Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: muflon2121 » 07 kwie 2013, 10:30

marena43 pisze:z wybielaniem trzeba uważać, ze wzgledu na szkliwo, ono ulega pocienieniu i nie odrasta, mam dobrą znajomą dentystkę, i mówiła że niektorzy tak przesadzają z wybielaniem, że te zęby robią się prawie przezroczyste, poza tym wybiela sie powierzchnia zęba poza plombą, więc jeżeli jest plomba to bedzie bardziej widoczna, a co do cytryny to też źle działa na szkliwo, i np po wypiciu czegoś z cytryną nie można umyć zębów bo kwas wchodzi w reakcje, co do soli....no przypomniałaś mi babinka w młodości raz na tydzień myłam solą....
moja koleżanka jest jeszcze lepsza ona czasami myje zęby pastą do zlewów, ciekawe jak tam jej wątroba?
to samo mi kiedyś dentystka powiedziała przy wybielaniu. Z tą cytryna to tez pewnie racja, bo ja mam dość wrażliwe szyjki. W sumie to myję zęby tylko Elmexem. Jak przestanę i próbuję przejść na normalną pastę to ból wraca.
Jasne, że przy paleniu trzeba częściej myć. Ale ja mówię o RÓWNOCZESNYM wybielaniu i paleniu. Kolor łapie od razu. Trzeba przystopować na ten okres jak z herbata i kawą. No chyba, żeby je Cif-em od razu "traktować" (rofl
Oj, babina, babina, żeby wybielać i palić na raz (giggle Miewasz różne pomysły, ale ten ma zdecydowane pierwszeństwo.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 kwie 2013, 11:01

Miałam kupić sobie te paski do wybielania ale znajoma dentystka powiedziała ,żebym nie robiła bo dużo dziewczyn do niej przychodzi po tych paskach ponieważ wychodzą zęby w paski....Jak nie dokładnie przykleją {szczególnie między zęby trudno się dostać} to tam zostaje ciemniejszy odcień. Zaproponowała, że zrobi mi szynę i da te strzykawki.
Plomby wcześniej mi wymieniła na najjaśniejszy kolor żeby nie było różnicy.
Ładne są i widać dużą różnicę, bo kilka osób mnie pytało co zrobiłam.
Po wybielaniu można pociągnąć ząbki specjalnym lakierem, który zabezpiecza szkliwo.
Samą solą można myć często {sól odkaża} ale nie ma takiego efektu jak papka z soli i sody {może soda mniej niszczy szkliwo niż opalescence?}. Przynajmniej mnie po sodzie nie bolały zęby ani dziąsła......Sama soda jest świetna do mycia fug (giggle .
Pamiętam jak babcia szorowała podłogi drewniane takimi kostkami sodowymi..
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 07 kwie 2013, 14:06

A ja Wam po tych opowiesciach o cudnych wycieczkach , wybielaniu zebow i innych wstawie troche czegos innego czyli na mocne nerwy HORROR (giggle (giggle (punch
Tylko blagam Was nie dobijajcie mnie stwierdzeniem ze powieki sa za daleko wyciete bo ja juz placze z tego powodu mimo uspokajan doktora , czyli mialam robiony nos ( co widac (giggle ) powieki i lipofiling calej twarzy wraz z ustami , lipofiling bonus do calosci a z bonusem piekne siniaki (punch
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 07 kwie 2013, 14:19

Jaki horror! ;-) Może dla amatorów ;-) ale dla nas tutaj żaden!
Ja zazdraszczam!!! I gratuluję decyzji. Będzie piknie!

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 07 kwie 2013, 14:44

Beata widac potencjal ,bedziesz jeszcze piekniejsza niz bylas...alekurcze za 9 dni to ty do ludzi chyba nie wyjdziesz.
Te siniaki dopiero zaczna wylazic na wierzch.
Musisz kombinowac chorobe oblozna i zwolnienie,

Babina a dlugie wlosy kiedys jeszcze zapuszcze ale tylko pod tym warunkiem ze geba najpierw wyliftuje i przestanie straszyc dlugoscia zapadloscia i obwisloscia.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 07 kwie 2013, 15:06

Dzieki dziwczyny . Za dziewiec dni musze byc wyjsciowa , nawet nie mysle ze nie . Biore jakies pastylki na zejscie siniakow i opuchlizny a na siniaki te ktore zostana zaaplikuje mocno kryjacy podklad + korektor i musi sie udac . (rire (rire
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 kwie 2013, 16:00

no Ula, jak to Ty jesteś na zdjęciu , to nie bluźnij (yes) .
Beatko , faktycznie pojechał daleko ale to przecież zniknie i po szwie nie będzie śladu. Druga operacja, to wiesz....
Na pewno nie będzie teraz ani w przyszłości wisieć w tych kącikach. Za drugim razem pokażę lekarzowi to zdjęcie i tak sobie każę ciachnąć.
Może zejdzie? Miałam większe i zeszły chyba po tygodniu? Nic nie brałam na przyspieszenie. jesteś po kursie makijażu, to w razie czego zastosujesz tajemne techniki (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 kwie 2013, 16:03

beatka będzie dobrze, tak pociął jak trzeba było, liczy sie efekt końcowy czyli jak to bedzie wyglądało za 2-3 miesiące, a na razie musisz kombinować ze zmianą i siniakami, mnie trzymały się prawie 3 tygodnie...a oczy układały się 3 miesiaće ale teraz jest beauty

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 kwie 2013, 16:50

Ciekawa jestem jak dlugo ten tluszcz sie utrzyma. Bardzo by mi sie przydal taki zabieg. Beata czekamy za jakis czas na opinie (happy
Masakrycznie wyglada to na filmiku. Strach zeby nerów nie uszkodzil,bo tak szarpie

http://www.snobka.pl/artykul/co-o-tym-s ... czna-12640" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 07 kwie 2013, 17:07

Beatko przecież blizn nad oczami nie widać a naweg gdyby troszkę troszkę to i tak lepiej niz zwisy.
Podciągał Ci jakies mięsnie przy oku czy tylko skóra?

Gdzie które miejsca dokładnie tłuszczyk wczczepiany w twarz?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”