Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz.4

Post autor: babina7 » 13 gru 2009, 16:08

odpocznę, bo ja systematycznie sprzątam i pokoje i zamykam drzwi :-) {są na uszczelkach} jestem sama więc nikt się tam nie kręci. Najgorzej z salonewm, bo nie ma zamykanych drzwi i co zetre kurz, to na nowo osiada. Teraz już takie czyste roboty lecą więc za parę dni pokonam tan kurz :-) .
Dziewczyny nawet nie wiecie jakie jesteście szczęśliwe, że macie od dawna zmywarki 8-) , toż to cudo. Jeszcze się nie przyzwyczailam i co wyjmuję "pranko" to krzyczę z zachwytu :-)
zadowolona

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 13 gru 2009, 17:10

Ja zawsze dodaje pieprz obowiazkowo.

Beata śmiac mi sie chciało jak pomyslałam,że Ty ta butelka wałkujesz te placki na makaron. Ja chciaz po szkole gastronomicznej nie pamietam kiedy robiłam makaron. Nie ma mowy nie bede robiła i już. Chyba jestem leniwa?
Ale w swoim zyciu robiłam makaron butelką, może być.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 13 gru 2009, 18:57

jestem taka posiniaczona bo ten restylan był strzykawką. Normalną . Jak zastrzyki, miejsce w miejsce. Dwie strzykawki tego było. Pełno ukłuć. Na całej twarzy właściwie. I szyi. A ja tak mam, że od "strzykawkowych" preparatów okropne siniaki mi się robią. Tak miałam przy wypelniaczach w bruzdy, tak miałam przy ustach. Tylko przy botoxie mnie siniaki omijają, ale w sumie teraz tez najmniej mam na czole ;-) Przy pistolecie nic mi sie nie dzieje, ale to chyba inna głębokość wkłucia jest. Od samych pokłuć się pełniejsza zrobiłam :-) Aha, jeszcze trzy przebarwienia mam "złapane" laserem przy okazji więc dodatkowo mam 3 ciemne kropy na twarzy.:-(
Laser jest Mosaic. Jaka moc była pierwszym razem, nie wiem. W każdym razie bedą coraz silniejsze. Chyba w końcu tę dolinę łez juvedermem wypełnię (po laserze) bo sculptra jakoś się oddala.
Niestabilizowany jakoś inaczej w tkanki wnika- muszę poczytać w wolnej chwili. W każdym razie nie powinien sie grudkować.
Babina ja nie mam zmywarki i na razie się nie przymierzam. Przezyję:-)
Beatko korektor na podkład tak? kurczę ten fioletowy na siniaki to tego, coś słabo mi maskuje. Może takie duże siniaki się do korekty nie nadają? A dziewczę w Sephorze to informuje, że korektor jest pod podkład.
Na wszelki wypadek dam go pare razy. Kurcze, jeszcze parę dni i bedzie w porządku.

A z przyjemniejszych tematów: prezenty kupujecie? kupiłam dziś córce okrągły pojemnik na biżuterię ze schowkami, miejscami na pierścionki. Czerwony. Sobie chyba kupię kolczyki u Swarovskiego. Bransoletki mi sie tam podobają, ale bez przesady z wydawaniem forsy. Po świetach też trzeba żyć i zabiegi robić :-)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 13 gru 2009, 20:10

To juz wiem czemu tak wygladasz , strzykawki Cie nie lubia ;)

Korektor a pozniej podklad , delikatnie by nie rozmazac korektora . Jedynie rozswietlacz naklada sie na podklad ,(mozna przed i po) .

Korektor beurk zielony -na zaczerwienienia oh(rf1 , fioletowy PDT_Love_25 - na zazolcenia , a ^^ zolty bezowy na szara i zmeczona skore , np. podkrazonych oczu .

Musze dokupic drugi walek , butelki w kat , dwa domy dwa walki :roll: ... druga stolnica tez by sie przydala i ...i ....itd
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 gru 2009, 23:07

A ja nigdy nie używam stolnicy.....Robię ciasto na blacie.Nie lubię skrobać drewna {myć} .Mam aż dreszcze na samą myśl beurk .Dobrze, że lyżki drewniane teraz za mnie umyje zmywarka.
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 gru 2009, 09:11

dzięki Beatko, znaczy się dobrze diewczę mówilo. pomyliło mi się. Korektor ma być pod podkład a rozświetlacz na podkład :-) Jakoś się do pracy przymaskowałam. Potem dosmaruję korektora :-0

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 14 gru 2009, 10:07

Muflonek , juz Cie widze cala zakamuflowana :badgrin: Czego my nie musimy znies by byc ladne hihi

Babina , ja tez wkladalam wszystkie drewniane lyzki , widelce i inne do zmywarki ale wiele osob mi mowilo ze to nie dobrze , chyba chodzi o higiene , nie wiem dokladnie i od tej pory myje tylko recznie .
To skrobanie stolnicy tez mnie gryzie , ale wole to niz walkowanie na stole z cerata ( grrr jak ja nie lubie cerat na stole ggrrr nie cierpieeeee bad1 ale ...mam bo ustapilam mezowi po polrocznej walce jak to to jest praktyczne tym bardziej w domu na wsi , mam wiec cerate a wlasciwie material powlekany plastykiem ...nawet ...calkiem ladna :roll: )A Wloszki walkuja ciasto na makaron na marmurze ... nie mam marmuru jeszcze czego ?... :badgrin:

Ide kupic walek ...
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 gru 2009, 18:54

Dziewczyny!
Życzę Wam abyście się nie zmieniły.
W tym mijającym roku spotkałyśmy się w realu. Spotkały się kobiety dojrzałe (metrykalnie nawet bardzo). I nie opowiadały sobie o dzieciach czy wnukach. Ale o marzeniach, dążeniach i pragnieniach swoich własnych. Życzę więc Wam, abyście się nie zmieniły. Abyście dalej patrzyły na świat przez pryzmat własnych marzeń i własnych potrzeb. Ani dzieci, ani rodzice nie docenią naszych wyrzeczeń i czasu im poświęconego.
Życzę więc Wam, abyście się potrafiły oprzeć stereotypom i społecznej presji oraz powszechnemu wizerunkowi pani "w pewnym wieku", której naczelną rolą jest rola tzw. strażniczki domowego ogniska, rodzinnych tradycji czy czego tam jeszcze. Bądźcie szalone, niech Wam się chce jechać przez Polskę aby lifty pooglądać i iść na dyskotekę. I niech Wam się jeszcze chce ciekawych facetów szukać. Trzymajcie się ciepło wszystkie. I Sabrina, która zamilkła. I Dana, która pewnie pracuje za trzech. I wszystkie, które tu czasem zaglądają. No i do zobaczenia w realu na wiosnę.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 20 gru 2009, 19:12

Nie należę do Waszego przedziału wiekowego, nie widziałam się z wami ani razu, jednak co jakiś czas poczytuję Co wypisujecie. muflon2121 jeśli jestescie faktycznie takie jak piszesz mówię wielkioe Wow i też Wam życzę wszystkiego naj i abyście się nie zmieniały 8-) Nie będę cytowała Twoich słów, alle zgadzam sie z nimi w 100%. Wszystkiego dobrego babeczki :-)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 20 gru 2009, 20:33

Ja rowniez przyłaczam sie do życzeń. Wszystkiego dobrego, nie przemeczajcie sie i wykorzystajcie ten świateczny czas dla siebie. Ja tylko wigilie i pierwsze swieto zamierzam świetowac a pozostałe dni chcę wykorzystac na specery i rozrywkę.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”