plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 06 mar 2006, 11:00

Eddi powiedz co jest na koszulce Alby bo ja nie widze :cry: ta ręka i korale burzą mi porządek obrazu :oops:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 06 mar 2006, 11:33

na koszulce jest rysunkowa pin up...
ja i tak wole hasla "fuck me i'm famous" czy "yes, they're fake", przynajmniej nudno nie jest (gaga, znalazlam nowa poligrafie, ide w tym tygodniu... poganiaj mnie bo zrobie dopiero na gwiazdek takim tempem!)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 06 mar 2006, 13:10

dziewczyny, to jest zdjecie Kwasniewskiej pare lat temu, ale nie moge nigdzie znalezc jej obecnych fotek. Zastanawia mnie ta kobieta. Nie wierze, ze jej obecny wyglad to dzielo natury, o co to, to nie!!!!
Zmienil sie jej nos, a skora na twarzy jest tak naciagnieta , ze szok! :roll:
Podziwiam ja za jej wyglad i umiejetnosc zachowania sie i wyslawiania, ale jestem pewna, ze cos kombinowala przy swoim obecnym wygladzie. podzielcie sie jakimis wiadomosciami i fotami.
Ja wklejam zdjecia sprzed kilku lat, ale to jeszcze nie to , co bylo kiedys na poczatku prezydentury meza
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... redzej.jpg

Awatar użytkownika
agulek100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agulek100 » 06 mar 2006, 13:28

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... iewska.jpg
Wklejam Wam nowsze zdjęcie, mam nadzieję, że niczego nie schrzaniłam i zdjęcie zobaczycie. Faktycznie, troszkę naciągnięta, ale i tak nie można zarzucić jej klasy i elegancji. Pewnie niektórzy napiszą, że miała od tego sztab ludzi, ok, ale są i tacy, którzy też mają i nie wyglądają tak, jak ona.

Awatar użytkownika
lynn25
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lynn25 » 06 mar 2006, 13:51

kobitki ogladalyscie moze gale oskarowa???
bo ja siedziałam z kawa w reku do 5 rano i dzis zasypiam w pracy na buirku :roll:
i teraz zaluje,ze tyle siedziałam,bo wg mnie bardzo slaba byla,porownujac z galami z lat poprzednich
nawet aktorzy i aktorki słabe byly...ani sukni mega ladnych,nie bylo na czy oka zawiesic :wink:

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 mar 2006, 13:59

A ja nie wytrzymałam :wink: :cry:
"Padłam jak pet"
ale ma być powtorka w skrocie - wiec takową zobaczę :wink:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 06 mar 2006, 14:01

hehe ja widziałam u doktora Sirka w Bielsku jakąś "laurkę" pochwalną w ramce od Aleksandra Kwasniewskiego wywieszoną na korytarzu...ale nie pisało za co :lol:
no ale to juz z 5 lat temu na pewno było
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 06 mar 2006, 14:14

mara pisze:na koszulce jest rysunkowa pin up...
ja i tak wole hasla "fuck me i'm famous" czy "yes, they're fake", przynajmniej nudno nie jest (gaga, znalazlam nowa poligrafie, ide w tym tygodniu... poganiaj mnie bo zrobie dopiero na gwiazdek takim tempem!)
Mara dzięki za hasło :wink:
moja koszulka wygląda tak:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... G_0572.JPG
może chcesz jednak zamówić na tej stronie co ja??
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
lynn25
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lynn25 » 06 mar 2006, 14:27

GAGA super koszulka :P

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 06 mar 2006, 14:45

Dziękuje ale poklaski nalezą się Marze bo to ona jest autorem hasła, ja tylko zrobiłam tą koszulke :wink:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”