Sprzęt sportowy - jaki wybrać?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 12 gru 2008, 18:59

Antonelka pisze:mąż mi obiecał nowe ubranko 8-) chociaż to, co teraz mam też jest całkiem całkiem (2 sezony)...
ja już mam zaplanowane, na co go naciągnę
jasne, niech wie ile zonka jest warta, hi,hi.

ja postanowilam jednak moje ubranko oddac. dzis wstalam ze swiadomoscia ze jest marne i w poniedzialek zaczynam nowe poszukiwania- juz wiem jakie kupie spodnie- o'neil 10000mm i mvp biale, ale do tego nie mam upatrzonej kurteczki.

bardzo chcialam zaoszczedzic w tym roku ale chyba sie nie da.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 12 gru 2008, 19:17

bluebeleczka pisze:ja postanowilam jednak moje ubranko oddac. dzis wstalam ze swiadomoscia ze jest marne i w poniedzialek zaczynam nowe poszukiwania- juz wiem jakie kupie spodnie- o'neil 10000mm i mvp biale, ale do tego nie mam upatrzonej kurteczki.
no i dobrze, jeśli nie jesteś do końca zadowolona, to oddaj. 5000 to jednak maławo ;)
bluebeleczka pisze:i w poniedzialek zaczynam nowe poszukiwania- juz wiem jakie kupie spodnie- o'neil 10000mm i mvp biale, ale do tego nie mam upatrzonej kurteczki.
o'neil 10000 8-) (wklej do nich linka, jak możesz :-D )
a kurtka pasuje każda do białego, może kup do kompletu :roll:
bluebeleczka pisze:bardzo chcialam zaoszczedzic w tym roku ale chyba sie nie da.
nartowanie, to drogie hobby...
raczej bym nie oszczędzała bardzo na ubraniu, bo jak już kupić, to porządnie i na kilka sezonów
bluebeleczka pisze:jasne, niech wie ile zonka jest warta, hi,hi.
ostatnio mój mąż coś nie oszczędza na mnie (chociażby ta ostatnia kurtka JW) :o
i teraz też wie, co mi się marzy, sam ze mną oglądał z uśmiechem na twarzy (sobie też chce komplet fundnąć)...
...już nie mogę się doczekać wiosny :p
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 12 gru 2008, 23:12

Antonelka pisze:o'neil 10000 8-) (wklej do nich linka, jak możesz :-D )
spodenki wyszukalam na ebay-u, ale w poniedzialek zamierzam je gdzies dorwac na zime, prolem w tym ze wyniuchalam sliczna kurteczke z aloha tez biala i nie wiem czy biale spodnie czy biala kurtka, czy cala biala- nieeeeeee raczej.
Antonelka pisze:nartowanie, to drogie hobby..
niestety, a tu dopiero nowy samochod kupiony, ciagly remont, tax, ktory mnie o bol glowy przyprawia, splacanie domu, cholera jasna.
mamy taki maly crunch. moj maz tylko mnie obserwuje, ha,ha i liczy czy swieta ktore zaplanowal to aby dobry pomysl,hi,hi.

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 12 gru 2008, 23:22

bluebeleczka pisze:prolem w tym ze wyniuchalam sliczna kurteczke z aloha tez biala i nie wiem czy biale spodnie czy biala kurtka, czy cala biala- nieeeeeee raczej.
hehe, ja bym nic białego nie brała (a sama mam białą z czarnymi dodatkami kurtkę, a mąż spodnie, bialutkie :badgrin: ), bo po każdym wyjeździe muszę to prać. a nie powinno się często tego robić, bo membranom to nie służy najlepiej...
bluebeleczka pisze:dopiero nowy samochod kupiony, ciagly remont, tax, ktory mnie o bol glowy przyprawia, splacanie domu, cholera jasna.
nic mi nie mów, mam podobnie, ale co tam, tylko 2 razy w roku porządnie nartuję...
... w końcu tylko raz się żyje oh(t1

