Po pierwsze to co widzimy w lustrze jest zazwyczaj mocno subiektywne, i na pewno niejedna 40 stka czy 50tka łudzi się że wygląda na 25 czy 35 :) a zazwyczaj jest to niestety nieprawda. Gładka skóra i jędrne ciało to nie wszystko.
Potem widzimy na ulicach takie ofiary lustra , patrz Sabrina na stronie poprzedniej :)
Po drugie forum beauty jest dla różnych kobiet, dla miłośniczek naturalnej urody także, chociaż może Cię to mocno zdziwić :) nie tylko fanki mocnego tuningu tutaj się udzielają.
Po trzecie ja mam 36 i piszę sobie tutaj, bo tutaj są babki właśnie nie skapcaniałe, inteligentne, pełne życia, (żeby nie obrażać wątku 30 stek :)) Wymieniamy swoje poglądy bez zacietrzewienia ale ze zrozumieniem dla inności każdej z nas. To sobie cenię.
Wkleiłam te zdjęcia bo taki jest mój ideał kobiety po 50 i tak właśnie chciałabym wyglądać. Nie wykluczam tuningu, zresztą moje wklejone powyżej "idolki" zapewne niejedno mają zrobione (no może wyłączając Meryl ). Ale to wszystko ma klasę, smak, te kobiety są seksowne, naturalne, a nie na siłę odmłodzone, silące się na coś czy coś innym udowadniające...
To że piszę na forum beauty nie zobowiązuje mnie chyba do jedynie słusznego poglądu na sprawy urody :)
dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Ps. bardzo lubię grzebać w ziemi, pielęgnować swoje kwiatki na tarasie a nawet o zgrozo czasem skosić trawinik
nie wiedziałam że to uwłacza mojej kobiecości i odbiera mi seksapeal