Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: Sabrina » 31 paź 2012, 10:16

Nóż sie w kieszeni otwiera jak sie czyta co te gnoje wyprawiają. Jak bym mieszkała w miescie to zapisala bym sie na zajecia z samoobrony. Teraz za daleko mam do miasta i nie chcialo by mi sie jezdzić,a u nas na wsi nic mi nie grozi.
Która Ula ma coś,ze składasz jej Anima życzenia? (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 31 paź 2012, 10:38

ja 50 -siateczke wczoraj mialam (makeup
dzieki wszytskim..
Ulla to co opowiadasz wzbudza taki bunt i sprzeciw (angry ,,,kurcze co tu zrobic zeby znac i wynajac firme likwidujaca takie spoleczne mety ...
Podejrzewam ze byloby wielkie zapotrzebowanie na likwidatorska wymierzajaca szybko sprawiedliwosc firme,skoro jest podziemie aborcyjne ,jakies salony masazu erotycznego czemu nie ma pokatnych firm ktorym sie zleci zabojstwo na zyczenie?
,,,bo na sady w tym kraju nie ma co liczyc ...takich bandytow poprostu trzeba samemu zabic ,likwidowac ,to sa jednostki ktorych nic juz nie zresocjalizuje ,chwasty..przykre ze to gdzies wyroslo ,i jest czyims synem.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 31 paź 2012, 12:00

ullrike, przyjmij moje kondolencje, oby ten dzien nie pozostal w Twej pamieci zbyt dlugo, zeby nie zepsul dziewczecia, ktore nosisz w sobie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 paź 2012, 12:51

niebieska pisze:ullrike, przyjmij moje kondolencje, oby ten dzien nie pozostal w Twej pamieci zbyt dlugo, zeby nie zepsul dziewczecia, ktore nosisz w sobie.
Ha ha padłam (giggle (giggle Kurcze na prawde w taki urodziny to sie powinno wieńce żałobne dostawać (headbang Moje 50 te urodziny mnie dobily potwornie (pleure (pleure
Ullrikę życze Ci z całego serca aby te i kazde następne urodziny koło d.... Ci Kochana latały (mooning (kiss i zeby nigdy Ci nie brakło kasy na poprawianie urody. No,a przede wszystkim zdrowia ,zeby były checi do poprawiania (drink (party (cake (music
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 31 paź 2012, 14:08

Dziś Twoje urodziny więc kochana przyjm życzenia moje z rana,

od kobiety drugiej też, która wie jak w życiu jest.

Żebyś zawsze piękna była, żebyś nigdy nie przytyła.

By Ci włosy nie wypadły, żeby cycki nie opadały,

Dupcia zawsze jędrna była .. byś facetów wciąż kusiła (makeup

Byś kłopotów mało miała, o zmartwieniach nie myślała,

bo pamiętaj, że rozterki źle wpływają nam na nerwki.

Więc KOBIETO życzę Ci samych zajebistych dni !! (party

Ulla współczuję. Widzę że bandytka rozprzestrzenia się w zastraszajacym tempie. Mojego syna tez kiedys jakieś gnojki napadly, chyba bylo ok 14. Na szczęscie nic mu nie zrobili, zabrali tylko telefon. Drugiego poszarpali na przystanku w poblizu szkoły bo chcieli kasę, na szczęscie doszło kilku kolegów z klasy zrobil się szum i tamci zwiali. Masakra co się dzieje.
Moje chłopaki jak gdzies wychodzą to zawsze im mówię że nie ma powrotów w nocy, wolę żeby już u kogoś spali tylko ze jak czytam to co piszecie to myslę że niewiele to zmienia bo coraz więcej jest napadów w dzień i to takich "na bezczelnego" i brutalnych. Najbardziej się boję ze przypadkowo mogą trafić na jakiegoś sadystycznego gnoja który poprostu będzie się chciał bezkarnie zabawić.
Nie wiem czy to wpływ tego "bezstresowego wychowania" czy inne czynnki ale dzieciakom wolno wiele wiecej niz kiedyś .. Skarci takiego nauczyciel -jest afera. Rodzic jak skarci to tez źle...
Kilka tygodni temu ogladałam program, byl w nim jakiś malolat który wygladał jak kosmita. Wymalowany, okolczykowany itp, własciwie nie wiadomo było czy to chłopak czy dziewczyna. Przestało mu się podobac w domu, bo rodzice kazali mu wygladać i ubierac się normalnie zwłaszcza do szkoly, więc się wyprowadził zaskarzył o alimenty i wygrał. Byłam w szoku jak to ogladałam. Wczoraj czytalam ze zastanawiaja się bodajrze nad utajnieniem (przed rodzicami) ocen uczniów pełnoletnich. Mam wrażenie że z tej wolnosci i tolerancji robi się anarchia.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 31 paź 2012, 14:46

Dokladnie 18 lat (yes)
i taka tez kartke dostalam z zyczeniami od jednego z moich sympatycznych kolegow (giggle
995.jpg
Boskie uczucie zbierac zyczenia ,a swietowac i hulac bede w weekend ...juz drugi z rzedu z tej okazji (clapping
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 31 paź 2012, 22:19

24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 01 lis 2012, 05:53

ullrike pisze:Boskie uczucie zbierac zyczenia ,a swietowac i hulac bede w weekend ...juz drugi z rzedu z tej okazji (clapping
Ula, do tych zbieranych dołącz też moje - wszystkiego co najlepsze, no i hulaj ile wlezie! (nod (drink

http://images41.fotosik.pl/1819/62e69d2d6e9d4c9d.jpg

tak na marginesie - moja córka też ma urodziny 30 października, najlepsza przyjaciółka /znamy się 31 lat/ również, i dziewczyna, którą poznałam w necie 3 lata temu i którą baaardzo lubię - też (mdr

dziewczyny, tak w ogóle mam prośbę - czy któraś z Was może mi jakoś pomóc/doradzić w sprawie internetowej znajomości? ma któraś więcej doświadczenia albo po prostu wie, jak to się kończy?
bo że się kiedyś skończy to raczej pewne, tylko chciałabym żeby się tak skończyło, żebym miała tylko miłe wspomnienia...
znamy się ponad 6 lat, piszemy ze sobą tak "intensywniej" (bronze jakieś 2 lata, dzwonimy do siebie, wiemy jak wyglądamy, nigdy nie spotkaliśmy się osobiście... on jest 8 lat młodszy - ale kontakt jest super, no super po prostu...
i tak nie wiem, co z tym fantem zrobić, bo rozum co innego, i serce co innego...

Awatar użytkownika
Wiesiunia64
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Wiesiunia64 » 01 lis 2012, 07:44

kimm,

mamy jedno życie. Nie spróbujesz, nie przekonasz się.
Osobiście nie korzystałam ze znajmości przez internet, ale mam znajome, które poznawały facetów tą drogą. Hm, różnie bywa. Czasami nawet zabawnie (rofl .
Efekt, jedna jest szczęśliwą mężatką i matką od 2 lat, druga w tym roku wychodzi za mąż. A co przeżyły dzięki znajomościom przez internet, wiem tylko z opowieści. W każdym razie, nudno nie było (makeup

Awatar użytkownika
Wiesiunia64
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Wiesiunia64 » 01 lis 2012, 07:47

ullrike ,
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ (heart

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”