Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: beata-malgorzata » 13 wrz 2012, 16:30

Ladny usmiech . Super zabki . Mozesz smialo reklamowac prace dntystki .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 wrz 2012, 17:20

Sabrina duzo lepiej to teraz wyglada ,zabki wieksze blyszczace ,niezjedzone.
ja caly czas dumam nad doborem kolorw.No i dalas mi do myslenia
piszesz ze masz kolorystyke zroznicowana.
A u mnie facet powiedzial ze moj kolor to D2 co jest kompletna bzdura bo jak jeszcze z kwasna mina zaakceptowalam ten kolor u niego w gabinecie tak w swietle dziennym i na zdjeciach widze ze to D2 jest kompletnie nietrafione.Tymczasowki zdecydownie sie odcinaja od moich zebow ciemniejszym kolorem.
Sa poprostu duzo ciemniejsze wpadaja w siny odcien .i gdy dojdzie do oststecznego dobierania koloru to u technika jestem gotowa spedzic caly dzien i nie dam sie splawic poki nie uznam ze kolor jest dobrany idealnie.
A1 jest bardzo bardzo bialy ,wg mnie to az za sztucznie wyglada.
mozna sobie mowic ze teraz taki trend jest na olsniewajaco biale zeby ..ale dla mnie to tak samo jak jest trend na wymalowane smola brwi czy rybie pyszczki.
Chce miec zeby ladne ,jasne ale o kolorze ktory wystepuje w przyrodzie.a nie w fotoszopach.
Tymbardziej ze ja nie wymieniam calego swojego uzebienia a tylko trzy przednie zeby wiec musze sie dopasowac z nimi do swoich pozostallych wybielonych .
I co tu zrobic?
C1 czy B2??..te D2 odpada

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 13 wrz 2012, 19:52

Sabrinko, ząbki masz śliczne, kolorystycznie i kształtem. Bomba!!! wyglądają mega naturalnie!!! To naprawdę kolor A1???
Możliwe, że będzie Cię bolała górna warga od środka, która jest nieprzyzwyczajona do dłuższych zębów, ale to kwestia kilku dni.
Ciekawe jak z trwałością, oby wytrzymały jak najdłużej.

Ullrike, masz rację, walcz o dopasowany kolor! Ja wyszłam z porcelaną o ton ciemniejszą od swoich zębów (nawet nie wiem jaki mam kolor, tzn, symbol :/ ) i teraz bardzo żałuję.
Moja dentystka twierdzi że użyła najjaśniejszego ale żeby nie było tak sztucznie zamontowała na ciutkę ciemniejszym cemencie i wyszło jak wyszło.
ullrike pisze: A1 jest bardzo bardzo bialy ,wg mnie to az za sztucznie wyglada.
mozna sobie mowic ze teraz taki trend jest na olsniewajaco biale zeby ..ale dla mnie to tak samo jak jest trend na wymalowane smola brwi czy rybie pyszczki.
Chce miec zeby ladne ,jasne ale o kolorze ktory wystepuje w przyrodzie.a nie w fotoszopach.
trafione w sedno (nod
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 wrz 2012, 20:01

Ja powiedzialm dentystce,ze nie chce miec snieznobiałych tym bardziej ze doł zostawiam w swoim odcieniu. Poza tym w naszym wieku śnieznobiałe zęby wygladały by ja proteza i tego panicznie sie bałam i chciałam uniknać. Powiedziala,ze bede miala jedynki jasniejsze o 3 tony 2 o dwa,trójki o jeden wiec nie bedzie rzucajacej sie w oczy róznicy. Zapytałam jaki odcien bede miała. Powiedziała,ze mój odcien zebów wpada w żółć i w tej tonacji je zrobi czyli A i B ,Ci D wpadaja w niebieskie. Moje jedynki nie są snieżno białe i troche nie chce mi sie wierzyc,ze to A1,moze cos zle zrozumiałam. Tak czy siak kolor maja bardzo fajny bo nie sniezno biały.

Edit;
Ulla 10 jednoczesnie wysłałyśmy:) Wlasnie napisałam,ze nie chce mi sie wierzyc,ze jedynki to A1,bo nie sa śnieżnobiałe.
Mąz przyszedł teraz do domu i mówi -No pokaż ! I POWIEDZIAL ZE NIE WIDZI RÓZNICY (giggle i bardzo z tego powodu sie ucieszylam,bo to tak jak z liftem -niby ładniej sie wyglada,ale nikt nie wie dla czego hahah (giggle
Jestem mega zadowolona i ciesze sie ze sie zdecydowałam. dopiero jak mi dentyska na koncu pokazała fotke moich starych zębów i od razu fotke nowych,to mi szczeka opadła,bo taka róznica. Ja to widze,mąz nie,ciekwe co powie córka jak wróci do domu. (clapping błam sie ze bedą chropowate,ale są gładziutkie świecące,super (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 wrz 2012, 23:14

spectro4.jpg
Sabrina pisze: Poza tym w naszym wieku śnieznobiałe zęby wygladały by ja proteza i tego panicznie sie bałam i chciałam uniknać.
dokladnie tez o tym samym myslalam,ze holywodzka biel wyglada w starszej twarzy jak sztuczna szczeka i efekt przeciwny do zamierzonego - obciachowo postarza zamiast odmladzac.
Wiadomo ze takie zeby nie robi sie na rok czy dwa tylko maja starczyc conajmniej 20 lat jak niedosmiertnie.

