Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: alicjachrupek » 20 lip 2018, 16:03

Co nie zmienia faktu ze ogolnie zaburzenia jakies ma i w to chyba nikt nie watpi. Swoim zachowaniem tymi zmianami brakiem akceptacji siebie swojego ciala robi krzywde sobie. U takich osob powinno wspolnie do zabiegow byc prowadzone jakies leczemie paychiatryczne. Ten co na kota sie robil tez pozniej popelnil samobojstwo.
Mi ogolnie aie wydaje ze te modyfikacje,tatuaze, operacje, proby zmiany siebie czy jakiegos " pokazania sie" wybicia bo mam na przyklad jezyl na pol czy cale cialo w bezsensownych tatuazach sa tak naprawde manifeatacja problemow albo krzykiem o pomoc. Kazda przesada czy to w zabiegach, kolczykach czy nawet w zwyklym zbieractwie tych gratow w domu, mowie o przesdach to jest juz objaw jakiejs choroby o podlozu psychicznym. Szkoda ze tak naprawde kazdy widzi problem bo to golym okiem widac i mowi o jakies tolerancji albo ze to dziwaki etc a rzadko sie zdarza jakas checi pomocy tym osobom. A takie jeazcze pisanie o nich wszedzie zapraszanie do programow tym bardziej powpduje ze te osoby nie chca pomocy tylko wiwcwj modyfikacji.

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 03 sie 2018, 08:47

https://www.wprost.pl/swiat/10143524/ni ... 2-lat.html
Kolejny chłopak popełnił samobójstwo.

Theyshotwaldo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Theyshotwaldo » 03 sie 2018, 17:18

No niestety
25.11.2016 - konsultacja
22.03.2017 - CKN dr Skupin

mikamika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: mikamika » 04 sie 2018, 08:54

Przyczyn zaburzeń psychicznych należy szukać w dzieciństwie, z wiekiem zazwyczaj jeszcze bardziej wszystko sie nasila i tu mam na myśli zle wychowanie dzieci, bo to od Najmłodszych lat budowana jest samoocena i to jak człowiek sam sobie nie uświadomi co w życiu liczy sie najbardziej to wątpię czy terapie pomogą w 100 procentach. Terapie trwają latami, bo nie jest łatwo sprowadzić na inny tor osobę, której od dzieciństwa utarło w głosie sie co innego.
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!

Theyshotwaldo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Theyshotwaldo » 04 sie 2018, 18:00

Zgadzam się
25.11.2016 - konsultacja
22.03.2017 - CKN dr Skupin

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 05 sie 2018, 01:09

Jest większa predyspozycja traumatyczne przeżycie ale sądzę że choroby psychiczne też sie dziedziczy i to w sporym stopniu. Chociażby różne nerwicę, schizofrenie skłonność do anoreksji, choroby dwubiegunowe itd. i to są fakty naukowe, są wyodrębnione geny które za to odpowiadają. ja uważam że genetyka to jest duży procent, człowiek już rodzi się z jakąś wrażliwościa do zwierząt a inny od dzieciństwa się pastwi. Jeden jest zawzięty, drugi wrażliwy.
Jak ktoś ma dziecko to widzi jak wiele zawdzięczamy genom i to nie tylko sposób chodzenia, wygląd, ale też charakter. No i kompleksy są ludzie którzy zawsze muszą być lepsi, pierwsi, i pokazać innym.... Każdy chyba takich zna.

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 16 sie 2018, 12:50

Bielik w wywiadzie
https://tv.pudelek.pl/video/Bielik-o-ro ... iny-20631/
Usta i zęby jak dla mnie są za duże do twarzy. Tylko wzrok idzie na dół twarzy, nie ma proporcji zachowanej za dużo jest na dole a jak zmyje te pomalowane oczy i rzęsy (albo odklei) to oczy już pewnie całkiem giną na tle tych ust i zębów.

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 17 sie 2018, 13:27

Dziewczyny widziałam ostatnio Natalkę Siwiec w wersji plażowej- szorty i góra od bikini. Była z cała familia i córeczka. W 100 procentach kupuje jej plażowy look. Śladowy makijaż i włos z plazy. Zupełnie na luzie nadal sliczna. A dosc długo sie przyglądałam bo siedziałam w knajpie przy stole obok.
Widziałam tez Olę Wanserka - ta z kolei w wydaniu- góra karnawał w Rio a dol casual. Makijaż sylwestrowy do dżinsów i t- shirtu. Dziwnie. Choć ładna.

Kalaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kalaa » 17 sie 2018, 14:51

Roxy123 pisze:
17 sie 2018, 13:27
Dziewczyny widziałam ostatnio Natalkę Siwiec w wersji plażowej- szorty i góra od bikini. Była z cała familia i córeczka. W 100 procentach kupuje jej plażowy look. Śladowy makijaż i włos z plazy. Zupełnie na luzie nadal sliczna. A dosc długo sie przyglądałam bo siedziałam w knajpie przy stole obok.
Widziałam tez Olę Wanserka - ta z kolei w wydaniu- góra karnawał w Rio a dol casual. Makijaż sylwestrowy do dżinsów i t- shirtu. Dziwnie. Choć ładna.
Ola wyglada tak samo jak na zdjęciach? Czy jednak gorzej ? Na zywo tez ma taki maly nosek? :)

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 17 sie 2018, 14:53

Ola to wygląda jak na zdjeciach przynajmniej dla mnie. Widuje ja czasami w Arkadii
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”