czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 09 mar 2006, 21:55

Merlinka pisze:biedna :) co do osob z klamerkami ;) mam duzo wyrozumialosci ale do innych.... :evil :x
no ,no :X-/: - ja mam klamerki a nie zachowuje sie jak swinka ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... rzenie.gif

Mnie wlasnie drazni, jak Ci z klamerkami specjalnie seplenia (jakby nie mogli inaczej !!!) :evil: ,zeby kazdy wiedzial,ze cos "siedzi" na zabkach !!! :twisted: A wystarczyloby tylko troche sie postarac........................http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... wowany.gif

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 09 mar 2006, 22:04

blondi 222 pisze:Eddi..
juz samo czytanie opisanych przez ciebie zachowan "ludzkich" podnosi mi cisnienie :x :evil:
Blondi, a na żywo takie sensacje? :D Przy jednym taki siorbanym koncercie pani psorki, gdzie nie szło zareagować, połamałam długopis na pół ( od zaciskania na nim palców ). Trzasnął głośniej niż pani siorbała. Na co pani: "Ale się przestraszyłam! Aż mi się herbata wylała!". Pomyślałam wtedy: "I dobrze, cholero, przynajmniej siorbać przestałaś."

Ten bananowy mus, co sobie pani zrobiła na oczach Merlinki i jej mamy, to dopiero musiał być niezły hardcore!
Mój znajomy na takie kwiatki mówi: świnek szoł. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... swinia.gif
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 mar 2006, 00:01

oo jeszcze jedno mi sie przypomnialo - dostaje szalu jak przegram w literaki (scrabelki) http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... WREDNY.GIF

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 11 mar 2006, 08:14

hehe z tymi literakami tp tak jak ja....... :lol:
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 12 mar 2006, 01:21

1)Gdy palę muszę mieć coś w buzi np. gumę albo cukierka lub pod ręką coś do picia i zazwyczaj, jeśli to tylko możliwe, myję maniakalnie zęby po papierosie (po jedzeniu też tak mam)
2)w ogóle zęby myję x razy dziennie i po umyciu żaden z nich nie może być szorstki(nie wiem czy wiecie o co mi chodzi), muszą być śliskie
3)Latem jak noszę klapki i coś mi się poprzykleja do stóp, np. kurz, to źle się czuję i chcę jak najszybciej umyć stópki
4)nienawidzę jak ktoś coś do mnie mówi, gdy czytam i mi przerywa :evil:
5)nie boję się myszy, pająków i i innych miłych stworzonek :D
6)rozmawiam z moim psem :D
7)czasami, gdy przypomni mi się coś śmiesznego, potrafię roześmiac się sama do siebie na ulicy :lol:
8)jak mam przed sobą ciężki tydzień, to rozpisuję go sobie na dni i dokładnie wpisuję wszystko, co mam do zrobienia, a potem wykreślam przez co mam pewność, że o niczym nie zapomniałam
9)jeśli jestem poza domem i słyszę sygnał karetki, to od razu dzwonię do domu czy wszyscy cali, a czasem wieczorem idę sprawdzić do wszystkich czy żyją :roll: (co do tego punktu, to dobrze wiedzieć, że nie jestem sama)
10)jak układam rzeczy w swojej szufladzie nr 1(czytaj - z najważniejszymi rzeczami), to wszystko wywalam, segreguję i spowrotem układam dokładnie
11)uwielbiam jak mnie ktoś delikatnie drapie po plecach(jestem strasznie namolna pod tym względem, mogę tak cały dzień, bo to mi sprawia przyjemność)
12)nie cierpię mieć suchych rąk i nigdy nie ubiorę się w ciuchy zanim nie posmaruję się balsamem, ajeśli tak by się stało, to jestem strasznie wkurzona, bo mam wrażenie, że skóra mi się ściąga

Spojrzałam, ile tego się nazbierało i ze mną też chyba coś nie ten tego :roll: :lol:

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 12 mar 2006, 13:22

W punkcie 2. i 7. jesteśmy jak bliźniaczki; te same nawyki i odruchy. A za 8. To Cię, Agulek, podziwiam, i, oczywiście, zazdroszczę Ci tego zorganizowania. No i systematyczności też, żeby to, co zorganizowane, tak punkt po punkcie, realizować. Oj, przydałby mi się jakiś kursik nabywania tych cech i wcielania ich w życie. :)

