ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 11 mar 2006, 20:40

hostel naprawde dno?? po reklamowkach stwierdzilam (choc nie tylko ja ) , ze na ten film pojda sami popaprancy i potencjalni mordercy - sposoby dreczenia, torturowania, spot byl wrecz okrutny. Lubie horrory ale na taka masakre nie chcialam isc. A tu dno i gole upy :lol: wiele dobrego slyszalam o gejszach i tajemnicy brookeback mountain.

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 12 mar 2006, 09:46

Tajemnice Brokeback Mountain- niezly,aczkolwiek spodziewalam sie czegos lepszego i z wieksza pompa.Ale moze to dlatego,iz zbyt wiele szumu bylo wokol tego filmu.
Natomiast goraco polecam "wyznania Gejszy"- ciekawa tematyka,piękne zdjęcia,obrazy,kadr,muzyka takze,ogolnie rzecz biorac-niesamowite klimaty \Dalekiego Wschodu.....Pomijajac to,iz zawsze mozna odnalezc pare niedociągnięć- polecam ten film.
"Jan Pawel II"- zupelnie rozny od filmu "Karol,czlowiek,ktory zostal Papiezem",mimo,iz dotyczacy tej samej osoby.Film bardziej w typie dokumentalnym.Mimo wszystko warto zobaczyc.
she

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 13 mar 2006, 12:06

Mi sie osobiscie Hostel podobal,....co prawda ogladalam go u siebie w domku,ale...oboje z Boo Boo stwierdzilismy,ze film wcale nie jest taki wyssany z palca..Przeciez ,to jest nawet realne ,zeby miec taki "biznes" :roll: .Spacer po linie (Walk the line)-jak dla mnie do bani -zal czasu
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 13 mar 2006, 12:07

Kto ogladał : Komornika??? I jak wrazenia? :roll:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 13 mar 2006, 15:06

to fakt savanna, ogolnie pomysl ok i wogole koncepcja na plus. ja sie tylko wynudzilam bo mial to byc najtraszniejszy film ostatnich lat a tu byly ledwie z 3 sceny gore :( lipa, moglo byc lepiej ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 13 mar 2006, 23:04

a o co w tym hostelu ogólnie chodzi?? czemu sie wyżynają tam??
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
misiu9999_2005
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: misiu9999_2005 » 14 mar 2006, 09:29

Komornik? Całkiem niezły, a nawet bardzo dobry. :wink:
Chwilami śmieszny, a momentami smutny. Polecam.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 14 mar 2006, 12:45

hostel opowiada o 3 kolesiach co jada na slowacje wyrywac dupy ale okazuje sie, ze one maja inne cele niz figle z nimi w lozku... chlopcy trafiaja w miejce, gdzie czlowiek jest towarem a inni placa za mozliwosc pozbawienia go zycia. ogolnie 2 sceny fajne- odcinanie oka i rabanie nogi, poza tym troszke nudnawo... ja jestem zbokiem i lubie akcje gore, lepszy byl juz oldboy- tam to sie dopiero dzialo! i jaka fabula!
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 14 mar 2006, 12:48

ja pitole mara :shock:
ja oglądałam,a dokładnie nie oglądałam hostelu,bo się patrzeć nie mogłam wyszłam zniesmaczona :? oblecha,fuj :x

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 14 mar 2006, 14:08

No coz Mara to tak jak ja... :roll: Ale mi z moimi zboczeniami dobrze :wink: A wogole o jakim Ty obcinaniu oka mowisz??O tej Japonce??Bo jesli tak,to chce Cie uswiadomic ,ze jej oprawca ja zgwalcil...(dopisz sobie reszte)Za mna caly czas chodzi ten film :?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”