pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: missP » 11 lis 2010, 14:29

Marryme ja w tej sytuacji na pewno bym nie odpuściła (punch (punch co za babasko. Kazdy może się pomylić i ona pewnie to zrobiła nie ustawiając ceny minimalnej. Ale mogła normalnie do Ciebie napisać z prośbą o anulowanie zakupu a nie od razu z wyzwiskami.

Aż mi ciśnienie skoczyło jak to przeczytałam (giggle

Daj jej popalić (giggle
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 11 lis 2010, 21:13

Najlepsze to to,że ta baba nie jest nowicjuszką,ma ponad 250 sprzedanych przedmiotów(!!!). (thinking (wow
Nie wiem o co jej chodzi,może ją pszczoła w dupsko ugryzła albo szef nie dał podwyżki.
Poczekam do jutra,może dostanę przesyłkę.Jak nie,to będę coś działać.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 lis 2010, 10:04

Niestety w przypadku allegro nigdy nie można być w 100% pewnym co nas spotka. Nawet jeśli ktoś ma same pozytywne komentarze to np. trafimy na jego/jej gorszy dzień i później problemy.

Pamiętam, że mój tata trafił na takiego głupiego faceta kiedyś. Na zdjęciach były 2 różne rzeczy do motoru (już nie pamiętam co dokładnie) i ewidentnie wyglądało to na komplet, a gdzieś tam na końcu maleńkim druczkiem że sprzedawana jest tylko jedna. Tata zorientował się dopiero po zakupie i zaproponował, że zwróci uczciwie temu facetowi prowizję, bo to jego błąd że nie doczytał wszystkiego. Niestety, on na siłę chciał mu wcisnąć ten towar, straszył że zgłosi to do allegro i do sądu jak będzie trzeba i uspokoił się dopiero jak tata napisał mu żeby liczył się ze słowami i zastanowił się co mu się bardziej opłaca, bo prawo mówi, że każdy zakup zrobiony przez internet można zwrócić w ciągu tygodnia. Tragedia.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 12 lis 2010, 14:38

Jak sie kupuje od osoby fizycznej to nie ma prawa zwrotu, tylko dobra wola sprzedającego. Jak sprzedaje firma to również można zwracać tylko gdy kupiło się poprzez opcję KT. Niestety (punch
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 lis 2010, 20:03

Dziewczynki czy wypada iść kobiecie samej na imprezę??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 14 lis 2010, 20:30

Michitka pisze:Dziewczynki czy wypada iść kobiecie samej na imprezę??
Nie, nie wypada, lepiej się zamknąć w domu na 3 spusty i oglądać brazylijskie telenowele (rofl (rofl (rofl
Michitka skąd Ty bierzes takie pomysły, a co imprezy są tylko dla par, czy jak ???????
kobieto idż i baw się db, może akurat poznasz jakiegoś samca, który Ci wybije takie pytania z głowy (giggle

Miłego wieczoru (clin

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 14 lis 2010, 20:41

ola banderola pisze:
Nie, nie wypada, lepiej się zamknąć w domu na 3 spusty i oglądać brazylijskie telenowele (rofl (rofl (rofl
Michitka skąd Ty bierzes takie pomysły, a co imprezy są tylko dla par, czy jak ???????
kobieto idż i baw się db, może akurat poznasz jakiegoś samca, który Ci wybije takie pytania z głowy (giggle

Miłego wieczoru (clin

Jakos rzucil mi sie w oczy tylko poczatek Twojej odpowiedzi i juz sobie zaczelam myslec, czy ta Ola z krzesla spadla (giggle No ale oczywiscie, masz racje (yes) Nie wiem skad Michi przyszlo do glowy,ze samej by moglo nie wypadac (happy
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 14 lis 2010, 20:54

shandapanda pisze:
ola banderola pisze:

Miłego wieczoru (clin

Jakos rzucil mi sie w oczy tylko poczatek Twojej odpowiedzi i juz sobie zaczelam myslec, czy ta Ola z krzesla spadla (giggle No ale oczywiscie, masz racje (yes) Nie wiem skad Michi przyszlo do glowy,ze samej by moglo nie wypadac (happy
A ja nie myślałam, że Ola z krzesła spadła bo od pierwszego do ostatniego słowa się z nią zgadzam (clin
Michi kurcze, jak masz takie problemy to może wokół Ciebie za dużo par jest? Znajdź sobie jakieś koleżanki-singielki i gwarantuję, że już nigdy nie będziesz miała takiego dylematu (kiss poza tym jak nie masz faceta to tym bardziej powinnaś chodzić sama, może kogoś fajnego poznasz, a jak zabierzesz np. kolegę to będziesz odstraszać potencjalnych kandydatów
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 14 lis 2010, 21:00

Lil- ja tez sie z nia zgadzam i to w 100% (yes) (happy tylko czasem jak wpadam na forum to tak czytam pierwsze 3 slowa i lece dalej (rofl i tak mi sie rzucilo w oczy tylko ' nie, nie wypada, najlepiej zamknac sie w domu...itd' (giggle

Ola ma racje, zle mnie chyba zrozumialas (emo
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 lis 2010, 21:16

Niestety wokół mnie większość to już małżeństwa lub pary, więc się pytam, bo na Zachodzie nie ma problemu jak dziewczyna idzie na imprezę, a Polska wiadomo jaka jest
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”