Od lat mnie namawiała na wizytę u niego a ja ciągle odwlekałam...
Moderator: Zespół I
ja tez dostalam takie ulotki i nie bylo to przyjemne, ale konieczne, zeby wiedziec co mi szkodzi a co pomaga.babina7 pisze:Nie ufam!!! Wszystko sama sprawdzam. Widzisz jak zamiast cm napisał milimetry? No co tam , drobna pomyłka.........
U koleżanki stwierdzili zwyrodnienie plamki żółtej. Dostała ulotki jak zyć ze slepotą....Zasłabła i dobrze, że nie wykorkowała. Poszperałam w necie i znalazłam gdzie leczą....Drogo ale juz 5 lat nic sie nie pogarsza.
Pewnie, że nie szukamy na plotkarskich portalach ....
racja . Moj tata ma 75lat. Jest po op kolana, ma bajpasy(nie wiem jak to się pisze) kilka lat temu miał wycinanego guza klatki piersiowej, potem sztuczne biodro, pół roku temu tytanowy bark. Jeździ na ryby, wakacje i dalej korzysta z życia. Mówimy na niego Robocop :) Jest też druga strona tego medalu...niebieska pisze:i co to za mowa, ze 20, 30 lat to juz sie nazyjesz, ullrike, taka babke czeka jeszcze duzo zyciowych przyjemnosci i starszym wieku, dziadkow do amorow, kawek do wypicia z kolezankami, przyjacioleczek do obgadania, ksiazek do przeczytania, no cos Ty, apetyt rosnie w miare jedzenia i zyc zawsze sie chce.
a jak sie nie chce to znak, ze czlowiek chory.