Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 02 lut 2009, 13:06

nie wtracam sie tylko tak sobie czytam i czytam i oczom nie wierze
chyba co niektorzy maja za duzo wolnego czasu
w demokracji kazdy moze sie wypowiadac ale kultura osobista wymaga aby kulturalnie bez obrazania nikogo
dobrze janko2 ze na ciebie te barwniki nie podzialaly bo w ten sposob moge sie domyslec ze jestes mlodszy niz ja,( choc za moich czasow dzieciecych palecem sie jadlo oranzadke w proszku i palec i buzka caly dzien byly brudne ) na mnie tez te barwniki widocznie nie podzialaly bo jak mam powiedziec cos glupiego to lepiej milczec
nic dziwnego ze powiedzenie mowi ze mowa to tylko srebro
zalapie sie na kawke ?

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 02 lut 2009, 13:15

Dziewczyny jesteście w dechę... :badgrin: ..To rzeczywiście wygląda jak obrona swojego terytorium przez Lwice...I to jakie....Od razu widać,że nie powinno się z Wami zadzierać i ta solidarność...
Ja co prawda jestem tu przelotem i tylko te zaproszenia na kawę mnie trzymają...
Więc jeśli naprawdę sprawia to Wam taka frajdę jak mnie,.walcie jak w dym....Czym chata bogata...
Mam zresztą rekomendację Sabriny...więc nie było chyba tak źle..... :p
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 lut 2009, 13:22

Mulfon myślę o tych ustach u Twojej lekarki,bo dzwoniłam do mojej to koszt ampułki 1000zł!!!! Napisz mi kiedy jak ona się nazywa? Dolna warga to pikuś,najgorsza jest górna. Jak lekarka nie umie dobrze wypełnic,to zrobi kaczy dziób. Jak ta Twoja lekarka ma strone www to podaj mi linka.
Mulfon czy to jest tam?
http://www.bonadea.com.pl/zmarszczki.html
Mulfon dzwoniłam tam jedna ampułka 1100zł :cry: Cholerka!!!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 02 lut 2009, 13:43

Sabrina, no ta strona. Pytałam w czwartek, bo jak miałam ten Restylan i teraz co 2 miesiące mezo, to obszar nad górna warga jest bardziej wypukły (nie sama warga górna nawet, tylko ten obszar, z profilu patrząc).
Chodzi o strzykawke 0,55 mll Juvedermu. Może xle tu napisałam. Nie rozmawiałysmy o ampułce, ale o strzykawce. Na pytanie zadane: ile to będzie kosztowało (powiekszenie dolnej) , otrzymałam odp: 0,1 mll kosztuje 100 złotych, wejdzie strzykawka czyli 0,55 , bo i cos obok ust trzeba, to będzie 550 zeta.
No i tego sie trzymam.
Myslisz żebyśmy ampułkę na spółkę?
Ale na pewno w ampułce jest 1,1 mll?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 lut 2009, 13:49

Dzwoniłam tam jeszcze teraz i pytałam.Więc to jest pół ampułki to co Tobie dadzą.
Mulfon a kiedy byś szła? Ja muszę kase uzbierać.
Czyli z tego by wynikało,że nie trzeba brać całej ampułki? Ja myślałam,że jak otworzą,to muszą wszystko zużyć :?
Dzwoniłam do mojej lekarki to tam musze kupić całą ampułkę nawet gdy by mi dała tylko połowe,to drógie pół chowa do lodówki,zapisuje,że to moje i czeka do następnego wypełniania.
No to dupa,bo nie mam 1000zł. Może u Twojej inaczej to będzie wyglądało.
Napisz mi kiedy idziesz?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 02 lut 2009, 15:08

Nie bede juz ja z kolei rozpisywac sie na temat wypowiedziszpaczka ale absolutnie nie ma racji. Solidaryzuje si e w pelni z Sabriną Ullrike i Mufolem. Nikt nigdy ani odrobine nikogo nie krytykował. Każda ma jakieś mankamenty swoje, jedna takie inna siake.

Dzis bylam na wypełnieniu bruzd nosowo wargowych. Miało kosztowac 1200 ale uragowalam 100 zl. Wypełnila mi Juvermem Ultra tym, ktory zawiesza srodek znieczulajacy ale i tak nie jest to calkiem bezbolesne, niestety.
Teraz mam wypic 3 litry wody, pije i brzuch mam jak balon. Juz widze,że buzia mi sie zaokraglila. Narazie nie mam siniakow tylko kropki jak po ukaszeniu komara. Maż oczywiscie niczego nie zauważyl narazie. Lwie zmarszki zostały poniewaz je trzeba potraktować botoxem i wypełniaczem inaczej nie dadza sie wyprostować bo sa dość głebokie. Bedzie mnie to kosztowało 400 zl ale lekarka musi zgrac z inna pacjentka bo botoxu w nie tylko p,ól ampułki da a moze i mniej plus jakiś rzadszy wypełniacz.

