babina tez używam Juwit ale z wit.c ,co do kremów to bardzo nie moge trafic ,jakoś Ziaja mnie uczula
teraz mam liiv botanicals z Awonu ale coś gęba mnie po nim szczypie,ale to tylko przez chwile,2 Iwostin nawilżający
SPF 20 i też do końca nie jestem przekonana czy to ten ,a po lifcie to już wogóle nie wiem czym mam się
smarować ,żeby trafić na jakiś dobry
Od jakiegoś czasu mam powieki takie jakieś suche ,pod oczami też i nie wiem od czego ,jakoś nie mogę
tych miejsc nawilżyć,jakoś tak mnie te powieki ściąga i pod oczami też
Czym różni się włókniak od tłuszczaka ,bo mi robią się ,ale to chyba są tłuszczaki na facjacie ,pytałam
Furmanka czy może mi to usunąć ,mówił że przy lifcie nie ,a krótko przed też nie chciałam ,bałam się
że jak będzie gębe naciągał to pęknie skóra ,zresztą mówił że będzie blizna po wycięciu ,kosmetyczka
trochę igłą mi to przebija i coś tam wyciska ,ale tego do końca się nie da ,bo w środku jest taka torebka
którą trzeba usunąć
babina telefon z zaskoczenia i to było dobre ,bo nawet nie było czasu na zastanowienie sie,jakieś myślenie
i już po

też nie oczekuje za wiele ,ale chociaż te chomole zlikwidować ,no i po 2, podbródek od żarcia
babina kozaczki boskie ,ile płaciłaś i w jakim sklepie były kupione