Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Wiesz co generalnie ja nie uważam by mi źle zrobiła conajwyzej krzywo a tamten lekarz widział jeszcze grudki których ja nie widziałam. Ostatnio mój mąż gadał z jej mężem i on stwierdził że skoro było krzywo to powinnam do niej zadzwonić i wyrownalaby na swój koszt więc postanowiłam znów do niej pójść i spróbować zobaczyć czy faktycznie jak coś wyrówna poza tym widziałam że robiła duże usta więc chciałam zobaczyć i generalnie tak mnie urządziła że zeszłam z tego łóżka że znieczuleniem na ustach ale bez zrobionych ust.
Natalia411 poszlas do tej z ol-an tylko z powodu tego ze slyszalas/widzialas ze robi duże usta???Krzywo zrobione usta to uważam zle zrobiona praca i slaba rekomendacja pracy.I do tego jeszcze to zachowanie
Moje życie moje kredki kiedy koloruje mam prawo wychodzić pozalinie Kons M.W.
No w warszawie nie ma dużego wyboru. Mi kiedyś robiła krzywo ale stwierdziła że wyrownalaby gdybym jej o tym powiedziała więc postanowiłam dac szansę ale jak to się mówi jak współpraca od początku kuleje to się nie wchodzi dwa razy do tej samej wody
Strone wczesniej sa fotki i pewnie na insta u niej. Efekt jest nie ma co gadac. Ja mam identycxny problem a moze nawet gorzej .przeszczepilam tluszcz w poliki no i fakt policzki sa ale za to pod oczami sa mega doly.a te poliki teraz jeszcze to poteguja. Profilem patrzec pod katem to widac normalnie ten dol.
Jej relacja: http://www.gala.pl/artykul/deynn-operac ... 1028052537
Dzięki Alicjo, nie znałam tej dziewczyny.
Czyli nie plastyka powieki dolnej tylko przeszczep tłuszczu...
W innym wątku sugerowano mi to pierwsze a wydawało mi się, że mam to samo co ta Deynn.
No same problemy z określeniem problemu i rozwiązania
Ja chociaz nie jestem fanka przesadzonego biustu czy ust to uwazam ze naprawde ladnie wyglada i pasuje jej to a caloksztalt jest wow. W programie ex na plazy lepiej niz na insta sie prezentuje.
Esmeralda nie moj gust. Tj widac ze troche tej urody tam jest ale ta stylistyka totalnie tandetna... Juz chyba bardziej sie nie da.
Plus tu wlasnie widac ze instagram to iluzja- dziewczyna na zdjeciach ma nawet kawał nóg, a w tv mała dziewuszka z niezbyt długimi nogami- z tych pewnie przyczyn nieustannie w koszmarnych klapkach na koturnie (widziałam takie u Rosjanek na wczasach w Turcji ale nie w tej dziesięciolatce).