Moderator: Zespół I
Spodniczka 80 cm dluga to spódniczka dla Pani w naszym wieku i dla pan w wieku 30 lat. Krutkie cieple spodenki na jesien-zima tez na pasuja i nigdy ich nie krytykowałam. DLUGA TUNIKA do polowy uda tez nam pasuje. Nie chodzi mi o tuniki zakrywajace posladki. Krutkie spodenki mogą byc do polowy posladków i krótkie spodenki moga byc do kolan. Czepiacie sie nazewnictwa,ale kazda z was ma swój rozum i chyba zdaje sobie sprawe ze jak napisze tunika, mini spódniczka to chodzi mi o te do polowy uda. Powtarzam po raz ostatni kobiecie +- 50 lat NIE PASUJE mini spódnica POWYZEJ POLOWY UDA gdy ubierze do tego cieniutkie rajtki. Pasuje jej natomiast spódnica, sukienka, tunika, krótkie spodenki gdy siegaja do polowy uda i jest to stylizacja jesienno-zimowa do cieplych rajstop. Koniec. Kropka. To tyle w tym temacie,bo widze że nie dojdziemy do porozumienia.ullrike pisze: sabrina no bo fakt ze z twoich wypowiedzi niekonsekwencja az kipi,
Najpierw wklejasz skopiowane porady jak kobieta w srednim wieku powinna sie nosic i sa to porady dla naprawde starszych wiekiem i figura pan.
Pozniej serwujesz krotkie kiecki,spodenki i tuniki ktore wczesniej krytykowalas za bezklasowosc.
Ja też już bym wolała ten co masz.ullrike pisze:Corka wlasnie byla ze mna przy zakupie i to ona mi doradzila zeby wziac wlasnie taki jak kupilam