Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: babina7 » 29 sie 2013, 21:33

W połowie lipca zaaplikowałam sobie na dolnych rzęsach permanentny tusz. Miałam zdać relację....
Wytrzymał 1,5 miesiąca ale od tygodnia nie było ładnie...Planowałam go zdjąć w połowie miesiąca ale jestem cały czas na wyjeździe i dopiero wczoraj poszukałam w necie kto by mi to zmył {tu gdzie teraz przebywam}.
Rzęsy trochę urosły , a ten tusz zbił się w takie kulki.Sama chciałam usunąć niestety usunełam też rzęs kilka.
Ogólnie polecam tylko na dolne. Jeśli są doklejane górne, to fajnie, bo już nie trzeba sięgać po tusz.
Na górne jednak lepsze są rzęski doklejane. Nawet jak nie mamy czasu na uzupełnianie, to po prostu wypadną , a ten tusz się kulkuje po dłuższym czasie {sam nie odpadnie}. Nie ma mowy aby tak ładnie podkręcił i zagęścił jak doklejane.
Przy okazji odświeżyłam sobie kreski i trochę zmieniłam linię. Mam śliczne, mocno czarne i zrobione bezboleśnie!!!Jak powiedziałam, że poprzednio miałam znieczulone Emlą, to pani za głowę się złapała. Zastosowała jakiś żel, który znieczula jak zastrzyk.
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 29 sie 2013, 21:52

Babina , pokaz jak wygladaja Twoje nowe kreski .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sie 2013, 13:16

Hej Dziewczyny.
Nie odzywalam sie po powrocie z Egiptu bo nie ma co pisac. Żaluje ze pojechalam.
Upal 42 st w cieniu przez caly tydzien. Przez 3 dni mi to nie przeszkadzało-basen,plaza,plaza plaza... i tylko tyle. W 4 dobie juz byłam zmęczona tym upalem bo w sloncu bylo na bank z 45 i ile mozna lazić po plaży, morzu siedziec w basenie gdy na glowe leje sie żar. (headbang. Nudno,nie mozna bylo nigdzie wyjsc bo gdzie, jak kolo hotelu nic nie bylo,a nawet jak by bylo to niebezpiecznie,wiec siedzialysmy na tylkach w hotelu. Był spokój,zadnych zmieszek kolo nas. 2 km dalej w innym hotelu był szwgier r rodziną,i pewnego dnia przyjechalo wojsko i ogrodzilo hotel drutem kolczastym,wiec oni troche spanikowali,ale ja dowiedzialam sie o tym dopiero na lotnisku bo wracalismy tym samym samolotem.

Plaza super,może cudowne,teren w kolo hotelu piekny,bardzo rozlegly, super baseny,bylo ich chyba z 5.
Sam hotel, hmmm lata swietnosci ma za sobą i to z 25 lat temu. Hilton to byl ale bardzo dawno temu.Nie zasluguje na 4* Wszędzie widac bylo zużyte meble,w pokojach tez. Zdjecia reklamowe na ich stronie przerobione w fotoshopie,albo robione 20 lat temu. Jedzenie bardzo malo urozmaicone. Śniadanie ok -płatki,pieczywo,nutella,miód, dżem,sery,wiec mialm co jesć. Obiad i kolacja koszmar! Tylko ryz,makaron,sos pomidorowy,fasolka w sosie pomidorowym i gulasz miesny. Córka nie je miesa,a ja jem ale tam nie jadlam bo sie brzydziłam,wiec przez tydzien jadlysmy ryz i makaron polany sosem pomidorowym (no) + surówki.Byly tez jakies zupy ale wyglad mialy jak krochmal,a ta druga zupa jak by ktos mial biegunkę i walnął do garnka. Bylo sporo arabów jako gosci i oni to jedli bo pewnie znali co to za zupy.Ja sie balam.
Na kolacje bylo to samo co na obiad tylko jakies inne mieso wiec jadlysmy bulki z maslem,bo nie bylo nawet sera zóltego,2 razy był feta.
Jeszcze czegos takiego nie widzial,a nie latam na urlopy od tego roku!
Przed wylotem czytalam opinie o tym hotelu i byly rózne. Myslalam ze te negatywne to od zgrymaszonych Polaków,bo zawsze na wszytko narzekają,ale jednak okazalo się ze mieli racje.
Ten hotel mogl sie podobac osobom które jezdzily tylko na urlopy w Posce gdzie wyzywienie bylo na stołowce. Dostaly schabowego z kapustą ,rosól +kompot z jablek,wiec pewnie takie osoby pisaly ze jedzenie bylo UROZMAICONE! Hotel mogl sie podobac osobą które do tej pory nigdzie nie byly,nic nie widzialy albo lataja do 2*.
Zawsze do krajów arabskich latam do 4* albo 4 i poł i wiem jak ma wygladac hotel 4* i jak ma wygladac jedzenie. Zawsze bylo super! W Egipcie bylam 3 razy i zawsze jedzenia bylo tyle ze nie wiadomo bylo co nakladac na talerz i to dania bezmięsne! Hotele byly boskie,pokoje piekne.
Jedynie co bylo pyszne to ich wypieki. Babeczki,musy czekoladowe,galaretki,no i hałwa,wiec jadlam jak świnia (giggle

