Paris Hilton cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Donia24
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Donia24 » 07 mar 2006, 13:59

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... oscars.jpg
Nie wiem jak to zrobiłam,ale udało mi się wkleić.Jednak nie jestem taką głupiutką blondi :lol:

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 13 mar 2006, 22:16

Ja chcę taką sukienkę w czarno-białe skośne paski!!!!
Pozdrówki
A

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 07 cze 2006, 15:18

Trafiłam na to wczoraj w necie

Paris Hilton mówi "nie" operacjom plastycznym

Nie potrzebuję tego i nigdy tego nie zrobię - powiedziała gwiazda. - To obrzydliwe i zawsze efekt wygląda sztucznie. Ale jeśli dziewczyna wygląda żałośnie i to jest jedyny sposób uszczęśliwienia jej, to niech będzie.

Hilton w przeszłości sama rozważała poddanie się operacji powiększenia biustu, jednak ostatecznie zrezygnowała. - Poprosiłam mojego ojca, aby zapłacił za zabieg, ale on powiedział, że to zepsuje mój wizerunek, więc zmieniłam zdanie - przyznała dziedziczka.

Debiutancki krążek Hilton, zatytułowany "Paris" ma trafić na sklepowe półki 31 lipca, ale przewidywane są opóźnienia. Longplay wypełni 11 kompozycji.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 08 cze 2006, 02:23

wrzucam coś o czym ostatnio jest głośno:
http://www.smog.pl/wideo/844/teledysk_paris_hilton/

dla leniwych, Paris kręci teledysk do piosenki, po obejżeniu moje zdanie że piosenkarka z niej żadna...
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 08 cze 2006, 05:17

kurcze a ja nie mam glosu, chyba mi glosniki nie dzialaja, wiec ogladnelam tylko video. musze powiedziec ze moim zdaniem jej ruchy sa tak sztuczne i malo sexi, ze niewiem na kim zrobi to wrazenie, jesli brzmi w tym teledysku tak zalosnie jak wyglada to niezla lipa.

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 08 cze 2006, 07:07

ewelina pisze:kurcze a ja nie mam glosu, chyba mi glosniki nie dzialaja, wiec ogladnelam tylko video. musze powiedziec ze moim zdaniem jej ruchy sa tak sztuczne i malo sexi, ze niewiem na kim zrobi to wrazenie, jesli brzmi w tym teledysku tak zalosnie jak wyglada to niezla lipa.
Nie martw się powycinają, przeplotą wstawkami i miliony będą wzdychać na świecie...
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 08 cze 2006, 12:20

Wdzięczy się do tej kamery jak jakaś piętnastolatka. Ale tak jak pisze Aneta, po montażu, ostateczna wersja będzie powodowała ślinotok u większości facetów. Poza tym podejrzewam, że "akcja" teledysku nie będzie się rozgrywać tylko na plaży - pewnie będą kręcić jeszcze w jakimś studiu.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”