pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Mieć swój styl... cz.4

Post autor: Michitka » 12 lip 2010, 22:40

Lila jaki dział♥?

Ja też w prywatnej slużbie zdrowia (giggle
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 lip 2010, 22:47

Michi stomatologia, ale ja tylko telefony odbieram i papierkową robotę odwalam. Trafiłam przez przypadek, żeby sobie w trakcie studiów dorobić, a ze służbą zdrowia w żaden inny sposób nie chcę mieć do czynienia (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 12 lip 2010, 23:26

Michitka
Jesteś lekarką? (thinking

Lil
Fajna fucha,masz tam jakiegoś przystojnego doktorka? (clin
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: szkarolina » 12 lip 2010, 23:28

Hej dziewczyny! I jak? Jakies wiesci od naszej Lubki? Jezu w pracy mam taki sajgon, ze nie wiem za co sie zlapac (headbang

Co do ubioru w taki upal, cholery mozna dostac ale tlumacze sobie ze gdyby latem nie bylo goraco to wszyscy i tak by narzekali wiec i tak zle i tak niedobrze (tongueout Ja niestety musze miec w pracy stroj biznesowy. Notorycznie nosze olowkowe spodnice, rozkloszowane spodnice, wlasciwie wszelkie spodnice i "sztywniejsze" sukienki. Sztywniejsze w sensie kroju, nie materialu. Za Chiny Ludowe nikt mnie w taka pogode nie zapakuje w garnitur - nie dam sie (muscle
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 12 lip 2010, 23:50

Dziewczyny! wlasnie dostalam smsa od Lubki;
zyje ale slaba jest, bandaz ja cisnie i probuje zasnac

napisalam do niej kolo 20ej smsa ze wszystkie za nia trzymamy kciuki i zeby dala jakis znak zycia jak dojdzie do siebie, to wlasnie odpisala kilka minut temu ...

kurcze, pewnie ja slon nachrzania na klacie, nie bede juz dzis MTP meczyc smsami, jutro sie odezwe.
pamietam ze sama nie mialam za bardzo sily czytac ani pisac zadnych esow w dniu operacji ... chcialam tylko zeby bylo juz jutro a najlepiej miesiac po (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 lip 2010, 00:02

marryme niestety przystojniaków brak, ale co jakiś czas pojawia się nowa twarz więc jeszcze nie wszystko stracone.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 13 lip 2010, 00:04

Ola
Nie wiem czy szef ucieszyłby się z widoku wieloryba (giggle w bikini.

Szkarolina
Ufff...to jest dramat-oficjalny ubiór w taka pogodę.Przynajmniej dla mnie,wole ciuszki na luzie,a tu kurde sztywne ramy. (punch

Ewa
Jesteś babą z jajami,to nie dziwota,że takie ofermy się do Ciebie przyklejają.Pewnie liczą na to,że zawsze mogą spić śmietankę z Twojej pracy (angel Jesteś samodzielna,zaradna-to niezły wabik na dupy wołowe (giggle

Normalnie muszę tu napisać jakiego miałam ,,adoratora'' kilka miesięcy temu (mdr (mdr (mdr
Byłam na kilku randkach z 30-latkiem.Facet na pierwszy rzut oka,wydawał się bardzo w porządku.
Reszta wyszła w praniu,a więc tak-mieszkał z mamusią,wszystko za niego robiła,włącznie z podlewanie kwiatków w jego pokoju (bronze haha
Chyba na 3 czy 4 spotkaniu powiedział mi,że ma jakieś badania lekarskie do zrobienia.
Niestety na drugiem końcu miasta,że nie zna tamtych okolic i fajnie by było,żebym mu potowarzyszyła. (wow
Pytam się go,jak on sobie to wyobraża-przecież to dzień roboczy,samo południe a ja chodzę do pracy.

Jego odpowiedź-no,normalnie weźmiesz sobie jeden dzień urlopu. (giggle
No genialnie sobie to wygłówkował po prostu (clapping

Oświadczyłam mu,że jest śmieszny,skoro uważa,że z powodu jego rutynowych badań badań wezmę wolne. (emo

On-,,...no tak,nie zależy ci wcale na mnie,a myślałem,że coś do mnie czujesz''.

Wkurzyłam się na tego bobka,już wiedziałam,że koleś jest spalony. (punch
Ale chciałam się ,,rozstać'' w pokojowy sposób.Pytam-dlaczego tak bardzo zależy ci na mojej obecności w tej przychodni?

On-uwaga uwaga uwaga...bo boję się sam jeździć po mieście''
Jezuuuuuuuuuuuuuu,co za przygłup.........myślałam,że umrę ze śmiechu
[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]

Najlepsze akcja była na pożegnanie,po wyjściu z knajpy. (giggle
Jestem zmotoryzowana,ale wtedy akurat byłam bez auta,bo wiedziałam,że coś sobie chlupnę na mieście.
Pytam go-to co idziemy na przystanek?
Koleś-,,no tak,ale odwieziesz mnie do domu,prawda?Pojedziesz ze mną autobusem pod mój dom,a potem pojedziesz sobie do siebie''. :-o :-o :-o

Kuźwa,ja pierdzielę............ :batte żeby dziewczyna, starego konia w nocy odprowadzała pod dom,to jakaś granda.
Jak to usłyszałam,to skończyła się moja cierpliwość,odwróciłam się na pięcie i zostawiłam samego,tego bojaźliwego kawalera. (devil

Jeju,gdzie ci prawdziwy faceci z jajami,a nie wydmuszkami??????????????????????????????????????????????????????????????????
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lip 2010, 00:15

marry me
dzizas, na takie cos jeszcze nie trafilam ... (wow jakas masakra, kiepski zart normalnie ... wydmuszki? on chyba nawet wydmuszek nie mial ... niczego ... no moze jakies wydmuszki po szczurzych bobkach co najwyzej (thinking
lil sexy pisze:Dzisiaj rano w TV jakaś pani pogodynka-blondynka powiedziała że współczuje wszystkim brunetkom bo im grzeje w głowę bardziej niż blondynkom. Najbardziej to jej chyba przygrzało (sun
(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl dosc miala kawalow o blondynkach (rofl
lil ona miala poniekad racje (giggle

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 13 lip 2010, 01:50

marryme i tak dlugo wytrzymałaś z takim bobkiem. szczęście że ja jeszcze na takiego nie trafiłam (headbang

Ewa jako zeszłoroczna blondynka, a tegoroczna brunetka stwierdzam że poniekąd nie miała racji i różnicy nie odczuwam.

Matko, mam dosyc tych upałów. Właśnie siedzę i wietrzę na wylot mieszkanie przez co nie mogę iść spać. (whew
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 13 lip 2010, 02:54

lil sexy pisze: Ewa jako zeszłoroczna blondynka, a tegoroczna brunetka stwierdzam że poniekąd nie miała racji i różnicy nie odczuwam.
hmm, skoro sprawdzilas empirycznie, to zapewne teoretyczne racje nie maja racji bytu (nerd

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”