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 13 gru 2008, 00:22

Antonelka pisze:nic mi nie mów, mam podobnie, ale co tam, tylko 2 razy w roku porządnie nartuję...
... w końcu tylko raz się żyje oh(t1
tak tez sobie wlasnie tlumacze wyciagajac karte przy kasie, hihi, moj maz mowi ze jak sie u gorali najemy to rerszte roku przebiedujemy na chlebie i szynce z supermarketu.
Antonelka pisze:hehe, ja bym nic białego nie brała (a sama mam białą z czarnymi dodatkami kurtkę, a mąż spodnie, bialutkie
taki to wlasnie urok bialego, ja juz kiedys mialam biala kurtke, klnelam siarczyscie, ale cos mnie wciaz do bialego ciagnie.
napewno nie caly komplet, ale teraz sobie mysle ze skoro kurtka biala to spodnie moga byc pstrokato odjechane.
Antonelka pisze:tylko 2 razy w roku porządnie nartuję..
buahaha, to nie tak zle a raczej swietnie.

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 13 gru 2008, 00:36

bluebeleczka pisze:ale teraz sobie mysle ze skoro kurtka biala to spodnie moga byc pstrokato odjechane.
no i masz rację 8-)
tylko, żeby się jakoś z rękawicami, kaskiem, goglami, kijami, butami i nartami zgrywało... :oops:
...u nas to jakoś wsio razem do kupy pasuje :badgrin:
buahaha, to nie tak zle a raczej swietnie.
mogłoby być lepiej...

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 13 gru 2008, 00:49

Antonelka pisze:tylko, żeby się jakoś z rękawicami, kaskiem, goglami, kijami, butami i nartami zgrywało...
widzisz ja juz ta reszte pominelam zupelnie, ale coz jakos sie zgra a jak nie to sie bedzie musialo poudawac ze sie zgralo. :badgrin:

my sobie na narty pozwalamy raz w roku ok 3 tygodni. tak bedzie i tym razem.
bedziemy w szczyrku od 23 grudnia do 3 stycznia.
ofera hotelowa obejmuje wigilie i sylwestra, wiec zadnego gotowania i sprzatania na swieta.
moj synek smiga na nartach, a coreczka jeszcze nie. w styczniu skonczy 3 lata, ale chce z nia w tym roku sprobowac.
dzieciaki czesto beda u ciotki ktora mieszka nieopodal w wiosce wiec bedziemy mieli wieczory na stoku dla siebie. no nie sa to alpy, ale jest fajnie.
marzy mi sie taki beztroski wyjazd bez dzieci. obiecujemy sobie to juz od dwoch lat, ale jakos d**a z tego. :doubt:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 gru 2008, 19:15

HA ! mam stroj !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1993.gif

DZISIAJ KUPILAM WSZYSTKO !!!

Jestem MEGA zadowolona...chociaz latwo nie bylo... :doubt:

...ciuszki znalazlam w PEAK ... ;)

spodenki ...wymarzone - czarne...
...kurteczka tez czarna...z rozowymi wstaweczkami...(miala byc biala albo kremowa,hehe)
i bluza pod kutreczke...do kompletu...

za wszystko zaplacilam 1400 frankow... ale w koncu wygladam jak czlowiek !!! 8-)

(nawet moj maz sobie kurteczke i spodnie kupil... :o ...
...chyba dlatego, ze mu powiedzialam w sklepie ,ze ja z nim jutro nie jezdze w tych szmatach, jakie ma !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/138.gif )
:badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Snowboard czy Narty ... co wolicie i gdzie ???

Post autor: dona7 » 13 sty 2010, 15:18

Witam
Zaczne ten watek bo bardzo mnie interesuje , skorzystałam z opcji ''szukaj'' ale nic nie znalazłam :-)
Więc Ja oczywiscie narty od wielu lat , próbowałam na desce ale nie wyszło hihihi za to mąż mój zdecydowanie deska i tak sobie razem na stoku czas spędzamy...
Jeśli chodzi o miejsce to Białka , Małe Ciche , Jaworzyna Krynicka...Jeśli robimy wypad po pracy do Siepraw , Kasina...

A jak tam u was z tymi sprawami ?
Gdzie mozna was spotkać ?

PDT_Love_09 PDT_Love_06 :bravo
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Sprzęt narciarski

Post autor: bluebeleczka » 13 sty 2010, 20:17

mnie w tym roku nigdzie nie spotkasz, niestety za to antonelka pewnie gdzies smiga (chyba ze oszczedza powieki przed mrozem). :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”