Moderator: Zespół I

Wszystkim nam sie wydaje, ze mozna ukryc ciuchami duzy kaldun - gó ..no prawda - wystarczy popatrzec na swoje zdjecia zrobione w gorszym okresie i prawda wychodzi na jaw. A nago to juz w ogóle jest masakraullrike pisze:Tylko ze to jest tak ze ja sie wcale[img][img] nie czulam az takim totalnym grubasem ,caly czas uwazalam ze jestem z natury szczupla i nie jest bardzo zle, a ten duzy kaldun udawalo sie w odpowiednich ciuchach cwano ukryc.
Headie ty sie znasz na suplementach .Dobre to to dyma-burn?
To musze wstawic jeszcze jedno zdjatko w ubraniu z tej samej serii z tego samego dnia kiedy bylo robione te w samych gaciach w kwiatki :)anima60 pisze:Wszystkim nam sie wydaje, ze mozna ukryc ciuchami duzy kaldun - gó ..no prawda - wystarczy popatrzec na swoje zdjecia zrobione w gorszym okresie i prawda wychodzi na jaw. A nago to juz w ogóle jest masakraullrike pisze:Tylko ze to jest tak ze ja sie wcale[img][img] nie czulam az takim totalnym grubasem ,caly czas uwazalam ze jestem z natury szczupla i nie jest bardzo zle, a ten duzy kaldun udawalo sie w odpowiednich ciuchach cwano ukryc.ja nie patrze wtedy w lustro.
Tako sądzę i ja. Nie ma co sobie oczu mydlić. Kałdun się ukryje, to podpasione ramiona widać, albo wałki na plecach, czy też grube dupsko. W całun się przecież nie przyodziejem od stóp do głów.anima60 pisze: Wszystkim nam sie wydaje, ze mozna ukryc ciuchami duzy kaldun - gó ..no prawda - wystarczy popatrzec na swoje zdjecia zrobione w gorszym okresie i prawda wychodzi na jaw. A nago to juz w ogóle jest masakraja nie patrze wtedy w lustro.