od początku temacik i cały czas szły negatywne opinie .Myślałam już cały czas że mam jakiś zniesmaczony gust , ale Doda jest naprawdę rewelacyjna z wyglądu oczywiście, ten jej biust tak idealnie pasuje do jej figurki, brawo dla lekarza!!!!

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 mar 2006, 10:09

to ja sie dolacze jako ktos przeciwny :) doda z figury jest moim zdanim dosyc krepa - niska a do tego miesni sporo i te piersi fakt pasuja do figury, ale przez to wydaje sie jeszcze bardziej ,,nabita" na ciele. Tez mi jej piersi sie nie podobaja - na pierwszy rzut oka wygladaja jak sztuczne pilki.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 18 mar 2006, 10:42

mara pisze: mi chodzilo konkretnie o to- zdjecie bez retuszu, sutki wysoko, takie troche stozkowate jakby..
Uważam, że stożki (bo to nawet nie piłki) to idealne dla nich okreslenie i właśnie przez to mi się też nie podobają. Zgadzam się z Marą.
julka28 pisze:Gdzieś był tu poruszany temat dość widocznych blizn u Dody ... Może jej to nie przeszkadza... po prostu. Dla mnie to też detal
Kwestia blizn to sprawa indywidualna, jedni ukrywają a drudzy nie. U Dody nie ma to większego znaczenia, bo i tak wszyscy wiedzą, że ma robione cycki.
Ewcia35 pisze:Mnie też się podobają cycory Dody:) Nie powinno się tak negatywnie oceniać ich wygladu ,czy był na zdjeciach retusz czy też nie było.
Nie wiem dlaczego Mara w większej części postów negatywnie oceniasz wygląg, dopatrujesz się detali a przecież sama w temacie : "Ładne fotki,nasze fotki " wklejasz swoje zdjęcia dopiero po dokładnym retuszu i nie ma w nich naturalności .Nikt z nas nie jest aż takim ideałem aby wszystko co do mm. było na swoim miejscu, więc czasami tzreba "przymknąć oko" i troszkę sie wyluzować :wink:
A może Mara jest po prostu perfekcjonistką.
Niektóre osoby są po prostu krytyczne w swoich ocenach i też mają do tego prawo.
Poza tym to jednak ważna sprawa czy zdjęcie jest po retuszu i akurat jestem wdzięczna Marze za to, że zwraca na te sprawy uwagę, bo ja to ciemnota w tych sprawach...
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”