Moderator: Zespół I
mi chodzilo konkretnie o to- zdjecie bez retuszu, sutki wysoko, takie troche stozkowate jakby... jeszcze w jej 3 sesji dla ckm bylo widoczne to jest nie halo, jak znajde to wam wkleje.S-Phinx pisze:Nowe fotki ?!
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... plaza1.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... plaza2.jpg
I jaki rozmiar
kamilka, nie mam pojęcia ile ma dokładnie włożone, ale mogę Ci powiedzieć, że kiedyś na konsultacji z łątkiem rozmawiałam na ten temat i powiedział mi, że na jego oko ona nie ma dużych wkładek.kamila k pisze:Julka! Jak myślisz Twoim zdaniem ile ona ma włożone?
W końcu cię znalazłam chyba się nie myle,a mnie podobają się twoje cycki ,takie chcę miećjulka28 pisze:mara, wszystko się zgadza ...... wiem, że był poruszany już temat tego teledysku dlatego między innymi napisałam swoją opinię i swoje spostrzeżenia. Zdjęcia powyższe widziałam już setki razy i wcale na nich nie widzę nic co mogło by mi się nie podobać. Czy mam prawo do subiektywnej oceny? "jedziecie" tu z dodą równo, ja mam inne zdanie co do tego. jeszcze raz podkreślam, że cycki Dody bardzo mi się podobają. Pozdrawiam.

Uważam, że stożki (bo to nawet nie piłki) to idealne dla nich okreslenie i właśnie przez to mi się też nie podobają. Zgadzam się z Marą.mara pisze: mi chodzilo konkretnie o to- zdjecie bez retuszu, sutki wysoko, takie troche stozkowate jakby..
Kwestia blizn to sprawa indywidualna, jedni ukrywają a drudzy nie. U Dody nie ma to większego znaczenia, bo i tak wszyscy wiedzą, że ma robione cycki.julka28 pisze:Gdzieś był tu poruszany temat dość widocznych blizn u Dody ... Może jej to nie przeszkadza... po prostu. Dla mnie to też detal
A może Mara jest po prostu perfekcjonistką.Ewcia35 pisze:Mnie też się podobają cycory Dody:) Nie powinno się tak negatywnie oceniać ich wygladu ,czy był na zdjeciach retusz czy też nie było.
Nie wiem dlaczego Mara w większej części postów negatywnie oceniasz wygląg, dopatrujesz się detali a przecież sama w temacie : "Ładne fotki,nasze fotki " wklejasz swoje zdjęcia dopiero po dokładnym retuszu i nie ma w nich naturalności .Nikt z nas nie jest aż takim ideałem aby wszystko co do mm. było na swoim miejscu, więc czasami tzreba "przymknąć oko" i troszkę sie wyluzować