( Ale, ale, znalazłam u siebie ślady zorganizowania! Poranne czynności w jednym stałym porządku: wstaję, idę do kuchni włączyć czajnik, idę do łazienki umyć zęby i założyć soczewki, wracam do pokoju pościelić wyro, wracam do kuchni zrobić kawę, wracam do łazienki wziąć prysznic, potem na przemian, śmigam między łazienką a pokojami, coś ubieram, coś nakładam na twarz: jeden krem, bielizna, drugi krem, skarpetki, podkład, spodnie, tusz, bluzka itd. ).
Taka rutyna, która pozwala mi sie zmieścić w minimum czasu, jaki mam i jakiego potrzebuję przed wyjściem do pracy.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 12 mar 2006, 14:03

Ja niestety muszę, bo mam takie zajęcie, że gdybym nie zorganizowała pewnych rzeczy, co do godziny, to zginęłabym :? , więc jak to zrobię, jestem spokojniejsza.Ale tak naprawdę, nie jestem , aż taka systematyczna i poukładana, jak nie muszę :wink:Wtedy robię bałagan jak drużyna piłki nożnej :D i czekam aż mnie to zacznie wkurzać :lol:, wtedy sprzątam. Poza tym, Eddieve i inne dziewczyny mające to natręctwo :lol: ), to "dziwactwo" z myciem zębów i inne takie, powinny być w innym wątku pod tytułem - dobre nawyki forumowiczek dotyczące higieny osobistej - pożądane u wszystkich, ale nie przez wszystkich przestrzegane :wink: Bo czasem, kiedy rzadko spotykamy ludzi mających takie dziwactwo, jak my, to wydaje nam się, że coś z nami nie halo :D , a to nieprawda (akurat w tym przypadku).
A tak w ogóle, to czy jest ktoś na tym forum, kto nie boi się pająków i myszy? :wink: Mówię serio.

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 12 mar 2006, 14:11

ja sie nie boje tylko mnie brzydza :x blllleeeeeee brzydze sie nawet huknac pajaka gazeta czy czyms bo pozniej sie roztrzasnie i trzeba sprzatac zwlaszcza jak jest takiej konkretniejszej budowy...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 12 mar 2006, 15:29

fuuu Merlinka ja tez tego nie znosze :? taki plask pod gazeta...jejku a jakby u nas chodziły takie ptaszniki to jak ja bym to zabiła :roll: chyba z karabinu maszynowego bym strzelała bo kapcie i gazety nie wchodza w gre :?

a z tymi zębami to ja tez mam taka obsesje...ale niestety nie wyszło mi to na dobre, dząsła zaczeły mi sie cofac i wyszły szyjki zębów :?
juz moja dentystka mówiła ze mam myc zęby max 4 razy dziennie a nie 10 bo niedługo od tego mycia wszystko mi wypadnie :?
no i prawie zawsze krwawia mi dziąsła...ale są tu 2 fajne stomatolozki na forum i dzieki ich radom jest juz troszke lepiej z moimi ząbkami :roll: :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 12 mar 2006, 16:09

jezuuuu wlasnie mi sie przypomnialo cos... moj wujek kiedys siedzial sobie w swoim gabinecie i przegladal papiery... patrzy na podloge a tam po dywanie mysz zasuwa... wiec on... wzial w reke laczek i trzasnal nim w mysz http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... SCARED.GIF

widzialam to na wlasne oczy , to bylo STRASZNE :!: i OBRZYDLIWE :!:

a co do obowiazkowosci poukladania to u mnie kiepsciutko... :( zwlaszcza gdy ucze sie do jakiegos egzamu i siedze zawalona papierami tak jak teraz. zapominam o calym swiecie nie odbieam telefonow, zapominam odpisac na smsy i nawet zapominam jaki jest dzien tygodnia... :evil: juz dwa razy zapomnialam ze powinnam isc na cwiczenia :evil: kurde a zapisalam w kalendarzu... grrrr :evil:

PS mysz nie przezyla... :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”