Allegro, Buyvip ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 28 lut 2006, 18:18

rejestrujesz się maila dostajesz do godziny wtedy juz mozeesz kupować ale nie mozesz kozystać z opcji kup teraz ani tez brac udziału w aukcji na godzine przed jej zakończeniem, w ciągu tygodnia dostajesz liscik od allegro poczta z kodem aktywacyjnym wpisujeszgo w swoje dane i masz pełna aktywacje :D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
21.02.2006 - Dr. Skupin 325cc okrag³e

Awatar użytkownika
reni
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: reni » 01 mar 2006, 08:27

HEJKA!
Dzieki KIFKA ale ja nie dostalam wlasnie tej odpowiedzi juz 2 tygodnie . Tak ze nadal nie mam kodu aktywa...... i niewiem czy mam donich napisac i przypomniec sie , /zapomnieli o mnie/ :cry:

Awatar użytkownika
aniamaja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aniamaja » 01 mar 2006, 13:37

Hej!
Do dwóch, trzech tygodni to norma, czekaj ciepliwie, oni mają duzo zgłoszeń non-stop, dlatego to się tak przeciąga.
Pozdrowki
A

Awatar użytkownika
kifka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kifka » 01 mar 2006, 14:06

Mój mąż założył sobie konto na allegro w piątek dzisiaj dostał koperte z kodem, ja również nigdy nie czekałam dłużej niż trzy cztery dni, moim zdaniem powinnaś spróbować jeszcze raz :D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
21.02.2006 - Dr. Skupin 325cc okrag³e

Awatar użytkownika
reni
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: reni » 01 mar 2006, 16:58

Dziewczyny bardzo dziekuje , uzbroje sie w cierpliwosc do pewnego czasu a potem jak nadal nic nie bedzie to zrobie rewolte w Allegro :twisted: :!:

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 03 mar 2006, 15:31

Tez kupuje czasami na allegro. Zazwyczaj to sa jakies ciuszki , kosmetyki albo plyty cd. Ostatnio kupilam algi morskie (japonskie krzysztaly) i jestem naprawde zadowolona :)

Awatar użytkownika
Claudia*
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Claudia* » 04 kwie 2006, 13:12

nimeesha, właśnie też się zastanawiałam nad tymi japońskimi kryształami - mogłabyś coś więcej o nich powiedzieć? Pod jakim względem jesteś z nich zadowolona? 8)

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 04 kwie 2006, 22:34

Licytuję właśnie sukienkę na Allegro i mam wrażenie, że w sztuczny sposób jest podbijana jej cena. Weszłam wczoraj kiedy cena wynosiła 76,-. Podaję swoją propozycję: 78,- ( nie ma co szaleć, myślę, bo jeszcze 7 dni do końca aukcji ), a tu pojawia się informacja, że ktoś, powiedzmy, Nowak, podał wyższą, tj. 79,- i trzeba go przebić, żeby zalicytować. Ok, podwyższam do 80,-, a tu znowu informacja, ze trzeba podać wyższą, bo Nowak przebił proponując 81;-, co w ogóle na tej liście ofert kupna nie było wcześniej ujęte. Znów podbijam stawkę, i znów info: Nowak zaproponował wyższą. Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby nie fakt, ze propozycja ceny Nowaka jest z datą 31 marca, a cała ta przepychanka miała miejsce wczoraj, 3 kwietnia. Póki co, cena stanęła na 96,- po tym, jak zaproponowałam 95,-. Bez względu na to, jaką rzucam cenę, Nowak jest zawsze o 1,- do przodu. Coś mi tu nie gra...Powiedcie, proszę, czy ostatnia propozycja ceny tego, który prowadzi w licytacji nie powinna być ujęta zanim ktoś nowy nie wejdzie i nie zaproponuje wyższej? Chyba zaraz znowu podwyższę, zobaczymy co na to Nowak...
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 04 kwie 2006, 22:41

Eddie- bo twoj Nowak dał np 150 zł i za niego podwyzsza cene automat- ja tak robie, gdy chce wygrac aukcje, to w ostatnich sekundach podbijam np o spora kase, bo nikt nie zdazy mnie zawyczaj wtedy przebic.
wiec np Ty dajsz 100, a ja dałam 150, ale podwyzsza sie automatycznie tylko o np 1 zł, (a powyzej 100zł chyba o 2,50), czyli wyjdzie, ze ja dałam 101, potem ty zalicytujesz np 110 i automatycznie wchodzi moja cena 111-tak długo az mnie nie przebijesz czyli nie dasz 151.
Mam nadzieje, ze wiesz juz jak to chodzi.

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 04 kwie 2006, 22:45

Acha-oczywiscie ty nie wiesz jaka jest moja maksymalna stawka, ktora zalicytowam, wiec czasem to nieżle wciaga.
A z licytacja poczekaj na koniec, bo teraz niepotrzebnie podbijasz sobie cene! Jak zobaczy to ten cały Nowak tez moze podac wyzsza kwote, o ktorej znowu nie bedziesz wiedziec.
Potrzebna jest pewna strategia, ale trzeba troche potrenowac;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”