Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: niebieska » 06 paź 2012, 16:47

nasze laski rzadza, nie ma co (yes)
obie mozecie blogi modowe zakladac.
co do tego pierwszego bloga, to jesli zwykle jestem pierwsza do krytyki, to tym razem chcialam wziac w obrone.
moze i nie rzucaja na kolana te ubrania, ale w porownaniu z tym co chodzi po ulicach sa swietnie.
polska kobieta po 50 na ogol jest straszydlem bez plci.
gdyby wszystkie panie trzymaly chociazby ten blogowy poziom byloby pieknie.
nie ma co porownywac nas z forum do innch pan, bo to inna kategoria juz na starcie.
jak znajde chwile zerkne na drugi link.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 06 paź 2012, 18:37

Teraz dopiero zobaczyłam tą babke w niebieskiej kiecce. TO DOPIERO JEST MASAKAR!!!
I kiecka porazka [sory Ullrikę,moze na córce wyglada inaczej,ale na tej fotce jak z taniego wiejskiego bazarku] I ta podstarzała "dama" z obwislymi ramionami i kolanami (headbang
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 06 paź 2012, 20:13

najbardziej porazkowe w tych stylizacjach sa buty i torebki.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 paź 2012, 20:52

Chcę wywalić zdjęcia i nie mogę!!!!! (envy . Klikam w moim koncie załączniki i mam komendę, że nie dawałam żadnych plików.....Proszę moderatorkę o usunięcie zdjęć wczoraj w nocy wklejonych..
zadowolona

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 06 paź 2012, 21:12

niebieska masz racje torebki sa tez paskudne.O butach juz pisalam.
babina7 zostaw te ladne zdjecia z toba,nie masz sie czego wstydzic,sa poprostu bardzo ladne z piekna kobieta.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 paź 2012, 22:17

Buty tej blondynki mi się podobają. Te różowe , a szczególnie drewniaczki. Lubię buty na szerokim obcasie. Całe lato chodziłam właśnie w tych co na zdjęciach {chociaż do jasnych spodni nie bardzo pasują....} , ale są tak wygodne, że nawet na szczyt góry zamkowej w nich się wdrapałam. Chyba zamówię sobie drugie w jaśniejszym kolorze, nawet do ogrodu się przydadzą/
upload/1349554308_501543.jpg
to jest Bata i oni robią na moje stopy. Wczoraj kupiłam czarne balerinki {na małym obcasiku w Venezi i kurcze pięta mi spada... a miałam gołe stopy ,w pończosze mi spadną....
Na tym zdjęciu na leżaku mam z Kazara. Jest pasek na pięcie i to jest masakra! Co 10 kroków muszę go podciągać. Nie da się w tym chodzić, można tylko leżeć na leżaku (giggle
Przeczytałam jak ta starsza krytykuje najmodniejsze buty.Takie trampki z wewnętrzym koturnem. Nie kupię sobie takich butów ale dla młodych i szczupłych {dla Uli jeszcze też, bo ma smukłe nogi}. Może i noga wygląda jak kopytko ale to jest fajne.Raz jest kopytko, raz dłuugi nosek.Przecież to zabawa. Jak traci się dystans do mody , to chyba zaczyna się mentalna starość.
Ta blondynka ma 40? Myślałam , że 50 + z poczuciem humoru skoro ma taka fryzurkę.. Niestety tusza postarza .
zadowolona

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 06 paź 2012, 22:56

babina to wyrzuc do smietnika te buty z Kazara albo do czerwonego krzyza (giggle .Moze i ladne, ale jak napisalas nie praktyczne? to w (mooning z nimi.Ty masz sie dobrze w nich czuc a nie myslec,gdzie tu by stanac i buciki poprawic na stopie.Ja juz sie nauczylam,jak gniecie i nie wygodny to nawet do Polski dla biednych nie wioze,wyrzucam do czerwonego krzyza i niech sie Szkopy mecza (giggle Kiedys za czasow Komuny musialysmy sie meczyc w za duzych butach,albo za malych,bo tylko takie mozna bylo dostac.Kupywalo sie takie jakie byly,bo inaczej dupa zimna!Te buciki ,ktore chcesz sobie kupic sa 100% wygodne,moja znajoma je nosi w pracy.Caly dzien w nich zasuwa i nigdy nie narzeka.
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 paź 2012, 23:09

ale one są taaakie piękne! (giggle .Skórka jak pergamin i mięciutkie.Dałam za nie { a właściwie to mąż, bo on mnie namówił) ponad 4 stówy (headbang .
Te od Baty są teraz przecenione , to chyba sie skuszę. Kupię spodnie w tym kolorze i mi wydłużą nogę. jak nie ma róznicy w kolorze buta i nogawki, to noga jest dłuższa. Szukam teraz butów nude .
Dodawałam zdjęcia przez <download photo> czy jest inny sposób skoro wyswietla mi sie "brak załączników"?
zadowolona

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 07 paź 2012, 00:16

O kurcze,tyle kasy?To ratuj je.Moze bez paskow,jako ladne klapki z obcasikiem,mozna by bylo nosic?
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 paź 2012, 00:38

już kombinowałam ale jak wytnę, to będzie slad. Musze zapytać szewca, czy dałby radę usunąć i zrobić klapki albo doszyć cieniutki pasek do zapięcia w kostce....Tylko, że nie lubię zapinać butów wolę w nie wskakiwać... (giggle

Parę zdjęć wrzuconych i jak sie nam wątek ożywił!!!
Moderatorki, prosze jednak o usunięcie moich fotek z 20 strony
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”