Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: Kwiatuszek* » 27 gru 2010, 23:00

Mój doktor medycyny estetycznej z doktoratem z tej dziedziny twierdzi,ze fotoodmładzanie mozna po wypelniaczach robić i on to robił mojej siostrze i wypełniacze nie zgineły. Wiec nie wiem jak to jest. To fotoodmładzanie jest bardzo powierzchowne i łagodne. Raczej na poprawienie jakosci skory, pory i przebarwienia. Ale generalnie Muflon ma racje, zedne fale ani mocne lasery. Raz mialam laser pixel i dziekuję, byłam czerwona jak burak dwa dni, piekla skora w tym dniu co mi robił. Potem łuszczyłam sie ale skora robi sie ładna. Ale kwasy sa jeszcze gorsze tydzień na swiat bozy sie nie pokazuj człowieku bo skora schodzi jak z węza jak linieje. Skora potem tez bardzo ładna. Wszystko trzeba okupić najpierw fatalnym wygladem a potem jest lepiej. Najlepszy jest botox bo nic nie widac i dziala. (giggle

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 gru 2010, 09:25

A ja z innej beczki (giggle
Im starszy tym fajniejszy.to jest jedyny facet który mimo ze starszy to podoba mi sie. Wszyscy po 40-tce odpadaja.
Lubie sobie na niego czasem popatrzeć bo jest zarąbiście męski (rofl
1.jpg
images.jpg
Juz nie przeszkadzam,piszcie sobie dalej (happy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 28 gru 2010, 11:37

jest jak wino.
moj byly jest bardzo podobny, to i nie dziwota, ze teraz zaden mi sie nie podoba (shake
chociaz z drugiej strony uroda nudzi sie, przemija i zostajemy z cala reszta.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 28 gru 2010, 18:41

Wlasnie u niektorych nie przemija tylko ewoluje...
Dziewczyny dzieki za przepis na tiramisu, wyszlo bomba!
Tylko na poczatku te biszkopciki kladlam namoknieta strona do dolu, ale sie zorientowalam, ze nie tak (giggle
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 30 gru 2010, 11:00

Melduje sie po dluuuugiej przerwie ! Jestem w nowym domku po bardzo ciezkiej przeprowadzce (-3 kg) i wreszcie mam internet . Zabralam sie za czytanie Was ale jest tego tak duzo ze troche poskracalam i ...doszlam do konca ufff ale sie rozpisalyscie od 15 grudnia hehe . A ja zamiast ...piekniec ...mam zniszczone rece , wlosy jak kiepska peruka , tylko te zgubione ciazka praca kilogramy ciesza a tak nic dobrego , zima mocno mi dokucza grrrr
Pozdrawiam Was piekne 40 stki BUZIAKI
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 30 gru 2010, 12:22

witaj beata
jak juz wczesniej pisalam przepis na tiramisu super
na sylwka tez zrobie
fajnie ze zgubulas kilogramy ale wiem co to przeprowadzka ja juz mam 5 w swoim malzenstwowym zyciu za soba
takze dzis odpoczywaj a jutro szalej
zycze wam dziewczyny wspanialej szampanskiej zabawy i dobrego humoru w nowym roku (dance

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 31 gru 2010, 18:13

Witajcie miłe koleżanki. Ja już trzeci dzień jestem chora. Zapalenie gardla, katar, kichanie. Strasznie sie meczę, jestem osłabiona. No i tak w pidżamie i szlafroku z posklejanymi włosami powitam Nowy Roku. A Mowia jaki Sylwester taki cały rok. Oby nie sprawdziło sie to przysłowie (giggle (giggle (giggle .

Wszystkim kochanym czterdziestkom zyczę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Nieprzemijajacej urody, pogody ducha i usmiechu na pieknych buziach.

A dziś tańczcie zumbe i bawcie sie / ktora wie jak sie tańczy zumbe, bo ja wiem, jak wyzdrowieje to zarazczynam ćwiczyć.

http://www.youtube.com/watch?v=hTqZGwsNsw8&feature=" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 gru 2010, 18:36

Dziewczyny!!!!!Zrobiłam to tiramisu i juz się boję.....Masa pyszna ale coś mi się wydaje, że to za rzadkie mi wyszło.
Jak ucieracie żółtka z cukrem, to macie sztywne? U mnie płynne było .Wylałam na biszkopty i zobaczę...najwyżej będziemy jeść łyżką (giggle . Życzę wszystkim dobrego nadchodzącego roku i zabraniam chorować!!!!!!!!
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 31 gru 2010, 21:08

Dołączam do życzeń. Wszystkiego dobrego. U mnie końcówka roku nie najlepsza. Konfiguracja w tzw. robocie sie zmienia jak w kalejdoskopie i stoje pod znakiem zapytania. To jest nie wiem co będzie od poniedziałku.

Wypluj to kwiatuszku, że jaki Sylwek to cały rok :-( i jeszcze giełda pod kreską :-( Cały następny rok nie może być taki do d.py

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 31 gru 2010, 21:42

Absolutnie nie potwierdzam, dzisiejszy wieczor nie ma nic do tego jaki kto bedzie mial nastepny rok.
Pamietam nedznego wymeczonego i smutnego sylwestra 2009 a rok okazal sie wspanialy ,najlepszy niezapomniany i pelen przelomow i niespodzianek.
A w tym roku pelen luzik ,bez cisnienia na przymus zabawy..siedzimy sobie milo z najmlodsza latorosla i juz obalilysmy szampana dla dzieci (drink
Niedlugo wyszykujemy sie i pojedziemy zobaczyc jak szaleje towarzystwo na koncercie Shauna Bakera z Maloy. (dance
Obejrzymy pokaz fajerwerkow ,wroce i wtedy golne sobie porzadna szklanice whisky za ten Nowy Rok .
Aby nam sie darzyl!

Ps .Sprawdzalam bileciki do Barcelony.
80 zl tam i z powrotem z oplatami do girony-barcelony styczen-luty .Jesssuu aleee mnie korcii!!!!!

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”