jeszcze niedawno zalamywalam sie oglądając te zdjecia pieknych kobiet - niestety moja dermatolog ma meza, ktory robi takie zdjecia do gazet ( m.in. gala, twoj styl)- pokazala mi kilka przed obrobką - pocieszylam sie bardzo !!! - prawie wszystko jest poprawiane - modelka po sesji mowi, co jej sie nie podoba, nastepnie grafik czyni cuda - jak mi sie uda, to wyciągne pare takich zdjec przed retuszem i pokaze Wam, dojdziecie do wniosku, ze jestecie piekne, naprawde !!! nawet reklamy kosmetykow , gdzie "kobiety sie poruszają" tzn. te szampony itp. w telewizji - to tez obrobka - moja dermatolog powiedziala, ze mąz obrabia takie 30 sekund filmu ( reklamy) ok. 2 tygodnie, bo prawie kazdą tzw. klatke trzeba poprawic komputerowo - zobaczcie - te kobiety nie mają ani jednej zmarszczki, zalaman skóry, poprostu tzw. " nowki" , a moja 10 - letnia corka ma ich wiecej ( chodzi mi o te zalamania na twarzy) - dlatego trzeba wziac BARDZO DUZA POPRAWKE jesli chodzi o zdjecia w gazetach - zobaczcie na dziewczyny 20 letnie na ulicy - czy są tak doskonale? - a taka reklama 30 sekundowa kosztuje ponad 200 tys. - cena to praca grafika nad udoskonaleniem ciala - mialam kiedys kolezanke na studiach - modelke - przyniosla mi katalog z ubraniami z sesji, w ktorej brala udzial - na zdjeciach byla cudowna - a na roku tylko jeden chlopak sie nią zainteresowal - byla przecietna - nawet nie byla ladna - tylko byla wysoka i dobrze wychodzila na zdjeciach, w rzeczywistosci miala duzy nos, straszną cere - raz spotkalam w Zakopanem slynna Maciąg - dobrze, ze ktos mi powiedzial, ze to ona, bo żadna rewelacja - to kwestia fotogenicznosci nic wiecej , jak modelki idą na casting to nie patrzy sie na nie tylko na ich zdjecia - to wiele mówi - ci z castingu podkreslają, nie interesuje mnie pani wygląd, tylko to jak pani reprezentuje sie na zdjeciach - dlatego glowa do gory - jestescie piekne i jakbyscie mialy te kosmetyki i ciuchy co tzw. "gwiazdy", tych stylistow, ktorzy dobraliby Wam fryzure, ciuszki do figury, makijaz itp. pobiłybyscie je na glowe - naprawde
pozdrawiam
p.s. maly test - stan przed lustrem - oswietl sie od gory lampą i zobacz na siebie - zero zmarszczek itp. a co dopiero oswietlenie 500 watt ?
chyba wszystko jasne -
jak macie swoje zdjecia to mozecie mi wyslac na priv - ja mam program do obrobki - i zrobie z Was gwiazdy -
pozdrawiam ponownie