Ulla z symbolami kolorow zebow to jakos roznie jest ,zalezy od producenta maja w gabinetach rozne probniki i odmienna numeracje .
ten najpopularniejszy to vita ..a ja gdy wybielalam zeby to babka podala mi calkiem inny numer koloru moich zebow wyg probnika beyonad niz ten A B C czy D
najlepiej to byloby jakby,komputerowo dobrac kolor i niechby protetyk wg takiej mapki zrobil zab.
spectro4.jpg

haha edytuje bo zerknelam do ksiazeczki z gabinetu gdzie wybielalam zeby i tam okreslono moj kolor jako M2 (nerd
i znalazlam taki link
http://www.dentsply.pl/index.php/content,450/" onclick="window.open(this.href);return false;
czyli moje M2 to jest A2 (rofl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 14 wrz 2012, 07:51

Sabrina super ząbki, bardzo naturalne, miałaś tyle strachu, a tu już po wszystkim i do tego taki fajny efekt.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 14 wrz 2012, 08:22

Sabrinciu pieknie masz zrobione zabki.Naprawde super (yes)Mozesz sie teraz usmiechac bez konca,od ucha do ucha!!!
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 14 wrz 2012, 09:30

woow super ząbki naprawdę zmiana kolosalna (yes)
ullrike pisze:nie zalamuj mnie Turek ,bo mi wlasnie o ten fat na brzuchu chodzi .wszytskie moje nadliczbowe kilogramy tam sie wlasnie mieszcza,no i liczylam na to ze jak zjade do 57 kilo, to bede cudownie szczupla w brzuchu.
Ejchyba nie tak calkiem jestes nieruchawa skoro na plytke Chodakowskiej sie porwalas (giggle ,wiec moze i dobrze ci ten kalulator wyliczyl ze w brzuchu masz ilosci sladowe ilosci tluszczu.

mam plan najpierw 57 kilo i zobacze co z brzucha zostanie ,jak bedzie marnie to zrobie plastyke brzucha porzadna.
ullrike ja jestem całkiem nieruchawa bo trzecia płytka chodakowskiej dobiła mnie na cały tydzień ale liczę ze z pierwszą nie będzie tak źle (giggle
a z tym fatem na brzuchu to ja mam taki problem że nawet jak naprawdę chuda jestem to tam i tak zawsze coś zostaje

liczę że cwiczeniami się z tym problemem rozprawię, póki co wymiatam się inuliną w mleku, i po pierwszym tygodniu 2 kg mniej (rofl brzuch zdecydowanie bardziej płaski i do ludzi (giggle
ciekawe jak po drugim tygodniu mojej dietki inuliowej jutro wskakuje na wagę (whew

a i odezwali się do mnie z tego wydawnictwa co podała wiosna, szkoda że po czasie jak przepłaciłam już na alle
cena takiego numeru shapa płytą u nich 17 zł także jak ktoś ma ochotę to można zamawiac tyle że okres oczekiwania to 3-4 tyg

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 14 wrz 2012, 17:49

Sabrina super masz te ząbki ,o jaka szkoda że ja nie mieszkam ,w pobliżu Krakowa ,
Naprawdę śliczne ,duża różnica ,piękny uśmiech (yes)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 15 wrz 2012, 08:17

Turek poczytalam o tej inulinie?
powiedz blizej jak to wyglada ,czy mozna uzywac tego preparatu jako dodatku do kawy z mlekiem np?
gdzie kupilas ?przez internet?
Ty jestes szczuplak i zgrabniocha ,grzeszysz normalnie narzekajac :) moge sie z toba na brzuszki zamienic hehe (rofl

boze jak ja nienawidze swojego brzucha,wciaz sie za niego lapie i ten tluszcz mnie dobija.
juz przemysluje jakby to zorganizowac jego wychlastanie ,bo najgorzej to sie wlasnie zebrac ,i zeby w pracy nie bylo skandalu z powodu nieobecnosci...to jest najgorsze.
musialabym sprezyc sie zalatwic dwa tyg zwolnienia w trakcie ktorego wychlastac w trzyncu brzuch i i przy okazji wolnego zrobic nowe zabki w szczecinie.
wszytsko to logistycznie zegrac.
Chyba zadzwonie do Furmanka i spytam o konkretny termin na listopad

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”