Ten wyjazd ma tylko jednego plusa,ze zmobilizowal mnie do pójscia na siłownie.
Dziweczyny,ogladam sie w lustrze,moze nie przesadnie ale tak jak kazda z nas. widze ze tu czy tam cos zaczeło wisieć,cialo żadsze,ale na urlopie doznałam szoku!! (tmi Weszlam do morza,przypłynęla spora fala,zafalowało mi tyłkiem,udami...fala odpłynęła....była juz pewnie na drugiej stronie kontynentu,A MI DALEJ DUPA I UDA FALOWALY!!!! Matko jedyna jaka galareta i to dopiero w wodzie czuć jak cialo goni i faluje(no)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 30 sie 2013, 16:48

sabrina ty powinnaś ksiązki pisać
miodzo się ciebie czyta

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 sie 2013, 20:33

haha az sobie wyobrazilam te fale i falujaca dupe (rofl
Sabrina to nie wylazilabym z tej wody ,caly urlop bym w niej przesiedziala ,slona woda super ujedrniajaco dziala.
A to kiepskie zaopatrzenie co piszesz moze to wynik wojny??
nigdy nie bylam na takich wczasach, ani w Egipcie.
w kazdym razie jak slodkosci byly ,chalwa czekolada i ciasto toja moglabym zyc wylacznie tylko tym: na sniadanie obiad i kolacje ,tmoze jedynie ze sumienie by mnie zagryzlo z powodu co sie z cialem po takiej diecie stanie.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 sie 2013, 21:11

Ja rozumiem znudzenie upałem, jeszcze jak wokół pustka, albo zona turystyczna z hotelami jak u nas bloki w latach 70. Nie rozumiem ludzi, którzy się pchają latem do Egiptów. Pojechać w październiku, listopadzie, to jest przyjemność przy naszym zimnie, ale latem?
Ja lubię polskie morze i polskie plaże. Piasek rewelacyjny, światło przejrzyste. Te wszystkie Chorwacje to mnie dołują od samych opowieści. No i nie znoszę kamienistych i żwirowych plaż. O wrzeszczących dzieciach nawet nie wspomnę (happy
Ty Sabrina chyba z nudów za dużo wypiłaś stąd to falowanie (rofl Wchodź do przydomowego basenu, to będzie bez stresu

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 30 sie 2013, 21:17

muflon2121 pisze:
Ty Sabrina chyba z nudów za dużo wypiłaś stąd to falowanie (rofl Wchodź do przydomowego basenu, to będzie bez stresu
Muflonek , ale ta nasza biedna Sabrine podsumowalas , no nie moge (giggle (clin

Ale jak przeczytalam ze Sabrina wybiera sie tam gdzie ryzykiem jest nawet myslenie o samym kraju ,to mnie zmrozilo . No i miala takie slabiutkie wakacje , szkoda .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sie 2013, 21:21

Mulfon ma racje. Bylam pare lat temu w Egipcie na Świeta w grudniu. Temperatura w dzien 25-28 st wiec super,podgrzewane baseny i do tego poznalismy 2 pary Polaków ,mieli po 20 pare lat. O matko ile bylo smiechu (yes) (rofl Super ludzie.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 sie 2013, 22:16

rozumiem Cię. Siedzieć na d. i tylko plaża i woda, to dwa-trzy dni można wytrzymać. Moje najgorsze wakacje, to wyspy Kanaryjskie. Nie ma co zwiedzać i wszędzie skały.....Dobrze, że byłam tylko tydzień. Córka była w Egipcie przed laty też w lipcu i też już więcej nie chce tam jechać. Mieli wycieczkę pod piramidy i na pustynie ale ten upał ....
W Kairze w muzeum, brud i muchy łażące po eksponatach.
My w przyszłym roku chyba pojedziemy do Rumuni, nad Czarne Morze. Kto był wraca zachwycony , a ceny wszędzie niższe niż w Krakowie {nie mówiąc już o nadmorskich miejscowościach).
Beatko udało mi się zrobić dwa makabryczne zdjęcia kresek (giggle (giggle .Na pierwszym widać jak fajnie narysowała między rzęsami, na drugim niewiele widać ale końcówka jest do góry i to otwiera i powiększa oko..
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sie 2013, 22:53

Mimo ze zdjecia kiepskie ale widac ze brewki super (yes) Nie czarne i takie naturalne,kreska tez delikatna. Bardzo fajny efekt. Kształt brwi piekny (yes)
Ja Wyspy Kanaryjsie wspominam super ! Bylam na Lanzarotte,Tenerifie,Gran Kanarii i Ibizie. Latalam jak tylko córka skonczyla pól roku. Owszem plaza nieciekawa,bo wulkaniczna,ale na Gran Kanarii jest jasny piaseczek.
Woda zimna bo 26 st wiec nie kąpałam sie nigdy ale w basenie w miare no i całymi dniami spacerowałam.
Gdy by nie to ze Wyspy duzo drozsze od arabów,to bym tylko tam latala. Nie stac mnie od 2 lat na Kanary cholerka,bo trzeba dac 3500 zl od osoby,ledwie 2200 dalam. Kurcze bratanek ma 17 lat,i leci za miesiac na Majorke za pieniadze które na praktyce zarobil przez miesiac,ale mieszka w Austrii. Tam sie zarabia po 2 tys euro a na urlop mozna juz za 300 euro poleciec no i dla tego dawniej latalam. (headbang

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”