Znane osoby z powiekszonymi piersiami

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 10 mar 2006, 09:03

no tak ...Steczkowska zastosowała najtanszy chwyt ...skoro talentem i głosem nie potrafi zelektryzowac publicznosci, gazet , mediow ..to co pozostaje ..ano walnac sobie mega cyce ..i powiedziec ze same urosły :roll: :x krety...a

Awatar użytkownika
misiu9999_2005
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: misiu9999_2005 » 10 mar 2006, 09:12

To samo było w M jak miłość, żaden z polskich aktorów nie chciał zagrać geja, który rozbija małżeństwo Małgosi i .... (zapomniałam jak on miał na imię :roll: )
Tego aktora polskiego pochodzenia do roli geja ściągnięto z zagranicy.
Powód który podawali aktorzy: że przez społeczeństwo postrzegani są przez role którą grają i nie chcą narażać się później na docinki i kłopoty w znalezieniu pracy.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 10 mar 2006, 09:21

blondi 222 pisze:no tak ...Steczkowska zastosowała najtanszy chwyt ...skoro talentem i głosem nie potrafi zelektryzowac publicznosci, gazet , mediow ..to co pozostaje ..ano walnac sobie mega cyce ..i powiedziec ze same urosły :roll: :x krety...a
Oj blondi bez przesady glosik to ona ma zaj....... i raczej nie robi glupiego szumu w mediach. Poza tym na forum tez jest sporo dziewczyn ktore ukrywaja swoja operacje bo to ich prywatna sprawa i moga sobie mowic nawet ze im UFO cycki powiekszylo, jak maja ochote. :wink: Steczkowska moze sobie mowic co chce a jezeli ktos chce w to wierzyc to juz jego problem.Nie wiem co bysmy zrobily na jej miejscu, bo mowienie publicznie o operacji z pewnoscia nie jest latwe i moze zwyczajnie gada na odczepnego, niech sie sami domyslaja. :)
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 10 mar 2006, 09:35

Mandaryna sie przyznała , Doda swego czasu tez...zadnej afery z tego nie było..a to co Steczkowska wymysla jest poprostu smieszne..tak szczerze to mogla cos madrzejszego wymyslic..
a co do jej talentu ..nie podwazam go..napewno go ma..nic takiego nie powiedziałam..niestety wiele osob ma talent i nic z tego nie wynika..Steczkowska dawno temu robiła jakas kariere w polsce..niestety te czasy mineły i tyle..i stara sie na siebie czyms zwrocic uwage
to tyle

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 10 mar 2006, 09:40

misiu9999_2005 pisze:To samo było w M jak miłość, żaden z polskich aktorów nie chciał zagrać geja, który rozbija małżeństwo Małgosi i .... (zapomniałam jak on miał na imię :roll: )
Tego aktora polskiego pochodzenia do roli geja ściągnięto z zagranicy.
Powód który podawali aktorzy: że przez społeczeństwo postrzegani są przez role którą grają i nie chcą narażać się później na docinki i kłopoty w znalezieniu pracy.
A Pan Poniedziałek, który pracuje z Martą w sądzie ( M jak miłość) jest gejem. Sam się do tego przyznał w Vivie albo Gali. Ile ludzi tyle opinii.
Zawsze to był i będzie temat tabu.
W moich oczach z tego powodu nie zmalał.

Wracając do piersi. Która medialna osoba przyznała sie do powiększenia piersi ? Ja nie znam. Na razie wszystkie się wypierają.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 10 mar 2006, 09:45

bella pisze coćby wyżej :wink: -mandaryna :wink:
ania ortodox też kiedyś normalnie o tym mówiła...
ale nie każdy ma potrzebe mówienia o tym przed całą polską :? ...a swoją drogą to osoby publiczne mają przechlapane,nic nie mogą ukryć przed wścibskim okiem chociażby takich babek jak my :lol:

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 10 mar 2006, 10:19

Ale my nie jesteśmy wścibskie, tylko nasze błyskotliwe umysły wychwytują wszelkie zmiany w wyglądzie celebrities :wink:
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 10 mar 2006, 10:24

viki,jak zwał tak zwał :wink: ja im nie zazdroszcze :lol:

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 10 mar 2006, 19:41

ja tez nie
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
Aquarell
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Aquarell » 18 mar 2006, 00:06

Steczkowska zaczyna wyglądać jak Dolly Parton :roll:
Fuj, nie podoba mi się [smilie=yellowcolorz4_pdt_17.gif]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”