Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 21 lut 2007, 13:34

W warszawie moge polecić Wiktorię. Ostatnio poszłam ze sprecyzowanymi pytaniami i się sprawdziło/sprawdza. Miałam dylemat czy zgadzac się wyjezdzac za granice......
Kilka lat temu byłam u niej pierwszy raz i też się sprawdziło to co powiedziała ogólnikowo.....nie w odpowiedzi na pytania, jak ktos będzie zainteresowany to moge podać namiary.

Natomaist odradzić moge Agafię, ona ogłasza sie tez w necie. Ale wg. mnie to zwyczajna naciagaczka i mhm.......wyglądało to tak ze przez godzinę która u niej kosztuje 120/h nic mi nie powiedziała, ciagle sama z siebie drązyla pytanie jakie jej zadałam na poczatku, i w sumie wszystko co mówila nie miało skłądu(ale moze ktoś bedzie miał inne odczucia) nie sprawdziło się. Natomaist chciała zaproponowac nastepna godzinę!! Wiec dałabym jej 240 zł, a uwazam ze to za duzo, a skoro przez godzine nic nie powiedziała to w drugiej tez pewnie by się to nie zmieniło.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 21 lut 2007, 23:08

z tego co mowisz to rzeczywiscie to jakas naciagaczka, szczegolnie, ze tak duzo bierze, pie...y cos przez godzine i od razu namawia na nastepna. Moja mama yla niedawno u jednej wrozki w Krakowie, ktora bierze 30 zl (!), klientow ma sporo i wszystko sie zgadzalo, co mowila.

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 22 lut 2007, 12:27

Wiktoria tez bierze 120, ale przynajmniej coś mówi, zgadza się, w kilku decyzjach mi pomogła itp.

Ale naciąganie na anstępna godzinę to sama widzisz nocole, przegięcie, więc radze omijać lub samemu się sparzyć :badgrin:

Awatar użytkownika
miju
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: miju » 22 lut 2007, 12:45

Dziewczyny może któraś ma namiary na jakąś dobrą wróżkę w Rzeszowie lub okolicach??
....wina zawsze leÂży po Âśrodku,tylko po czyjej stronie leÂży Âśrodek....??

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 lut 2007, 11:03

hmm mieszkalam kiedys w rzeszowie, kolezanka opowiadala mi o jednej na lisa kuli ale nie chce cie wprowadzic w blad :(

Awatar użytkownika
miju
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: miju » 23 lut 2007, 18:00

nicole a masz może jakieś dokładne dane,a przynajmniej imię,numer bloku,mieszkania;cokolwiek :roll:
warto spróbować ;)
....wina zawsze leÂży po Âśrodku,tylko po czyjej stronie leÂży Âśrodek....??

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 23 lut 2007, 23:39

a ja mam swoją prywatną, darmową wróżkę- to moja przyjaciółka. Jej tarot ZAWSZE się sprawdza. Niby nie powinno się wróżyć osobie którą się dobrze zna żeby uniknąć nadinterpretacji, ale wróży też innym osobom i wszyscy są bardzo zadowoleni.
Ja to tak naprawdę już sie boję tego jej tarota...

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 25 lut 2007, 20:52

Ja ostatnio "dalam sie naciagnac" na wrozke przez internet; podalam swoje imie i date urodzenia plus te same dane odnosnie osob o ktore sie pytalam; odpowiedz wrozki byla dosc ogolnikowa. We wstepie opisala jaka jestem osoba, jakie mam cechy i jak moge je wykozystac a co moze byc moja wada;
w sumie to odpowiedziala na moje pytania ale nie jakos nadzwyczaj precycyjnie, aczkolwiek to co napisala odnosnie mojej osobowosci sie sprawdza.
Poza tym na przyklad pisala ze w tym roku czekaja mnie przynajmniej dwie podroze - a juz mam zaplanowane nawet trzy. Na inne rzeczy musze poczekac przynajmniej rok by sprawdzic trafnosc jej wrozb.
Mysle jednak ze cos w tym jest, bo na pytanie odnsnie moich rodzicow trafila w sedno.
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
mati
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: mati » 05 mar 2007, 16:36

Znałem pewną wróżkę - jasnowidzkę. Była niesamowita! Wchodziło się do niej i już od progu zaczynała mówić rzeczy z przeszłości oraz to jakim się jest człowiekiem.... Wizyta u niej wygladała tak, że siedziało się cicho, a ona mówiła przez 1,5 - 2 godziny patrząc w oczy. Po "wróżbie" można było zadać jeszcze 6 pytań, ale zazwyczaj nikt ich juz nie miał... Zaprzyjazniłem się z nią nawet i odwiedzałem dośc regularnie. W jej mieszkaniu panował dziwny "chłód" i nastrój gdy wróżyła miała niemal czarne oczy. Ostatnio stało się coś bardzo dziwnego. Postradała zmysły i leży w szpitalu. Lekarz powiedział, że ma bardzo silna psychozę i nie wyjdzie z oddziału przez dwa lata. Jest z nią coraz gorzej, jest strasznie agresywna. Jej wróżby zawsze były w 100% trafione. Kiedyś oglądałem jakiś program typu "nie do wiary" i powiedzieli tam, że jak ktoś przekroczy pewien "etap" wiedzy zwanej potocznie czrną magią, wariuje! Mówili że każdy kto bawi sięmagia i wróżbami powinien sie zabezpieczać specjalnymi formułkami bo jak zrobi coś żle to wszystko obróci się przeciw niemu... Może i tak, może to spotkało moją wróżkę. To nie była naciągaczka i sciemniara, nigdy nie ciągnęło jej do mediów, choć mogłaby zrobić wielką karierę....
"Life goes on"

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 05 mar 2007, 18:26

Mati aż mnie ciarki przeszły.

Ja idę w środę do wróżki, innej niż do tej pory, już pewnie pisałam, że z doświadczeń innych znajomych wszystko się sprawdza, więc zobaczę co z tego wyjdzie. Wróży z tarota. Koszt 100 zł. Ale mnie to nie zraża :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”