Ja czuje niesamowita poprawę po tych moich naturalnych kremach.Wreszcie odżyłam i od paru dni dołozyłam sobie własnie biosteron,ale łykam tylko jedna tabletke 5 mg to chyba zaczne 2 łykać.
Co do okresu i przekwitania.
U mnie na bank sie zaczęło bo widać po badaniu hormonów a REGULARNIE miesiaczkuję cały czas. Najwyżej mam dwa dni różnicy w tą czy w tamtą stronę. W tym miesiącu miałam w połowie cyklu ból jajnika,tak jak bym miała dni płodne.Całe zycie w polowie cyklu miałam taki ból,od roku juz nie w każdym miesiącu,ale jeszcze sie pojawia.Lekarz mówił,ze juz raczej nie jajeczkuje,ale cholera go wie,wiec uwazam tak czy siak mimo ze mam spirale. Co do libido,to nie zwiększyło mi sie w stosunku do męża,ale nie wiem jak by było jak bym poznała kogoś

Nawet nie ma gdzie wypróbować,bo nigdzie nie chodzę

Po mężu widzę ,ze też trochę juz odpuścił[dzięki Bogu] Moze ma kogoś ?(giggle Okres dal mnie nie jest uciazliwy bo uzywam tylko tampony.Nie wyobrazam sobie chodzić z przyklejajaca sie do d...podpaską.Kiedys na noc ubierałam,ale szybko przestałam bo przyklejała mi sie do

nie mogłam spać wiec zrezygnowałam na rzecz tamponu i tak juz pozostało.
U nas pogoda cudna,swieci słoneczko,wszędzie bielutko. Mój zdewastowany przez szczeniaka ogród przykrył sie sniegiem i nie widać tych wszytkich wykopanych dziur.Jest slicznie!!
Dzis Andrzejki,wiec tradycyjnie wróżymy sobie w domu i lejemy wosk