Moderator: Zespół I

Przed chwilą widziałam, ale tak się nie boję. To były fizyczne stwory i takich koło mnie teraz na pewno nie ma :DD Gorzej jest po filmie z duchami i siłami nadprzyrodzonymi. Wtedy jak wychodzę z łazienki, to do wyrka sprintem :ohno: i zakrywam się kołdrą po uszy... :)martucha20 pisze:A ja byłam wczoraj na filmie pt. "Zejście" . O mało się nie zes***** w galoty ze strachu!!! I tak jest za każdym razem - idę na horror do kina, wydaję kasę, a potem siedzę pół filmu z zasłoniętymi oczami :lol: Nawet mój facet - chociaż do strachliwych w żadnym wypadku nie należy - z 20 razy podskoczył na fotelu :D Film naprawdę straszny, obrzydliwy.....ale ja takie lubięBleeeeeeee :D A dzisiaj zostaję sama w domu na całą noc....oj będzie się działo
Wyobraźnia już zaczyna działać....abuuuuuuuu
A dlaczego w drugiej części główną rolę gra Wolszczak, nie Stenka. No i pozostała obsada też się zmieniła...Tatiana pisze: Natomiast tydzien temu bylam na premierze: " Ja wam pokaze"- BEZNADZIEJNY!!!!! pierwszy odcienek, kiedy grala Stenka nawet mi sie podobal, a Wolszczak...-nie nadaje sie absolutnie do tej roli. Jedna wielka pomylka. Nie polecam!