Michi wysylaj - samo wyslanie cv jeszcze do niczego Cie nie zobowiazuje, rozmowa kwalifikacyjna tez nie ..
a moze znajdziesz lepsza prace?
Dziewczyny, do wlascicielki mieszkania wrocil po 4 ech latach z zagranicy jej brat

podobno nagle i niespodziewanie i stad nagla decyzja o wymowieniu. mam czas do konca sierpnia, zeby sie wyprowadzic.
kredytu niekoniecznie. kupowac wlasne mieszkanie niekoniecznie. nie w tym momencie na pewno.
a nowa prace narazie mam niejako na probe, na umowe zlecenie. ze stara chce sie pozegnac ale nie zrobie tego dopoki nie sprobuje swojej nowej funkcji i sie jej nie naucze - przyda mi sie takie doswiadczenie na wypadek wlasnego klubu kiedys moze ...
w Warszawie kawalerka w srodmiesciu od 1500zl w gore. ale jak sie czlowiek dobrze porozglada i uruchomi wszystkie znajomosci to znajduja sie i perelki za mniejsza kwote albo za wieksza ale wieksze mieszkania ... kolezanka wynajmuje za 1200 na rynku starego miasta kawalerke-studio na poddaszu - ta to miala farta.
mi sie od paru lat czyli od powrotu z berlina udawalo zamykac w kwotach ponizej 1000zl - samodzielnie lub dzielac wieksza kwote na pol... w znakomitej wiekszosci po znajomosci a nie z gazety ...
kurde mol, jako jedyna w mojej licznej rodzinie nie mam wlasnego mieszkania, ktore samo sie zjawilo ... nie mysle o tym normalnie - tylko w takich sytuacjach jak obecna i wtedy mnie to wkurza ale jeszcze nie na tyle zeby brac kredyt ...
Lubka, jak da rade to sobie na noc kairu pomaluje kolejne sciany