Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Haha tez ostatnio te koturny zauwazylam.
Te poliki az tak nie widac w programie to na fotach tak wyglada i bardzo sie rzuca. No chyba ze uwagi nie zwrocilam az przyjrze sie w nastepnym odcinku.
Co myslicie o tej Anielli co byla w ddtvn. Fala hejtu jaka ja zalala to szok.... jak czytalam niektore komentarze pod linkami osob ktore udostepnialy ten program to az sie wlosy jezyly.... w mojej ocenie az tak strasznie nie wygladala. Masakra zeby przez usta wyzywac ja tak bardzo i od tak roznych.
Też uważam Ala że ludzie przesadzają poza tym to jej wygląd jak chce mieć takie usta to niech sobie ma a w PL jak nie wyglądasz jak reszta społeczeństwa to się na Ciebie rzucają
Jak dla mnie śliczna kobieta ale zaburzone proporcje... ogromny biust, duże usta a ona sama taka chudzinka, niemniej współczuję społeczeństwo mało tolerancyjne, nie podoba Ci się? spoko. ale nie trzeba zaraz wyzywać od monstrum ;/
19.02.2018 - CKN Dr Zachara
08.08.2019 - 265 cc Motiva
Oni akurat na swojej arenie to nie dosc ze maja gorsze i wiecej takich przypadkow , to na dodatek w obu plciach. Niech powiedza ze jest gorsza od tego chlopaka co na Kim k sie robi.... nie rozumiem akurat tam tego szoku wcale.