Moderator: Zespół I

trafione w sednoullrike pisze: A1 jest bardzo bardzo bialy ,wg mnie to az za sztucznie wyglada.
mozna sobie mowic ze teraz taki trend jest na olsniewajaco biale zeby ..ale dla mnie to tak samo jak jest trend na wymalowane smola brwi czy rybie pyszczki.
Chce miec zeby ladne ,jasne ale o kolorze ktory wystepuje w przyrodzie.a nie w fotoszopach.
dokladnie tez o tym samym myslalam,ze holywodzka biel wyglada w starszej twarzy jak sztuczna szczeka i efekt przeciwny do zamierzonego - obciachowo postarza zamiast odmladzac.Sabrina pisze: Poza tym w naszym wieku śnieznobiałe zęby wygladały by ja proteza i tego panicznie sie bałam i chciałam uniknać.
ullrike ja jestem całkiem nieruchawa bo trzecia płytka chodakowskiej dobiła mnie na cały tydzień ale liczę ze z pierwszą nie będzie tak źleullrike pisze:nie zalamuj mnie Turek ,bo mi wlasnie o ten fat na brzuchu chodzi .wszytskie moje nadliczbowe kilogramy tam sie wlasnie mieszcza,no i liczylam na to ze jak zjade do 57 kilo, to bede cudownie szczupla w brzuchu.
Ejchyba nie tak calkiem jestes nieruchawa skoro na plytke Chodakowskiej sie porwalas,wiec moze i dobrze ci ten kalulator wyliczyl ze w brzuchu masz ilosci sladowe ilosci tluszczu.
mam plan najpierw 57 kilo i zobacze co z brzucha zostanie ,jak bedzie marnie to zrobie plastyke brzucha porzadna.