pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: marryme » 31 gru 2010, 18:13

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!
Szampańskiej zabawy! (dance (drink (dance (drink (music

Zaraz wychodzę na imprezę i tak samo nie mam kreacji,ale coś się wymyśli!
Wszystko i tak odkładam na ostatnią chwilę. (giggle (rofl

Do zobaczenia w Nowym Roku,już 2011(stety-niestety),nie lubię się starzeć o kolejny rok. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 02 sty 2011, 20:28

Kochane forumowiczki Wszystkiego Najlepszego w 2011r....
oby ten rok był dużo łatwiejszy i oby wasze marzenia spełniały sie ekspresowo... (drink (dance (rofl ....
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 06 sty 2011, 00:52

Dziewczynki,co tu taka cisza???!!!

Jak Wasze zabawy sylwestrowe?Udane były?

Moja impreza była średnia. (thinking
Przyjaciółka zaprosiła mnie na domówkę,ma duży dom,gości było również sporo.Tak ok.50 osób.Praktycznie same obce twarze. (giggle
Wszystko zaczęło się ok 20,koleżanka,czyli gospodyni imprezy....zasnęła o 21!!!Po prostu na kamień,musieliśmy ją zanieść do sypialni,żeby się biedaczka nie męczyła na krześle. (rofl
Nie,nie była pijana, (giggle była w pracy od 6 rano,wróciła zmęczona.Wieczorem padła jak kawka.A impreza w toku.

W sumie to fajnie było,ale jakoś tak dziwnie bawić się w cudzym domu bez żadnego nadzoru.Po pewnym czasie z tych gości,zrobiło się dwa razy tyle gości (whew ,bo każdy dzwonił po znajomych i zapraszał ich na imprezę. (thinking
Kurcze,nawet się nie napiłam ani nic,bo ciągle w głowie miałam włączony radar,żeby pilnować towarzystwa.Dom należy do mojej bardzo dobrej przyjaciółki ma w nim sporo kosztowności,a ja nie za bardzo ufam ludziom.Już nie raz byłam świadkiem kradzieży na różnych imprezach,i to właśnie złodziejami byli,niby dobrzy koledzy/koleżanki.

Towarzystwo zaczęło niemiłosiernie grzebać w książkach,płytach,szafkach kuchennych a nawet w pewnym momencie wzieli laptopa gospodyni(!!!) i niby puszczali muzyczkę,ale kurde nie lubię czegoś takiego!Bez pytania nie powinno się brać takich rzeczy do ręki. (punch

Co o tym sądzicie,czy u Was tak samo rozwijają się domówki,że pierwotna ilość gości się podwaja lub portaja przez znajomków -znajomków? (bronze I to grzebanie w cudzych rzeczach?Ja mam mały niesmak. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 06 sty 2011, 19:08

looo jezuuu, tez bym miala niesmak ...
u mnie sie tak domowki nie rozwijaja. tak sie rozwijaly czasem jak mielismy po 16-20 lat moze ale nie za doroslego zycia ....
dodatkowi goscie ok ale jesli gospodarzowi sie przedstawi pomysl i on/a go zaakceptuje.
grzebanie w plytach na imprezie uwazam za sytuacje w miare normalna aczkolwiek sama w swoich grzebac nie pozwalam.
(tylko ze ja mam fisia na punkcie swoich plyt, nawet ich nie pozyczam nikomu. jak ktos przeglada pod moim okiem to ok ale musi odkladac dokladnie na swoje miejsce kazda - chyba ze ja puszczamy ...moje laleczki ... takie male zboczenie (giggle )

natomiast moja tegoroczna impreza sylwestrowa byla taka ze nie mialam czasu sie bawic bo prawie 200 osob na glowie i w miedzyczasie godzinna fucha na DJce ... w ogole nie poczulam klimatu w zwiazku z tym, ledwo co po pare zdan ze znajomymi zamienilam ... w przyszlym roku na sylwka wyjezdzam w cholere ... chyba (giggle

gdzie sa wszyscy?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 06 sty 2011, 19:38

marryme-NIE, NIE i jeszcze raz NIE na takie zachowania jak tej domowce-chyba bym zabila jakby mi ktos tak chate przetrzepal i ludzi naspraszal... (punch a moj laptop to swietosc-rzecz wyjatkowo osobista i nie wyobrazam sobie, zeby ktokolwiek sobie w nim grzebal.

Ewa jak zdrowko???????
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

cytryna88
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cytryna88 » 06 sty 2011, 20:52

Bywałam na takich domówkach, kiedy mieszkałam w Krakowie. Takie akcje to była normalka- nie cierrrrrrpię tego, dlatego sama nigdy bym nie zorganizowała domowej imprezki ;)

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 06 sty 2011, 22:58

Ja tez mialam srednia impreze u kolegi, ktory ma dziwnych wspollokatorow, lubiacych upijac sie i robic "balagan"
jeden koles lapal wszystkie dziewczyny za tylki, talie, nozki... i o malo po ryju nie dostal :/
mamy zaproszenie do tego samego kolegi na urodziny za miesiac i srednio chce nam sie isc... na szczescie prawdopodonie wtedy bede w polsce
tego kolege lubie ale chyba jakos zniesie moja nieobecnosc na swoich urodzinach

ostatnio mam zawirowania straszne, nawet nie mam czasu wchodzic na forum
odstawilam piguly, schudlam (yes) ale za to mam troche jazdy i dre sie na mojego chlopa bez powodu ale on jest cierpliwy i mowi ze mnie bardzo kocha :D
i juz jest lepiej miedzy nami, bo wie ze mi te humorki przejda :)
i poprawiam sobie humorki zakupami... kupilismy sobie razem aparat, ja od kilku dni mam iphona a do tego planujemy wyjazd do Paryza :)
chyba bedzie dobrze