POwiedziala rowniez,ze wok,oł ust też wypełniacz jakis rzadszy. Botox odradziła, botox tylko do gory, kurze łapki i czoło. tak powiedziała moja lekarka.

Umowiłam sie z nia na mezoterapie igłową ale trzeba zrobić trzy w odstepach 2 tygodni czwarta po miesiacu a potem raz na trzy miesiace dla utrzymania. Jeden zanieg 250 do 300 zalezy co da za koktail.

Widze,że po tym wypełnieniu barziej zaznaczyła mi sie dolina łez taka bruzda przecinajaca policzek, nie poziomo a raczej tak jak to łzy leca lekko jakby po skosie. Teraz az sie prosi uwypuklenie policzkow, to by juz był komlet

Wiecie fajnie to wypełnienie działa, patrze i oczom nie wierzę, jakby tak te policzki jeszcze, no i te drobne zmarszczki i przy brodzie.

Wiecie co nie ma brzydkich kobiet, teraz to mozna sie naprawdę podreperowac jak to mama moja mowi. To tylko kwestia kasy. Takie jakieś tam drobne 6 tysiecy i gebusia gładka.

Muflonku pisałam juz ,ze zapytaj lekarki czy takie wstrzykniecie w policzki tu gdzie sa kosci policzkowe nie zlikwidowałaoby Ci tej zmarszczki czy bruzdki, ktora tez jak mi Tobie sie robi. Tylko,ze mi to nie po lifcie, tylko taka uroda.

Bark mnie boli, reki nie moge podnieść i z cwiczeń nici.

Morena 43
dzieki za rady skrzetnie skorzystam.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 02 lut 2009, 16:28

Sabrina, a pytałaś o Juvederm na pewno?
Mogę poczekać aż uzbierasz. Aż tak sie mnie nie pali. W końcu to 5 stów.
No widzisz. ja nie jestem dociekliwa i myslałam że to ampułka o poj. 5. pewnie bym dostała taka z lodówki :-0
kwiatuszku, zlikwidowałoby wstrzyknięcie dolinę łez i inne takie, ale.
lekarz mówił, że do roku nie nalezy interweniowac w operowany obszar. lekarka wypełnienie tego uzalezniła od decyzji lekarza, który mnie operował. A on teraz nie przyjmuje . mam do niego pare innych pytan, więc jak sie zbiore to chyba zeszyt z pytaniami wezme (raz tak byłam - pytania po kolei miałam spisane na kartce). No i liczę sie z ta korektą dolnych powiek. Przeciez mnie te wstrzykiwania zrujnują :cry:

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 02 lut 2009, 17:13

Dziewczyny,jak ja kiedyś pytałam moja lekarkę o wypełnienie ust,ale tak tylko troszkę,to mi powiedziała,że teraz są takie mniejsze ampułki za 500 czy 600 zł,dokładnie nie pamietam.Ona wszystko robi juvedermem,więc to chyba o niego chodziło.Dopytajcie się dokładnie.

Janko 8-) 8-) 8-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 02 lut 2009, 18:35

Kurcze co lekarz to inna szkoła. Moja powiedziała,ze lifting nie uspośledza skory i można robić wypelnienia. I badz tu czlowieku madry i pisz wiersze. W kazdym badz razie siostra podczas liftu miala rownoczesnie pobrany z uda i wstrzykniety własny tluszcz w policzki.

Te kobitki z programu "Chce byc piekna" tez miały wstrzykiwane coś tam. Taka pamietacie co miała młodszego o prawie 20 lat, taka blondyneczka.
Ale Kasprzyk tez chyba wie co mowi, wiec juz sama nie wiem. Ja napewno nie wstrzyknę w policzki narazie ze wzgledow finansowych. Taki restylane w policzki kosztuje 2000 tyś, to nie jest znowu tanie.
Przez te upiekszania moje nie pojechalismy nigdzie w wakacje a i teraz mialam jechać na kilkanascie dni do Kołobrzegu i niestey, pojdzie w wypełniacze.
Ale mi sie podoba, popatruje co i raz w lusterko, jeszcze ta lwia została a i na brodzie by sie przydało.

Ten moj preparat mial pojemnośc 1,6 ml po o,8 z każdej strony.
No i 3 litry wody jak ja to wypije nie mam pojecia.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 02 lut 2009, 18:51

Kwiatuszek* pisze:jechać na kilkanascie dni do Kołobrzegu i niestey,
Kwiatuszku masz jakies fajne miejsce w Kołobrzegu (oczywiscie noclegowe :-) ja byłam w lipcu dwa tyg na urlopie, baaaardzo mi sie podobało.... chetnie bym wróciła.
Ale jak sie zrobi troche cieplej jade do Gdyni i odwiedze Urlike, Ula zamów ładna pogodę ;)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”