Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: ullrike » 18 maja 2014, 11:28

zorientowac sie tylko musisz marena czy baza zabiegowa jest dobra a reszta no to co kto potrzebuje.Ty tanczyc nie lubisz to moze dla ciebie byc i dziura bez dyskotek,Jako baza wypadowa Kamien jest bardzo ladny ale maly faktycznie bylam widzilam.
Ja bym zrobila tak jesli oczyywiscie jesli zabiegi sa fajne to bym nie zmieniala.Tylko poprosila meza zeby mnie zawiozl z calym majdanem a sam wrocil pociagiem.A mi zostawil samochod i pozwiedzalabym przepiekne tam niedalekie miejscowosci Miedzyzdroje ,Wolin ,Swinoujscie ,Szczecin ,Miedzywodzie,Dziwnow to podstawa.Do niektorych po kilka razy smignac bo na jeden raz sie nie da.
Ale to wszystko co kto lubi i czego w sanatorium szuka.

Redakcje pudelkow ciagle te same monstra pokazuja,mogliby raz cos rzeczywistego pokazac na nie dla operacji plastycznych.Dla mnie to jest przypadek Racewicz ktora fatalnie wykorzystala wdowi grosz i wyglada teraz paskudnie ze zmasakrowanym nosem.

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 18 maja 2014, 11:41

Sabrina pisze:Wszystkie przed wygladaly lepiej
Sabrina, każda z nas 10-20 lat temu wyglądała lepiej (smirk a taki rozrzut a może i większy, mają te zdjecia.
Tu wybrali osoby, które przeholowały z wypełniaczami, liftingami i innymi operacjami i dlatego mamy takie maszkarony

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 18 maja 2014, 13:57

Cytat:
Wszystkie przed wygladaly lepiej
http://pudelekx.pl/te-gwiazdy-przesadzi" onclick="window.open(this.href);return false; ... eria-26265

Nie, Alexa Ray Joel wygląda lepiej po.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 maja 2014, 21:04

Osbourne też.......
zadowolona

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 19 maja 2014, 10:51

Marena poczytaj:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=3&t=3401" onclick="window.open(this.href);return false;
troche nie fajnie np. ze posiłki są zamawiane - brak kuchni, daleko do sklepów, morza itp.
jak masz szance zmień sobie na Ustroń Gorski (Róza-Zus) piekne okolice, zawsze znajdziesz dla siebie zajecie, i rehabilitacja na bardzo wysokim poziomie a to chyba Tobie jest potrzebne. Poza tym po rehabilitacji zostanie Ci niewiele czasu (giggle
Miałam powazny problem z barkiem i kregosłupem jezdziłam do Ustronia kilkanascie razy, nie znam lepszej bazy zabiegowej.
Byłam w sierpniu w Polanicy, no coź piekne miasteczko, przejdziesz i zwiedzisz przez 2 dni, zabiegi słabe, miałam szczęście jesli chodzi o zakwaterowanie byłam w 1 (hotelowej). Czasu wolnego miałam bardzo duzo, więc po kilku dniach zorganizowalismy grupę wspólnych zainteresowań i zwiedzaliśmy okolice, zagranice, i było super.
Nie traktowałam tego jako pobyt rehabilitacyjny ale raczej jako fajne wakacje.
Natomiast w roku ubiegłym byłam w lipcu w Kołobrzegu, pogoda była wymnarzona, równiez miałam piękna słoneczna jedynkę, nastwiona byłam na intensywną rehabilitacje po złamaniu reki, wiec zabiegów miałam mnóstwo w tym równiez płatne.
Doprowadziłam prawą reke prawie do stanu normalnego, hura (rofl
Moze rzeczywiscie spróbuj porozmawiac z paniami w Zus-ie, czasem sa bardzo miłe, moze masz w sierpniu duzo zleceń? moze masz lipiec mniej "pracowity" lub wrzesien (w Ustroniu cudny) (giggle

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 maja 2014, 11:26

Dana dzięki, ale to już po zawodach, najbliższy termin to był ten Kamień, następny Kołobrzeg na październik, mnie lekarz zalecił morze...i tu nie wielki wybór, na koniec października było jeszcze Sobieszewo koło Gdańska, byłam tam, dziura jakich mało, a byłam w lipcu to w październiku bym chyba umarła z nudów...pojadę gdzie mnie rzucił los, trudno, a może te osoby co to pisały to przyzwyczajone do hoteli 5*, większość tych ośrodków z ZUS to wczesny Gierek, napiszę relacje jak już tam będę. Tak jak pisze Ulka okolica ładna, to może jakąś grupą będziemy jeżdzić ,a jak nie to sobie wsiąde w busa i na cały dzień pojadę do Międzyzdroi, np w sobote lub niedziele, patrzyłam na mape , ośrodek nad jeziorem, aby zabiegi były ok, odpocznę i się odstresuje....najgorsza to podróż....10 godzin prawie....Najchętniej to bym śmignęła samolotem, ale sprawdzałam na necie to nie ma połaczeia z lotniska do miasta Goleniów, podane tylko prywatne taksówki za 100-150 zł, więc zostaje pociąg do Szczecina a potem bus.

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 19 maja 2014, 13:26

marena zerknij na stronę PKS Szczecin, maja kursy z Goleniowa do Kamienia, PKP też ma.
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 20 maja 2014, 20:33

cyryl-bea pisze: wynaleziono i o dziwno juz nawet niektorzy stosuja jakis preparat ktorym sie ostrzykuje cala twarz jak mezoterapia i on likwiduje plamy a nawey wiecej wrownuje koloryt znaczy tam gdzie za malo pigmentu dodaje tam gdzie za duzo odbiera - preparat poki co ma swietne recenzje
DAWAJ CYRYL TU ZARAZ NAZWĘ. NO.
Bo ja nawet zwisy jakoś ścierpię, byle nie plamy. Każdy ma jakiegoś hopla.

Marena, ja byłam w Kołobrzegu w zeszłym roku przełom listopada i grudnia. Coś się tak na to lato uparła? Ty wiesz co to będzie? Wrzaski i wycie dzieci. Nigdzie się nie ruszysz bo tłumy. ja bym ten Kołobrzeg z pocałowaniem ręki w październiku czy listopadzie wzięła. Tam cały rok jest gdzie łazić.

Na mnie ZUS się wypiął w tym roku. Pewnie stwierdzili, że trzeci raz pod rząd to przesada. Kazali "donieść" inne choroby (giggle . No chorób by się znalazło, ale czasu nie mam po lekarzach chodzić. I w sumie to mi ulzyło, że z sanatorium nici, bo będę miała pracowite lato w mieście.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 maja 2014, 18:24

Dzisiaj oglądałamciekawy reportaż jak w Angli odbierają rodzcom dzieci za "znęcanie się".Jeśli małe dziecko zawiozą do szpitala ze złamaniem i rodzce nie potrafią wytłumaczyć jak to się stało, to zaraz opieka społ.odbiera dziecko. Naukowcy zaczeli analizowaç i okazało się , że natkom w ciąży i ich dzieciom brakuje wit.D, mają krzywicę a kości czascki tych dzieci były cienkie jak papier. Wszystko przez filtry.
zadowolona

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 24 maja 2014, 18:57

babina7 pisze:Wszystko przez filtry.
Chyba raczej przez brak słońca i mgły (smirk W lipcu nie widziałam nikogo na plaży ani tam, ani w Szkocji, ani w Irlandii,
a nie, sorry...widziałam jednego młodzieńca, który wszedł do wody w piance...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”