Kwiatuszku ja oferte Dminikany zobaczyłam w programie telewizyjnym Podróże TV.
Zadzwoniłam i powiedziałam,ze jestem zainteresowana Dominikaną,konkretnie Puerto Plata,bo Ponta Cana jest strasznie droga nawet i przez TV kupowana. Powiedziałam babeczce,że ceny dominikany w biurach podróży zaczynają sie od 4 tys więc jak to jest możliwe że u nich jest oferta za 2400zł ? Ona mi odpowiedziała,ze ceny u nich sa takie niskie,bo oni nie maja wynajętych lokali,maja mało pracowników,wszystko odbywa sie na telefon. Ponieważ ja już nie raz czytałam,jak takie "TANIE OKAZJE" wyglądają,wypytywałam sie wszystko. Czy mają ubezpieczenie? [w razie jak bym zleciala na miejsce i okazało sie że ten hotel nie istnieje] czy oni mnie ściągną z powrotem? Czy są wpisani to rejestru biur podróży [juz w tej chwili nie pamietam jak to dokładnie sie nazywało].
Wszystko to ta pani przesłała mi faksem. Przeczytałam to i zamówiłam wycieczke,ale najpierw faksem kazałam sobie przysłać umowe. Przeczytałam wszystko i wpłaciłam pieniądze na konto.
Potem było tak.
Chyba na tydzień przed wylotem zadzwonilii potwierdzili ze wszystko gra.Powiedzieli o której mamy byc na lotnisku w Warszawie,jak ma sie nazywać stanowisko gdzie będzie czekał na nas rezydent z biletami. Pojechaliśmy do Warszawy. Z daleka juz było widać nazwe naszego stanowiska,facet dał nam bilety i w droge.
Lot był koszmarny bo trwał długo z miedzy lądowaniem na jakiejs wyspie,żeby zatankować paliwo. Na lotnisku już czekała rezydentka z ogromnym transparentem i nazwą naszej grupy czyli Podróże TV. Zaprowadziła nas do klimatyzowanego autokaru i do holteli,w zależności gdzie kto miał wykupiony pobyt. Hotel piękny,ogromne dwa baseny,opcja All inclusive. Jedzenie przepyszne,obsługa super,kuchnia otwarta do 24 a od 24 bar z ciepłymi przekaskami do rana.
Planujemy z męzem leciec w grudniu na święta i sylwestra ale do Egiptu.
Naprawde warto przeglądać ich oferty,bo można za nie wielkie pieniądze polecieć,tak gdzie normalnie człowieka na to było by nie stać.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."