Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 27 kwie 2008, 00:42

caradurka, np sieci w jakiejś firmie :-) W końcu studiuję informatykę :-D
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 30 kwie 2008, 21:50

virriel pisze:A tak wogóle to na realizacje tego marzenia niekoniecznie musi być za późno. Mój wujek np. skończył najpierw politechnikę, a dopiero potem medycynę, znam też studenta 6 roku który ma lat 40 (z tym, że ma inne źródło dochodów i dlatego może pozwolić sobie na takie studiowanie w tym wieku )...
gdybym miala inne zrodlo dochodow i byla troche mlodsza, to napewno zdecydowalabym sie na studiowanie medycyny. niestety jest jak jest.... :?

jakbym tak wygrala w totka, to wtedy na 100% pojde na medycyne ;) w ogole jak mysle o wygranej w totka, to medycyna jest pierwsza rzecza, ktora mi sie nasuwa na mysl ;)

tylko jak komus o tym mowie, to sie dziwnie patrzy na mnie :badgrin: bo wiekszosc w takim przypadku rzucilaby studia i prace, a ze mna jest na odwrot ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 maja 2008, 11:28

Samanthii, a twoja wymarzona praca to jaka???
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 01 maja 2008, 22:58

Wymarzony zawod... miliarderka!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin:

A na drugim miejscu to byloby chyba prawo 8-)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 02 maja 2008, 09:55

renusia, podoba mi sie pierwsza opcja,ja jestem urodzona do wydawania pieniedzy :badgrin:
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 02 maja 2008, 10:56

Ja marze o dyplomacji i pracy dla UE, następnie dziennikarstwo (ale tylko jako korespondentka) i na końcu swój biznes :badgrin: :badgrin:
Czyli życie na walizkach ale nie wiem jakby było z moim facetem on raczej to domownik, niż poszukiwacz wrażeń 8-)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 17 maja 2008, 16:45

Mam pytanie do osób studiujących na AM w Bydgoszczy lub osób które cokolwiek wiedzą na temat tej uczelni. Czy trudno jest się dostać na wydział zdrowie publiczne oraz ogólnie jak z nauką??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
hexagonale
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hexagonale » 17 maja 2008, 23:59

prawo, I rok, od za tydzien sesja... buuuu !
12. 06 - kosultacja, Bieñkowski ;]

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 18 maja 2008, 12:10

Michitka pisze:Mam pytanie do osób studiujących na AM w Bydgoszczy lub osób które cokolwiek wiedzą na temat tej uczelni. Czy trudno jest się dostać na wydział zdrowie publiczne oraz ogólnie jak z nauką??
Ja wiem, że na AM w Bydgoszczy co roku są najniższe progi na kierunek lekarski, więc z innymi pewnie jest podobnie. Zresztą ogólnie na zdrowie publiczne jest łatwo sie dostać. Tylko czy to jest interesujący kierunek to ja nie jestem pewna. Miałam taki przedmiot i był to najnudniejszy przedmiot jaki tylko sobie można wyobrazić. Na wykładach po prostu spałam- dosłownie. Ale jeśli pasjonuje Cię np. procedura wdrażania programów prozdrowotnych i to że "najpierw musisz mieć pomysł" :p to OK- tylko nie każdy się do tego nadaje- ja np. nie ;) No i nie wiem jak z pracą i zarobkami jest po tym, ale rewelacji to bym się nie spodziewała... Jeśli chodzi o naukę to raczej nie jest to ciężki kierunek z tego co się orientuję.

Jeśli chodzi o mnie to od przyszłego roku chyba wybieram się zaocznie na ekonomie albo bankowość i finanse- chciałabym na SGH, ale nie wiem czy uda mi się wszystko pogodzić :roll:
W każdym razie mam już dosyć mojej uczelni i muszę mieć jakąś alternatywę :(

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 18 maja 2008, 12:24

virriel pisze:W każdym razie mam już dosyć mojej uczelni i muszę mieć jakąś alternatywę
jak to, dlaczego :?:
virriel juz cie to nie pasjonuje :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”