babina7 pisze:Przechylamy się do tyłu i prawą ręką dotykamy palców lewej stopy ,a potem lewą ręką dotykamy palców prawej stopy. Robiłam codziennie po 20 razy
Babina zrobiłam sześć,ale już przy szóstym myślałam,że sie nie podniosę!!!
Boże jaki człowie sie zrobił ociężały,zero ruchu,tyle co przy gotowaniu i wieszaniu prania! MASAKRA!! Tak sobie obiecuję,że jak mi znikną strupki z twarzy,po laserze,to chyba pójde spowrotem na siłownie,tam maja takie fajne maszyny do ćwiczenia ud. Strasznie zrobiłam sie leniwa,przez to siedzenie w domu!!!
23.01 miałam dostac okres. Zawsze miałam co do dnia,a dziś jest 29!!!! W ciązy nie jestm,nie ma takiej opcji więc chyba klimakterium sie zaczęło

Nic mi nie dolega,nie pocę sie,nerwowa tez nie jestm jakos bardziej niz normalnie czyli od 20 lat haha
Dziewczynki plisss czy moze ustac miesiączka bez wcześniejszych tak strasznych objawów jak opisują w poradnikach medycznych? Jak któraś jest juz w takcie ,albo po i nie krępuje sie napisać,to piszcie ja przechodzicie ten podobno trudny okres?
Od trzech lat profilaktycznie łykam codziennie Soyfem i może dla tego nic mi nie dolega?
Dziewczyny a jak jest w tym okresie z tyciem? Na prawde człowiek zaczyna tyc nawet jak odżywia sie tak jak do tej pory? Przeraża mnie myśl,że mogła bym przytyć!!!