Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 sty 2009, 15:12

Sabrinko, a po Ci to wiedzieć? Chyba nie chcesz już mieć dzieci :p ? Klimakterium zaczyna sie u wszystkich po 40. A menopauza czyli ostatnia miesiączka jest między 50-60. Na prawdę tak lubisz miec okres? Nawet przy operacjach plastycznych jest przeszkodą :(

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 30 sty 2009, 15:20

moja kumpelka juz 8 lat nie ma okresu z dnia na dzien przestala miec bez zadnych objawow w wieku 42 lat jest szczupla nawet teraz szczuplejsza jak kiedys i mowila ze teraz to jest dopiero zycie wreszcie moze sie uzywac do woli ,dla niej same plusy
takze ja tez sie nie przejmuje
przyjdzie i to w naszym zyciu
a potem to bedziemy jak lancia nie do zdarcia he oh(s1

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 sty 2009, 19:47

babina7, jak ja cie lubię za te texty o braku okresu :-)
Każda chyba tak w skrytości ducha mysli tylko ma opory przed wywaleniem tego kawa na ławę :-)
jasne, że same plusy. Można wszędzie i bez zabezpieczenia. jak nie żresz (pardon) bez opamietania to żadne tycie nie wchodzi w rachubę

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 30 sty 2009, 21:18

babina7 pisze:Polecam takie ćwiczenie, które robię gdy nogawki spodni zaczynają obciskać. Gwarantuję ujędrnienie galarety udowej w ciągu 2-3 tygodni! Klękamy, tułów i uda sztywne.Przechylamy się do tyłu i prawą ręką dotykamy palców lewej stopy ,a potem lewą ręką dotykamy palców prawej stopy. Robiłam codziennie po 20 razy i już nogawki luźne 8-) co za rozkosz!
Przetestowałam ale to niby takie łatwe , bardzo sie czuje napiecie w udach. pierwsza seria juz za mną. Dzieki za rade. Może mi pomoże, bo uda to tez moja cięższa polowa ciała.

Jeżeli chodzi o uderzenia goraca i te inne to jakos mnie omineły. Podobno mam to po babci. A tyje bo lubie slodycze i nie umiem sie powstrzymać niestety. kurcze ja tu jestem chyba najwiekszy grubas na tym forum.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 sty 2009, 21:37

[quote="muflon2121"]babina7, jak ja cie lubię za te texty o braku okresu :

bo dla mnie to była największa zgryzota w życiu :badgrin:
Jest tak jak z tą kozą.....żyd się żalił, że ma ciasne mieszkanie.Na to rabin poradził mu aby kupił sobie kozę i z nią zamieszkał. Żyd tak zrobił ale po paru dniach przyszedł do rabiego, że ma jeszcze ciaśniej....Ten mu poradził :sprzedaj kozę i zaraz ci się polepszy.......[poluźni}
No i mi się tak polepszyło, że nawet nawisy szyjne mi nie straszne :badgrin: i wszystko mnie teraz cieszy!

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sty 2009, 21:54

Eee mi tam okres nie przeszkadza,właśnie go dostałam :-) Uzywam całe zycie OB wiec nie latam z podpaskami bo by mnie trafilo,mam spirale to też si az tak nie pilnuje,a jak czuje,ze mam dni płodne to zero seksiku,a tak w ogóle to unikam tego seksiku z mezem bo mi sie nie chce.
Wiem ze jak ustnie miesiączka,to juz jest amen! Człowiek sie bardzo szybko starzeje,a dopieo co wydałam 14 tys na lift!! Dziewczyny skąd ja tyle kasy nabiorę na następne zwisy haha ;) :cry: i te poty,uderzenia,deprechy oh(m1 oj wole jeszcze pomiesiączkować.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

amanda211
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: amanda211 » 30 sty 2009, 22:29

i ak liczy sie metryka,choc moj narzeczony / młodz=szy /powiedział ze wygladam na 20lat tob yło miłe i dało mi slrzydła ...
dr.Zukowska 4 grudien 2008 podniesienie piersi...dlaczego czekaÂłam

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 sty 2009, 22:58

Sabrina pisze:Eee mi tam okres nie przeszkadza,właśnie go dostałam
no widzisz, nie miałaś tej kozy!! A ja miałam przez prawie 40 lat :cry: !!!Teraz odżyłam. 8-)
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 sty 2009, 11:32

sabrina
okazalo sie ze dzisiaj musiala wpasc do pracy wiec podaje ci jak sie to nazywa
jest to bananie FSH i ono okresla poziom hormonu okreslajacego czy juz czy jeszcze
dla mnie to badanie bylo istotne bo gdyby sie zaczelo przekwitanie to wspomagalabym sie jakimis preparatami z soja zeby byc na chodzie i nie przechodzic fal goraca potow itp a tak to na razie nie musze nic brac oh(re1

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 31 sty 2009, 14:32

Sabrina, guzik tam się starzeje. Chyba, że bardzo chce. Lift juz mamy zrobiony. Z grubsza nic nie wisi.
Może Ci sie i z mężem nie chce. Ale z jakimś obcym fajnym facetem to by Ci się chciało?
Na pewno by chciało. (ja na ten przykład wcale nie jestem od tego :badgrin: )
Mnóstwo rzeczy mi sie chce, tylko czasu mam trochę mało. Brak okresu bez zagrożenia ciążą jest baaardzo wygodny :-)
Ale żeby nie było tak fajnie, to co prawda nie odczuwasz jajników, za to kręgosłup - i owsze, coraz bardziej daje we znaki.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”