Moderator: Zespół I

...ale ja chcę na Akademie...Dominicana pisze:Val moja mama pracuje w szpitalu w Redłowie i mówi ze pielęgniarek tam jest jak na lekarstwo bo prawie codziennie jakaś porzuca prace wiec jak chcesz to coś Ci tam załatwimy :lol: i może jakiegoś sexi doktorka do pary na obchody :lol: :lol: :lol:
lajtowo w tym sensie ze w Niemczech gdyby sie uprzec to do czasu sesji i egzaminow mozna nic nie robic i miec wakacje, tyle ze trzeba chodzic i podpisywac liste obecnosci na zajeciach. sa tego pewne plusy ale jednak (nigdy nie myslalam ze to powiem!!) wole nasz polski system szkolnictwa tj. typowa szkolka: wejsciowki, kola, ciagle podwyzszony poziom adrenaliny we krwi itd :twisted: musze miec bata nad soba bo inaczej to ciezko mi sie do czegokolwiek zabrac i zostawiam wszystko na ostatnia chwile i ledwo sie wyrabiam :? no ale nie bede narzekac, bo za rok wracam do Polski i pewnie nie raz z nostalgia bede wspominac pobyt w NiemczechDominicana pisze:aniouek co to znaczy lajtowo w Niemczech![]()
sorki ze jestem taka niewyzyta w tym ale ten temat to moja pasja :lol: 8)
to Ty musisz super znać język, rany ja sobie nie wyobrażam studiować medycyny po niemiecku :lol: po polsku to juz dla mnie hardcore :?![]()
ohh jak Ci zazdroszcze![]()
milo mi ze nie jestem sama! :D zapomnialam wspomniec ze tez jestem z wydzialu lekarskiego - wina pospiechu a nie lekcewazenia innych wydzialow ! :)Josie M pisze:ja studiuje medycyne na wydz. lekarskim (4 rok)
planuje sie zapisac na kurs jezyka migowego i mysle o laryngologii
mnie tez miłoaniouek pisze: milo mi ze nie jestem sama! :D

...ooo... jak na Akademie, to idziemy razem... :lol:Dominicana pisze:ja musze sie konicznie wybrac na dni otwarte do AM bo mnie to wszystko tak interesuje :twisted:

Pielegniarka to Ty bys chciala zostac, by takiej jednej glupiej pielegniarce nastukac.... :rock:Valentina pisze:...myślę... :? ...że mogłam zostać pielęgniarką......: