Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: Sabrina » 12 kwie 2011, 09:57

Ja tezzzzz chce zmieszkac w Barcelonieeee.Nigdy w prawdzie tam nie bylam ale wystarczy mi ze jest cieplej niz w Polsce i z doskoku mogł by jakiś barcelonczyk 36-38 lat do mnie podskoczyć (giggle
Ja juz wiele razy pisałam,ze faceci po 40 tece są juz dla mnie oblesni. Znam tylko dwóch którzy dalej fajnie wyglądają,to mój maż [chociaż juz mu troszkę łydki zeszczuplały (headbang ] i terener z siłowni bardzo podobny do mojego męża.
Juz z 15lat temu zwróciłam na niego uwagę,bo przyszedsł do tego samego fryzjera co ja.Zapytałam babeczek kto to i okazało sie ze trener,no a za 3-4 lata ja zaczęłam tam chodzić. Z wygladu super,do tego przezabawny ALE NIE MA TEGO CZEGOŚ:( Kurcze,to tak jak z kobietami,niby babeczka nie ciekawa,ale ma to cos i faceci uganiaja sie za ną.Z facetami tez tak jest. Niby super,ale nie ma brania,albo ma ale tylko na chwile. Nawet nasi znajomi którzy są o 15 lat młodsi juz zrobili sie tacy tatuskowaci: brzuchy,przytyli.... a dawniej tasy super byli. (ninja
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 12 kwie 2011, 10:06

oj urlike urlike
ja tez bym chciala gdzie indziej zamieszkac przede wszystkim gdzie cieplo i slonce
szarosci nie nawidze
a jeszcze nie dosc ze szaro na dworze to i ludzie tacy szarzy nic kolorow polotu tylko tak cieniutko skromniutko zeby sie nie wyroznic i nie wystawac nad kociol
taki szary swiat

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 kwie 2011, 19:23

Dla mnie najwazniejsze u faceta jest to "COS" moze byc lysy i z brzuchem ale ma byc meski w zachowaniu , wzbudzac respekt , podziw i pociagac zapachem.
A przystojny i zbudowany.... to jak z ladna miska co jesc nie da,najczesciej jest tylko przystojny i ... bez jaj.
Nie cierpie klasycznych przystojniaczkow..

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 12 kwie 2011, 21:05

Łysy może być :-) ale brzuchów to akurat nie lubie. Młodych słuzbowo spotykam. Lubie ogladać. Niedługo będę jak ten dziadek co to tylko sobie poogladać albo dotknąc może (giggle Mowią, że kazda potwora ma swojego amatora. Zdaje się, że (z małymi wyjatkami) koło pięćdziesiatki amatorzy się "wykruszają".
Ciepły klimat mnie też się marzy. W piatek lecę do Londynu na parę dni. mam nadzieję zastać tam względne ciepło. Tak, że w natłoku zdarzeń świetami się kompletnie nie przejmuję . I tak ma być.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 12 kwie 2011, 21:53

ullrike a gdzie dokladnie w necie sie spotyka tych facetow?
ja sobie chetnie jakiegos poznam.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 kwie 2011, 22:46

Niebieska powiem ci ale na ucho:)
.......bo jak sie cale beauty tam zbiegnie ,to facetow zabraknie (rofl

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 kwie 2011, 00:28

moja koleżanka też poznała faceta w necie. Nie była to stronka dla samotnych , tylko dla miłośników literatury....Pisali chyba dwa lata. Potem parę razy spotkali się w realu i poleciało...Ona zostawiła męża, on żonę i od 5 lat mieszkają razem. Byłam z nimi na kilku imprezach i wyglądają na bardzo szczęśliwych. Zachowują się jak nastolatkowie (giggle . Połączyła ich pasja i zamiłowania.
Córka też ma znajomych, którzy poznali się w necie {randkowym!}. Pobrali się po paru miesiącach znajomości i są już kilka lat małżeństwem. Teraz czekają na potomka. (yes)

Można na różnych stronkach (wait
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 kwie 2011, 09:05

ullrike pisze:Niebieska powiem ci ale na ucho:)
.......bo jak sie cale beauty tam zbiegnie ,to facetow zabraknie (rofl
hehe
nadstawiam ucha (clin

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 14 kwie 2011, 10:26

wykonalam sobie salatke do pozarcia w pracy.
ow cud kulinarny sklada sie z ziemniakow, rzodkiewki, cebulki i ogorka kiszonego, pokropiony cytryna.
jest tylez dietetyczny co niesmaczny.
jakies pomysly na ulepszenie?

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 kwie 2011, 10:43

jest pomysl tylko ze ma kalorie trzrba dodac majonez i ciutke cukru i natke pietruszki ewentualnie jeszcze papryke i jajko na twardo jak masz gdzie ugotowac z drugiej strony jedna łycha majonezu dekoracyjnego winiary ma 100 kalorii to czy ja wiem czy to tak duzo?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”