Jak mija nam dzień? cz.5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.5

Post autor: marta2454 » 01 lut 2010, 11:29

witam wszystkich !!!
Gosiaczek ale się uśmiałam z tych wafli i sztyftów
wczoraj wieczorkiem zachciało mi się oglądac film nie pamiętam tytułu polskiego ale bardzo wzruszający film o historii dwóch sióstr ,jedna była chora na raka ,wiecie co chyba morze łez wylałam (pleure (pleure (pleure (pleure (pleure (pleure a teraz mam oczy takie napuchnięte że szok
prawie nic nie widzę
a mój to się śmiał ze mnie że ja prawie cały film przepłakałam ,to co ja zrobię że ja taka uczuciowa jestem
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 01 lut 2010, 13:10

ola , musiałam zabrać kompa - przecież muszę wiedzieć co się dzieje na różowym ale teraz jestem taka smutna i zarazem wku.... bo moja mała się rozchorowała w nocy dostała temperatury i dodatkowo ma biegunkę teraz właśnie zasnęła bo w południe znowu dostała temp.
co do bucików to takie , bo ja juz myslę o lecie
upload/1265026391_DXL805_73858_09090_99_9999.jpg
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 01 lut 2010, 14:28

O eniii współczuję, że maleństwo masz chore, to pewnie jakieś grypsko (triste No to zdrówka jej życzę, tej Twojej Kruszynce (kiss
Co do butów to widziałam je w HM i są świetne i chyba były jeszcze zielone, różowe...coś mi się tak wydaję (clin
Ja przymierzałam takie brązowe, na obcasie, ale nie wiem, czy są na necie..ale nie kupiłam, bo stwierdziłam, że później przyjdzie cała masa butów, no ale znając życie będzie tak, że jak już stwierdzę, że te brązowe są super, to już ich nie będzie...Eeeee szkoda gadać (clin

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 01 lut 2010, 14:40

Fajne te butki, takie w sam raz do biegania latem i wiosną. Ja wczoraj kupiłam w H&M fajne okulary i nawet śmiałam się z babką która stała na kasie, że dopiero luty a tu wszyscy okulary kupują i też jej powiedziałam, że jak fajne to trzeba brać, bo przyjdzie słońce to mi się np. nic nie spodoba.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 01 lut 2010, 14:43

enii strasznie szkoda ze dzieciaczek ci sie rozchorował, zycze szybkiego powrotu do formy.. (sun

ola może ja przegapiłam jakieś info ale wiadomo juz co z twoim mieszkankiem...???

kurde jaki dzisiaj pochmurny dzień , jakis taki smutny nie wiem czemu... (triste
bożę musze dzisiaj ugotowac zupke ogórkową z ziemniaczkami bo oszaleje
, takie mnie w pracy naszły smaki , ze sie chyba zaraz zwolnie i pojade gotować... (mdr
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 01 lut 2010, 15:00

Dzięki dona, że pytasz, co do mieszkania to wiemy tyle, że cena wzrosła, bo były tzw. koszty ukryte, o których nikt nas wcześniej nie poinformował np. parking miał być w cenie mieszkania, a nie jest i kosztuje 50% więcej niż normalnie w mieście, w którym mieszkamy...i trochę się tego jeszcze nazbierało. No, ale zobaczymy jak będzie.
Jak to mówi moja znajoma: Życie nie daje nam tego, co chcemy, lecz to, co dla nas ma...
Więc reasumując jeżeli z tym mieszkaniem nie wypali tzn. że nie miało być nasze i tyle (clin

Pozdrawiam (kiss

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 lut 2010, 15:57

enii ty nawet na urlopie myślisz o zakupkach (giggle (giggle ,fajne te buciki i wyglądają na wygodne
życzę twojej niuni szybkiego powrotu do zdrowia

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 lut 2010, 16:40

chyba też sobie zmienię w komórce przypomnienie o tabletkach na "przygarnij kropka' :badgrin:
A mi jak dzisiaj wracałam do domu z pracy, to tak zaczęła krew z nosa lecieć, że mi chusteczek brakło :doubt: Chyba pierwszy raz w życiu krew mi z nosa leciała, i to strumieniami :roll:
W sumie jeszcze trochę leci, ale już nie tak dużo... Dziwne.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 01 lut 2010, 16:46

dzieki dziewczyny , marta ja cały czas myslę o zakupkach ;) a teraz siedzimy obie w domku a reszta fajnie sie bawi , ona cały czas ma biegunkę i silną temp. nie wiem co to bedzie
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 01 lut 2010, 17:17

enii kup w aptece smecte dla dzieci ,moim dziewczynką ona pomaga !!!!przynajmniej biegunka minie i mała nie będzie się tak męczyć
Aguu musisz być osłabiona że ci się krew z noska puściła

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”