wkurza mnie wspollokatorka bo znow opowiada ze wszyscy ja kochaja i ma takie piekne nogi
jak mi powie ze mam krotkie po raz kolejny to wezme miarke i jej udowodnie - kurduplowi jednemu :D
moje nogi maja dokladnie 84 cm (mierzone od kroku do podloza) przy wzroscie 167 czyli stanowia polowe dlugosci ciala a wiec mam nogi NORMALNE a nie krotkie O!
wiem ze nie ma sie czym chwalic ale musialam sobie samej udowodnic ze nie mam krotkich nog :D
dlugich i super zgrabnych tez nie... ale coz, za to mam inne walory :)

wiecie, to jest takie niefajne, kiedy ktos mowi mi takie rzeczy i ja zaczynam miec z tym problem, wkrecam sobie kompleksy, ktorych nigdy doatad nie mialam bo naprawde w zyciu nie mialam kompleksow na punkcie nog mimo ze nie sa jakies wyjatkowe
a ja sie gryze w jezyk kiedy mam jej cos chamskiego odpowiedziec bo jestem MILA i UPRZEJMA i DOBRZE WYCHOWANA

no zaraz mnie cos trafi i zadzwonie do mamy, wygarne jej ze uczyla mnie byc mila i dobra dziewczynka :(
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 07 sty 2011, 09:22

Coś nam się tu towarzystwo przerzedziło i rozleniwiło. Ja pierwszy raz sylwestra spędziłam na babskiej posiadówie w domu, w dresie i z winkiem w dłoni i było super! Miła odmiana (yes)

Ja również mam nadzieję że ten rok będzie dobry, a nawet więcej mam pewność. Pierwszy raz w nowy rok obudziłam się "młodsza, piękniejsza, szczęśliwsza ;)" i pełna energii.

Marryme u mnie tak domówki się nie kończą. Wstęp tylko dla wtajemniczonych, nie ma opcji że planuję kilka osób, a w domu jest ich nie wiadomo ile. Grzebania w rzeczach i innych tym podobnych też nigdy nie ma.

Ewa jak zdrówko? Przepędziłaś wstrętnego wirusa?

Lubka no to cycuchy przeszły chrzest bojowy po takiej podróży.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 08 sty 2011, 10:51

lil sexy i Lubka a dziekuje, lepiej tzn przestalam zawracac sobie glowe kreskami na termometrze
bylam 4 razy u lekarza - rownie dobrze moglam nie isc wcale ...
wyniki krwi prawidlowe, jesli nadal mam podgoraczkowe wieczorami to juz ich nie odczuwam a moze juz ich nie ma ... moze zmierze dzis dla kontroli. czuje sie ok
dostalam skierowanie do laryngologa ale mam gdzies ... szkoda mojego czasu i nerwow na kolejne wizyty ...

tOOsia, matko, jeszcze nie slyszalam zeby ktos sobie nogi mierzyl (giggle
nie dawaj sie wkrecac jakiejs łajzie (clin

a jeszcze przypomnialo mi sie... zalozylam sobie na sylwka nowe pantofelki na obcasie hahahha jedziemy autem, poprosilam kolege o krotki postoj kolo bankomatu, zatrzymal sie przy chodniku moze 5 metrow od tegoz bankomatu, otwieram drzwi .... kurde mol ... tyle sniegu? ... a ja w tych pantofelkach ... .nie udeptane nic regularna zaspa miedzy jezdnia a chodnikiem a to jedyne mozliwe miejsce gdzie mozna bylo sie zatrzymac ...
mialam w torbie creepery - buty na zmiane ... znalazlam torbe na tylnym siedzeniu wykrecajac sie w moim dlugasnym vaderowym plaszczysku z przedniego siedzenia co wcale nie bylo prosta operacja ... wracam na pozycje wyjsciowa z creeperami w rekach, zrzucam pantofelki, kurna rajstopy podre o te buciory, a fajne w czerwono-czarna zebre, szkoda, ok, gdzie mam podkolanowki? a, w walizie z plytami, waliza za siedzeniem kierowcy, operacja wykrecania sie w plaszczysku numer 2 ... uwienczona sukcesem, skary na stopki, creepery na stopki, mozna wyjsc, wychodze , brne przez snieg, wyciagam kase, wracam, podjezdzamy pod klub, na szczescie barmani zdazyli odsniezyc dojscie z parkingu, operacja odwrotna, sciagam creepery, sciagam skary, pakuje do torby, zakladam pantofelki, wychodze z auta, wchodze do klubu, ustalam co i jak, pol godziny pozniej juz wszyscy czegos ode mnie chca, biegam po 3 salach, schodach w gore i w dol, na zewn bo wewn nic nie slychac przez telefon, do ochroniarzy, do barmana, do goscia od cateringu, dol, gora, na mala sale, na backstage po schodkach i znow do toalety. zanim zaczela sie impreza moje stopy powiedzialy "nie" nowym pantofelkom, najpierw cicho mruczaly, potem juz calkiem dobitne bylo to "nie". za duzo rzeczy mialam do ogarniecia zeby jeszcze stop sluchac. pantofelki poszly do torby a ja cala impreze przelatalam w buciorach z lasu ... (giggle
i foty tez mam w mega wygodnych ale hmm srednio wyjsciowych creeperach ... a mialam miec w nowych pantofelkach ... (dull
(giggle (giggle (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 21 sty 2011, 18:47

(giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle (giggle
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”